da.cred ca prin sezonul 13 sau 14 nu imi mai amintesc sigur.a fost o tentativa de a arata managerilor ce inseamna SPFA...multi nu stiau ce este si de aceea nu cumparau.s-a dat o perioada de 1 luna de SPFA gratis pentru a promova acest "beneficiu" al jocului.acum se da managerilor noi.s-a dat vreodata SPFA pe gratis la toti managerii?
SPFA
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
Eu nu tin minte de asa ceva.unicool wrote:da.cred ca prin sezonul 13 sau 14 nu imi mai amintesc sigur.a fost o tentativa de a arata managerilor ce inseamna SPFA...multi nu stiau ce este si de aceea nu cumparau.s-a dat o perioada de 1 luna de SPFA gratis pentru a promova acest "beneficiu" al jocului.acum se da managerilor noi.

Sunt in joc din sezonul 11 shi nu stiu de asa ceva.
Poate am uitat eu.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Eu am dat cu cardul prin Paypal si nu a fost nici o problema. Simplu de tot...3 minute pt ca nu aveam cont pe Paypal.
ah...ok
ah...ok
Last edited by rood on Mon Jun 04, 2007 10:55 am, edited 1 time in total.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
se poate face cu cardurile care accepta tranzactii online.warchilde wrote:da....dar tu esti in Canada....vreau sa shtiu daca si cum a facut cineva din Romania
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
- Assistant Manager