A ty se divíš, když hraješ agresivitu 80 na 84 rozhodèího?Patt wrote:dnesni ligu jsem dohral 5+1 a rozestaveni 3-1-1![]()
a :
72' Jan Šindeláø byl vylouèen po druhé žluté kartì. Spadl v pokutovém území, rozhodèí jeho poèínání kvalifikoval jako simulování a poslal ho pøedèasnì do sprch.
72' Cedric Jbari vletìl do souboje pozdì a vidí druhé žluté napomenutí. Stopka na pøíští zápas ho nemine.
72' Yaya Willemsen rozehrál pøímý kop pøíliš rychle, aniž by èekal na pokyn rozhodèího k rozehrání a obdržel za to pøísnou druhou žlutou v utkání.
vsichni dostali cervenou v 72. minute
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
33' Andres 'Káèer' Ludviksson dáva gól po narážaèke s Bas 'Òulda' van den Berg. Skóroval nádhernou strelou do pravého vinkla, ktorú by mu závidel i Maradonna.
Pokial dobre viem tak toto tu este nebolo
Pokial dobre viem tak toto tu este nebolo

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
-
ja neviem mne sa zdaa ze to ma byt Maradonna ale kazdopadne som to kopiroval priamo s tej reportaze po zapase tak ak to je zle niekto to zle prelozil...hmmfrankie_doparoma wrote:Ivo08-LSG wrote:Maradonna. quote]
Nema to bejt jen Maradona

Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
-
-
-
-
Poprvé mě potěšila prohra, protože byla jenom 4:0.
V pondělí jsem se kouknul na pool a viděl tam pozvánku od Maccbi Natanya, týmu z A divize. Tak sem to přijmul a řekl si, že to bude svátek pro moje hráče. Chtěl sem nasadit něco lepšího, abych nedostal nějakou velkou šišku. Ale měl sem nějak moc práce se školou, tak sem na to úplně zapomněl a nasadil na ně mojí juniorku, posílenou asi o 3 hráče z B týmu. Výsledek mě mile překvapil, protože soupeř na mé 18-ti leté bouchače (hrál sem na 2 útočníky, ale CF byli unavení, tak sem hrál na 2 RF) nasadil svůj A/B Tým (6 nejlepších hráčů na svých postech co má).
http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17
V pondělí jsem se kouknul na pool a viděl tam pozvánku od Maccbi Natanya, týmu z A divize. Tak sem to přijmul a řekl si, že to bude svátek pro moje hráče. Chtěl sem nasadit něco lepšího, abych nedostal nějakou velkou šišku. Ale měl sem nějak moc práce se školou, tak sem na to úplně zapomněl a nasadil na ně mojí juniorku, posílenou asi o 3 hráče z B týmu. Výsledek mě mile překvapil, protože soupeř na mé 18-ti leté bouchače (hrál sem na 2 útočníky, ale CF byli unavení, tak sem hrál na 2 RF) nasadil svůj A/B Tým (6 nejlepších hráčů na svých postech co má).
http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17
Teïka mi øekni, na co ti bude v týmu taková jedna megastár, ta ti tým nezachrání .. já asi svého 89% 21 letýho GK prodám a postavím na nìm týmPipkiN wrote:Napsal jsem mu 100 mega, on napsal že dá 35 (pochybuju, že je má) a ještì než mi odpovìdìl jsem napsal, že stejnì není na prodejJumbo wrote:tøeba je. Pipkine za kolik?Nebo cos mu napsal