Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
deja esti sigur de promovare....Faur wrote:NEW SEZON - Locul 1 !! Si promovarea e aproape

S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol

S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
-
- Team President
nu poti sa zici ca promovezi dupa numai 2 etapebogdan_iasi wrote:deja esti sigur de promovare....Faur wrote:NEW SEZON - Locul 1 !! Si promovarea e aproape...dupa doar 2 etape
...foarte interesant

Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
-
- Member of the Soccer Project Association
mie imi spui.sper totusi sa pot promova sezonul asta.bunicutzu wrote:ptiu ... greu pe aci prin E ... trebuie sa o las mai moale cu cupele amicale ca nu prea mai am meciuri de liga in care sa imi permit sa joc cu rezervele
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
cu o echipa in mare parte de rezerve am reusit sa castig in deplasare cu 4-3
dar tare la limita a fost ca suma liniilor mi-a fost doar cu 2 puncte mai mare decat a lui.
sunt tare multumit. am ajuns pe locul 2 cu diferenta doar de golaveraj. am reusit sa castig toate meciurile la limita, la un gol diferenta.
felicitari cercel pentru prima victorie. vad ca cei care te-au batut sunt pe primele 2 locuri => ai avut mare ghinion sa pici cu ei in primele 2 etape tocmai cand ai si TS-ul jos
bafta mai departe si bate-i in retur.

felicitari cercel pentru prima victorie. vad ca cei care te-au batut sunt pe primele 2 locuri => ai avut mare ghinion sa pici cu ei in primele 2 etape tocmai cand ai si TS-ul jos

-
Mersi, mersi, da a fost putin ghinion dar nu de ghinion duc lipsa.bunicutzu wrote:cu o echipa in mare parte de rezerve am reusit sa castig in deplasare cu 4-3dar tare la limita a fost ca suma liniilor mi-a fost doar cu 2 puncte mai mare decat a lui.
sunt tare multumit. am ajuns pe locul 2 cu diferenta doar de golaveraj. am reusit sa castig toate meciurile la limita, la un gol diferenta.

TS-ul e problema mea acum, mi-am umplut calendarul pe saptamana asta shi trebuie sa mi-l umplu shi pe saptamana viitoare, ca mai fac cateva transferuri. Pana in retur trebuie sa am 2 jucatori foarte buni cumparati shi TS la 100% shi revin in fortza.
Bafta shi voua.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
am reusit abia un egal in deplasare.bag picioarele in ea treaba.ca intotdeauna in noul sezon incep cu stangul si pierd puncte importante.sunt pe 7 si maine am meci cu locul 1 care are 5 puncte avans si 3 indisponibili dintre titulari care scot 70 pe meci.daca il bat am sanse la locul 1...daca nu sa vedem daca trag pentru 2 sau stau un sezon in E....TS la 86% si scap de 2 jucatori cat de curand plus ca mai cumpar 1 cel putin.deci se duce 15% TS in urmatoarele zile.e greu dar sper sa reusesc.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
Azi am obtinut un egal in deplasare 0-0 cu una din echipele slabe din liga.
E bun rezultatul avand in vedere TS-ul meu shi faptul ca am jucat in deplasare.
Luni sper tot la un egal sau chiar o victorie; infrangerea in fata a 16.000 de suporteri nu este acceptata.
Am 4 puncte din 12 posibile shi sunt pe locul 12.
EDIT: Pe locul 13.
E bun rezultatul avand in vedere TS-ul meu shi faptul ca am jucat in deplasare.
Luni sper tot la un egal sau chiar o victorie; infrangerea in fata a 16.000 de suporteri nu este acceptata.

Am 4 puncte din 12 posibile shi sunt pe locul 12.

EDIT: Pe locul 13.

Manager: cyp