TS-ul
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Manager
TS-ul
spiritul echipei influenteaza totalul liniilor dupa un meci?
daca da,cu cat?
daca da,cu cat?
-
- Member of the Soccer Project Association
bobo wrote:cum adik " pe linie" ce inseamna " linie"" chiar nu stiu
cand te uiti la meci e acolo deasupra la stil,agresivitate,aparare,mijloc,atac.in dreptul apararii e o cifra(ex 40%) aia inseamna total pe linia aparare a echipei.la fel e si pe mijloc si atac.suma liniilor este suma celor 3.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
unicool, sa inteleg ca totalul pe linii creste intre 5 si 10% pe fiecare linie?
Presupunand ca avem o echipa cu 0% team spirit care la momentul asta scoate sa zice 25% in aparare, 20% la mijloc si 25% in atac, daca aceeasi echipa ajunge la 100% TS VA AVEA SUMA PE LINII 35/30/35 ? ...sAU PE APROAPE ?
Presupunand ca avem o echipa cu 0% team spirit care la momentul asta scoate sa zice 25% in aparare, 20% la mijloc si 25% in atac, daca aceeasi echipa ajunge la 100% TS VA AVEA SUMA PE LINII 35/30/35 ? ...sAU PE APROAPE ?
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
- Member of the Soccer Project Association
Sunt aproximari, cifrele vor fi intre 30/25/30 shi 35/30/35. Asta dupa cum a spus kennyanu.rood wrote:unicool, sa inteleg ca totalul pe linii creste intre 5 si 10% pe fiecare linie?
Eu totusi cred ca e prea mult. Daca ne gandim la totalul liniilor ar fi o diferenta de 15 pana la 30 de puncte in totalul liniilor. Mi se pare mult.
Eu cred ca e maxim 15, poate 20 de puncte adaugate la totalul liniilor.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!