Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

unicool wrote:
P.S:in liga lui nepotu si sircos ce se intampla fratilor?toti 3 romanii masati pe ultimele 3 locuri ale ligii.hai sus repede ca nu e frumos.
multzumim pt incurajari :wink: ,e doar inceputul sez,dk era finalul da tragedie :lol: :lol:

bafta all
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
sircos
Team President

Post by sircos »

la mine e de vina TS-ul. cu 4 meciuri/zi si abia a urcat la 42% :( mai am pana la 100%.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

unicool wrote:
Cred ca daca voi retrograda ma voi lasa de SP. Pt. mine retrogradarea nu este in dictionarul SP.
pai si plafonarea in E e pentru tine?eu mai bine retrogradez din D si apoi stiu ce am lipsa pentru D si voi incerca sa revin in forta decat sa stau in E pana imbatranesc.sper sa pot promova sezonul asta...daca nu sezonul viitor e neaparat nevoie de o promovare.
de acord cu unicool. de ce sa nu promovezi daca ai ocazia? si de 2 ori la rand. adica nu stii ce echipe iti pica din D sau iti vin din F. ma gandesc de ex. la cei din E80 unde sunt eu acum. s-au gandit ei ca vin bunicii din F sa-i bata? daca vreunul a avut ocazia sa promoveze si nu a facut-o ... apoi sezonul asta are mai putine sanse. si tot asa. intre timp echipa iti mai imbatraneste, etc. de ce sa nu promovezi cand poti?
eu trag sa promovez, si apoi vad eu cum va fi in D. unii se vor regrupa, isi vor reface echipele etc. si cine stie, poate raman. :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Poate ca am gresit, am stat prea mult. Dar sezonul viitor cred ca voi promova cu siguranta shi cred ca voi reusi sa nu retrogradez din D.
Bunicutzu, daca tu promovezi(doamne ajuta) sigur vei face fata, pt. ca ai echipa buna fata de altii din E.
Eu numai cand ma uitam la echipele celor din D22 imi venea sa ma sinucid. Daca promovam eram un esec total. Nu stiu, parca nu as suporta sa retrogradez. :roll:

Dar acum ca unicool e in E66 shi eu in E65; el nu va promova sezonul asta :twisted: , va sta shi se va intari shi vom merge amandoi in D22 shi vom rupe totul acolo. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cercel, eu sunt acum in E80 si am 4 victorii din 4. deci in E ma descurc, si incerc sa promovez. daca pot nu voi rata ocazia. iar in D voi vedea eu ce voi face. oricum, daca vrei sa stai in E un sezon, trebuie sa stii de la inceput. si sa-ti organizezi in asa fel incat sa ajungi la inceputul campionatului cu TS la maxim. asta inseamna sa iti faci vanzarile/cumparaturile la mijlocul campionatului/inceputul lui si nu la sfarsit.
eu acum vand/cumpar 1-2 jucatori pe saptamana. catre sfarsit fac cumparari masive. si in saptamana libera, de dinaintea sezonului imi refac TS-ul. si incep cu maxim (adica 90%). eu sezonul trecut am inceput cu TS maxim dupa ce facusem vreo 50 de transferuri sezonul celalalt. sezonul trecut am facut vreo 20-25 de transferuri si am inceput sezonul asta tot cu maxim. doar ca trebuie sa stii de la inceputul sezonului care ti-e obiectivul. daca te hotarasti la sfarsit ... atunci iti cam sacrifici si sezonul urmator.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:cercel, eu sunt acum in E80 si am 4 victorii din 4. deci in E ma descurc, si incerc sa promovez. daca pot nu voi rata ocazia. iar in D voi vedea eu ce voi face. oricum, daca vrei sa stai in E un sezon, trebuie sa stii de la inceput. si sa-ti organizezi in asa fel incat sa ajungi la inceputul campionatului cu TS la maxim. asta inseamna sa iti faci vanzarile/cumparaturile la mijlocul campionatului/inceputul lui si nu la sfarsit.
eu acum vand/cumpar 1-2 jucatori pe saptamana. catre sfarsit fac cumparari masive. si in saptamana libera, de dinaintea sezonului imi refac TS-ul. si incep cu maxim (adica 90%). eu sezonul trecut am inceput cu TS maxim dupa ce facusem vreo 50 de transferuri sezonul celalalt. sezonul trecut am facut vreo 20-25 de transferuri si am inceput sezonul asta tot cu maxim. doar ca trebuie sa stii de la inceputul sezonului care ti-e obiectivul. daca te hotarasti la sfarsit ... atunci iti cam sacrifici si sezonul urmator.
Asa e cu deciderea viitorului echipei in ultimele etape.
Eu abia acum am un plan clar, termin transferurile pana la sfarsitul campionatului shi apoi fac TS 100% shi sunt sigur ca sezonul viitor voi promova, shi nu am sa ma mai abtin de la asta.

