Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
-
- Team President
-
- Member of the Soccer Project Association
nu e frumos.daca accepti pretul de 1 milion pentru transfer instant atunci da-l.daca nu da-i mesaj si zii sa liciteze cat vrea el si ca ii dai drumul jucatorului abia in ultima zi pentru ca vrei sa iei maxim pe el.decat sa pacalesti mai bine fii sincer.dragosh*** wrote:ce-ar fi sa-i trimit mesaj sa faca oferta dar sa nu o acept,sa-l las pana in ultima zi? oare e trisat?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
RB as da 4 M maxim pe el(are 27 de ani si 91% experienta si nu mai creste nota).pentru LM 5 M si pentru LB-ul tanar daca zici ca e neplafonat la cap si avand in vedere ca provine de la centru de tineret(coordonator sub 90%) as da maxim 4 M.scoti mai mult daca il pui acum pe lista pentru ca daca se antreneaza la alta calitate si se plafoneaza la o valoare mica pretul scade drastic.oricum nu cred ca vrei sa ii vinzi ci doar te lauzi cu ei.pentru linistea ta sa stii ca sunt buni dar nu extraordinari.alexxx wrote:Cam cat ati da pe LB meu de 18 ani Milenko Ljubinkovic,nu e plafonat decat la deposedari,pe RB Constantin Iovanovici si Lm Bogdan Pitu???
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
Vreau sa ii vand dar dupa ce castig si yo cateva meciuri ca sa numai fiu la retrogradareunicool wrote:RB as da 4 M maxim pe el(are 27 de ani si 91% experienta si nu mai creste nota).pentru LM 5 M si pentru LB-ul tanar daca zici ca e neplafonat la cap si avand in vedere ca provine de la centru de tineret(coordonator sub 90%) as da maxim 4 M.scoti mai mult daca il pui acum pe lista pentru ca daca se antreneaza la alta calitate si se plafoneaza la o valoare mica pretul scade drastic.oricum nu cred ca vrei sa ii vinzi ci doar te lauzi cu ei.pentru linistea ta sa stii ca sunt buni dar nu extraordinari.alexxx wrote:Cam cat ati da pe LB meu de 18 ani Milenko Ljubinkovic,nu e plafonat decat la deposedari,pe RB Constantin Iovanovici si Lm Bogdan Pitu???

Echipa-juventuss
Manager-alexxx
Manager-alexxx
-
1 mil.are calitati de baza mici si multi se uita la asta.warchilde wrote:cam cat ati da pe CB-ul meu Marius Petrescu?... echipa Steaua Ticleni??? ca nush cat sa cer pe el:D
-
smolders e inestimabil.daca l-ar vinde cred ca sub 100 mil nu l-ar da.alexxx wrote:Ash vrea sa vand Lm meu Bogdan Pitu.Daca sunteti interesat de el dati un mesaj in joc cu suma pe care doriti sa o dati pentru el.Repet,inca nu sunt sigur ca vreau sa il vand dar pentru o oferta favorabila cred ca ii voi da drumul.Apropo cat valoreaza Liviu Smolders ? Sunt curios