Cu siguranta ati mai animat putin oamenii de pe forum.
Acest tip de discutii, desi dauneaza intr-un fel sau altul, sunt foarte interesante.
Drept dovada acest topic a fost vizualizat de 278 de ori pana acum.
Ca sa pun si eu paie pe foc ....Polistul meu cam exagerea in privinta stelistului Sunt obiectiv...dar daca as fi subiectiv, as spune ceva frumos de steaua
ps. sorry de off-topic, probabil ora tarzie e de vina!
bizone wrote:Ca sa pun si eu paie pe foc ....Polistul meu cam exagerea in privinta stelistului Sunt obiectiv...dar daca as fi subiectiv, as spune ceva frumos de steaua
bizone wrote:Ca sa pun si eu paie pe foc ....Polistul meu cam exagerea in privinta stelistului Sunt obiectiv...dar daca as fi subiectiv, as spune ceva frumos de steaua
in ce sens exagerez?
a recunoscut si el ca a deschis un topic aiurea...si chiar mi se pare un tip ok! N-are rost sa mai continui discutiile aiurea cu el.
in ce sens exagerez?
a recunoscut si el ca a deschis un topic aiurea...si chiar mi se pare un tip ok! N-are rost sa mai continui discutiile aiurea cu el.
am facut eu vreo referire la persoana lui??si dupa ce a recunoscut ca l-a deschis aiurea nu i-am mai zis nimic,doar ca nu am chef sa ma cert cu el
gata,am incheiat aici ,dar sper sa nu mai deschizi si alte dubiecte aiurea
uitati-va si voi ce smecher e managerul echupei aceasteia: FC Real Trebky
joaca amicale doar cu o singura echipa si aceea e pe locul 16 in h. Eu joc intr-o cupa amicala cu el, luni, asa ca l-am reportat ca trisor.
Uitati-va si voi si daca stiti engleza trimiteti un cheat report sa ma ajutati sa scap de el pana luni. ms.
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit... EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***