Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
dimineata astept a doua victorie din sezonul asta.am o singura victorie si un egal dar as fi putut mai mult daca nu erau accidentarile care mi-au rupt 11 de baza.nu am avut la nici un meci 11 de baza apt de joc si nici prea curand nu cred ca o sa il am.cred ca abia peste vreo 3 etape o sa pot juca cu cei mai buni jucatori.oricum TS am abia 82% si pana o sa joc la capacitate maxima o sa treaca vreo saptamana.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team President
la mine e dezastru.
sunt pe locu 14 cu 2 puncte. Nu ma asteptam sa incep asa slab dar primele doua meciuri le-am setat modificand selectia A si am jucat cu jumatate titulari jumate rezerve pentru ca am plecat de acasa inainte de inceperea noului sezon. Am si ts deocamdata abia 60%. Maine sper sa castig primul meci. Si nici nu ma gandesc sa retrogradez. Cred ca divizia mea e mai grea decat un F obisnuit, sunt doar doua echipe fara manager restu toate echipe bune. 

Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
-
am aruncat o privire pe acolo si nu mi se par extraordinare echipele.probabil din cauza ca erai obisnuit cu victoriile in G ti se pare greu.liderul are 11 de baza bunicel dar nu extraordinar.nici tu nu stai foarte bine cu lotul plus ca ai si TS-ul de tot rahatul.hai ca poti sa ramai acolo.dragosh*** wrote:la mine e dezastru.sunt pe locu 14 cu 2 puncte. Nu ma asteptam sa incep asa slab dar primele doua meciuri le-am setat modificand selectia A si am jucat cu jumatate titulari jumate rezerve pentru ca am plecat de acasa inainte de inceperea noului sezon. Am si ts deocamdata abia 60%. Maine sper sa castig primul meci. Si nici nu ma gandesc sa retrogradez. Cred ca divizia mea e mai grea decat un F obisnuit, sunt doar doua echipe fara manager restu toate echipe bune.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
de data asta e clar.alte 3 puncte irosite din cauza TS-ului si a lipsei jucatorilor de baza.de azi mi-a revizuit strategia....raman in E sezonul asta si urmatorul promovez.acum la transferuri:deci care are un portar bun si ieftin?

-
Portar nu am dar am mai bifat o infrangere. Am cazut pe 10.
Joi sper din nou la un egal sau chiar o victorie in deplasare, apoi vineri am cu liderul acasa la mine, pot sa sper shi cu el la un egal, dar ca de obicei voi pierde shi voi da vina pe Olaroiu, adica pardon pe TS.

Joi sper din nou la un egal sau chiar o victorie in deplasare, apoi vineri am cu liderul acasa la mine, pot sa sper shi cu el la un egal, dar ca de obicei voi pierde shi voi da vina pe Olaroiu, adica pardon pe TS.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
daca M ala reprezinta unitatea de masura a distantei il iau.1 metru dau pe el da mai mult nu.bunicutzu wrote:am io portar la vanzare. bun ...un cernea asa. vesnic rezerva
are 30 de ani si bp 62. la pretul de 1M pot sa-l dau instant