Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

1metru de???????? bere????sau Jack Daniels??? :lol: :lol: :lol: :lol:
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

bunicutzu wrote:eu nu am avut nici un bot sezonul trecut in F. asa ca nu as spune ca ai o serie tare grea. insa depinde si ce iti doresti ... daca vrei sa ajungi sus ... nu trebuie sa te intereseze seria/echipele celorlalti. ci echipa ta. si sa-ti urmaresti strategia ta. si vin ele si rezultatele.
da... ai dreptate nu ar trebui sa ma plang de adversari, eu vreau sa ajung cat mai sus, chiar daca nu o sa ajung asa repede ca tine pt ca tu ai promovat in fiecare sezon pana acum. :) nu? Totusi eu nu am cumparat jucatori cu gr mare ca sa-mi fac direct un lot puternic, am cumparat jucatori neantrenati cu care sper sa ma descurc in viitor.
am castigat azi cu 3-2 desi am ts de 63% si sunt pe locul 12 cu 5 pcte. Dar urmeaza sa mai vand 3 jucatori si iara scade ts :((
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu am cumparat 3 jucatori cu rating mare (peste 80 in momentul cumpararii) in toata istoria echipei mele. restul au crescut. si nu am promovat chiar in fiecare sezon, in 23 august cand m-am inscris era mijlocul sezonului ... 13 parca. si nu am putut promova. dupa e drept, in fiecare sezon. dar nu vrei sa stii cum imi socotesc meciurile. ce sa zic ca in perioada transferurilor (cam 1 saptamana -10 zile pe sezon) parca as fi femeie la ciclu, nu poti vorbi cu mine :)) numa ca vin 1 data la 2 luni si nu in fiecare luna ca la femei :))

lol unicool. nici nu ma gandeam ca ai da altceva pe portaru' ala. dar na, incercam si eu sa-mi fac reclama. pana acum nu l-a vrut nimeni la pretul ala si cum ii expira contractul in vreo 10 zile ma gandeam sa-l si las sa plece. ma mai gandesc :)) poate il mai scot odata cu 500k, poate poate :))
unicool

Post by unicool »

asa am avut eu un RM de 32 de ani.l-am pus pe lista cu 500k nu l-a luat nimeni.l-am pus cu 300 iarasi nimic.era in ultimele zile de contract si din cauza ca ma enerva cumplit sa vad cifra 1 inrosita in stanga la jucatori cu contracte pe terminate l-am concediat cu 6 zile inainte de expirarea contractului.ironia e ca in aceeasi zi am primit mesaj de la unul ca imi da 450k pe el pentru transfer instant,dar prea tarziu pentru ca jucatorul meu era deja acasa si juca table in fata blocului cu batraneii de la scara. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

haha. pe mine m-a intrebat unu cu cat il dau pe transfer imediat pe asta al meu. si eu de nesimtit ce sunt i-am propus 1.2M :)) sa-l vedem ce va raspunde :))
am castigat si al 6-lea meci azi dar cu sacrificii :(( pentru urmatorul meci am 3 titulari indisponibili :( 2 suspendati si 1 accidentat (noroc ca doar pe 2 zile).
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Un inceput de saptamina bun : 2 meciuri 2 victorii cu forza buffalo si mac. Din lanterna seriei am ajuns pe 11 dar cu TS-ul stam la fel de prost :( ....77 %
Am reusit sa ies din cupa SP cu greu....si adversarul meu din E vroia sa iasa insa mi-am setat o echipa ceva mai proasta ca el...si am scos un total al liniilor de maxim 60 :)
In rest continuam sa muncim si speram fructuos :)
Fiat Lux !
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ce tare faza :)) sa incerci sa pierzi si sa nu reusesti :)) muhaha. bafta mai departe :)
Raducu
Team President

Post by Raducu »

Prost.Jalnic.Foarte slab.Sub asteptari :) Cam asa se caracterizeaza jocul nostru. Am facut cateva schimbari si suntem pe cale sa mai vindem inca 3 jucatori. Sper sa-mi ating scopul de la inceputul sezonului: reconstructia echipei si evitarea retrogradarii in D. Cu 3 puncte din 18 ... va fi mai mult decat dificil. Speranta moare ultima.
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Lol...am castigat si azi in campionat :D pentru a doua oara de cand a inceput sezonul :).Maine cred ca voi pierde ptr ca imi lipsesc amandoi portarii,unul accidentat si unu suspendat :cry:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
unicool

Post by unicool »

prima victorie dupa o serie de 3 infrangeri.a doua victorie din sezon si am trecut deasupra liniei.sunt pe locul 10 la 10 pt de locurile ce asigura promovarea.nu incerc sa promovez,dar daca gresesc liderii nu ma opresc.meciul viitor va fi foarte greu avand in vedere ca joc cu a doua clasata.TS superior pentru ea dar jucatori mai slabi ca mine.pacat ca nu pot folosi nici acum 11 de baza.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Viola

Post by Viola »

Asta e primul meu sezon pe care il prind d ela inceput, asadar sutn in H.
Momentan sunt pe locul 1 la 3 puncte de locul doi pe care l-am batut deja in meci direct , deci nu vad cine imi poate lua locul intai :twisted: , cunoscand deja ce pot restul echipelor
bunicutzu

Post by bunicutzu »

tine-o tot asa. nu uita sa iti gandesti strategia pe termen lung, pentru a nu fi un foc de paie aceasta promovare. pentru ca in G e mai greu ca in H si in F si mai greu samd.

Eu am castigat azi in deplasare cu 1-0 desi nu am avut 3 titulari iar suma liniilor a fost doar cu 1 mai mare decat a lui :) cred ca am avut putin noroc la faza asta desi eu am avut TS mai mare :)
bluesnake
Coach

Post by bluesnake »

Dak aveti un CM macar peste 60 % fie-va mila de o echipa amarata candidata la retrogradare :) .

Manager bluesnake
Echipa Burdujeni FC
S 16 - 2 in H
unicool

Post by unicool »

bluesnake wrote:Dak aveti un CM macar peste 60 % fie-va mila de o echipa amarata candidata la retrogradare :) .

Manager bluesnake
Echipa Burdujeni FC
CB,LM sau RF iti pot da eu.echipa TmBase manager cyollo.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

dupa 8 meciuri in F 59 am 5-3-0, sunt la 3 pt. de locul 1 iar luni am meci cu lidera diviziei, meci pe care o sa il castig...totusi nu as vrea promovare deoarece nu cred ca am lot de div E
FOREVER UNITED
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”