bunicutzu

Post by bunicutzu »

asa. fii hotarat :) eu am maine si poimaine meciuri teoretic usoare, cu echipe de sub linie. dar, ca si tine, echipele respective pot mai mult. asa ca ... va fi stramt ... sper sa le-o trag :D
bafta tuturor in saptamana ce vine!
unicool

Post by unicool »

o noua infrangere si obiectivele s-au schimbat.raman in E sezonul asta.....ma intaresc si sezonul viitor promovez.ma axez pe UEFA si mentinerea pe un loc care sa imi asigure o suma de bani la sfarsitul sezonului.sunt la 9 pt de lider si nu cred ca se mai poate recupera.o sa incerc dar nu prea cred ca o sa pot face ceva.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

oo da.....prima victorie......al 2-lea meci jucat cu titularii :)
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

A 2-a victorie pt. mine 3-2 in fata a 16.000 de spectatori. :wink: :lol:
Sunt pe locul 8 la 8 puncte de lider. :lol:
Maine sper la un egal(ceea ce e foarte greu).
Inca o chestie: asteptam eu linistit sa-mi vina zilele astea jucator de la tineret shi azi dimineata vad mesaj "Jucator nou de la tineret". Bucurie mare, alea, alea...cand dau sa-l vad e un RF cu 83% agresivitate. Naspa tare ca mie nu-mi trebe LF shi RF. :cry: Acu tre sa astept sa-l cresc ca poate iese o vedeta mare din el, ca celalalt RF de la tineret mi-a ajuns la 83% shi l-am dat pe 8M. :roll: Asta e alt neajuns la 5-3-2. :roll:

unicool

Post by unicool »

http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1

uite ce mi-au trimis mie de la centru. :wink: :wink:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

unicool wrote:http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1

uite ce mi-au trimis mie de la centru. :wink: :wink:
Frumos, shi eu visam cand am primit de la centru pe mister:
http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
Are calitatile principale 90 shi 98, dar acum s-a deplafonat la cap.
Shi al tau e foarte agresiv, dar sa-ti cresca forte mare shi tare shi sa ne batem cu el sezonul viitor in D22. :wink:

bizone

Post by bizone »

Sunt pe locul 4 in liga, la 4 puncte de primul loc si doua de locul doi. Am inceput campionatul mai prost, cu 2 egaluri din cauza ca aveam TS mic, 75% si am prins 2 echipe bune, insa am reusit sa-mi aduc TS la 100%. Acum insa sper ca voi defila si voi bate tot pana la sfarsitul turului, pentru ca sezonul asta neaparat vreau sa promovez in D.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Cel mai prost sezon al meu...5 infrangeri in primele 5 etape. :( Macar de maine sa incep si yo sa castig meciuri ca ash vrea sa ma apuc sa si vand si sa cumpar niste jucatori. :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu am reusit a 5-a victorie la un gol diferenta :D am pana acum 1 1-0, 2 de 2-1, un 3-2 si un 4-3 :)) bine ca au fost victorii totusi :)
echipa cu care joc maine e pe locul 14 si in meciul precedent a scos suma liniilor 126 :shock: tare echilibrata seria mea.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”