Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

pai cred ca 1 mil max la ce agresivitate are si e si slabut 71% eu m-as multumi cu atat :)
FOREVER UNITED
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

ce-ar fi sa-i trimit mesaj sa faca oferta dar sa nu o acept,sa-l las pana in ultima zi? oare e trisat?
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

nu, de ce sa fie trisat...e pacaleala :D
FOREVER UNITED
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

da.. pacat ca nu e 1 aprilie,aveam si motiv sa-l pacalesc. :lol: asa se va supara rau si va veni din cehia sa ma bata de nervi. :twisted:
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Cam cat ati da pe LB meu de 18 ani Milenko Ljubinkovic,nu e plafonat decat la deposedari,pe RB Constantin Iovanovici si Lm Bogdan Pitu??? :)
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

dragosh*** wrote:ce-ar fi sa-i trimit mesaj sa faca oferta dar sa nu o acept,sa-l las pana in ultima zi? oare e trisat?
nu e frumos.daca accepti pretul de 1 milion pentru transfer instant atunci da-l.daca nu da-i mesaj si zii sa liciteze cat vrea el si ca ii dai drumul jucatorului abia in ultima zi pentru ca vrei sa iei maxim pe el.decat sa pacalesti mai bine fii sincer.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
unicool

Post by unicool »

alexxx wrote:Cam cat ati da pe LB meu de 18 ani Milenko Ljubinkovic,nu e plafonat decat la deposedari,pe RB Constantin Iovanovici si Lm Bogdan Pitu??? :)
RB as da 4 M maxim pe el(are 27 de ani si 91% experienta si nu mai creste nota).pentru LM 5 M si pentru LB-ul tanar daca zici ca e neplafonat la cap si avand in vedere ca provine de la centru de tineret(coordonator sub 90%) as da maxim 4 M.scoti mai mult daca il pui acum pe lista pentru ca daca se antreneaza la alta calitate si se plafoneaza la o valoare mica pretul scade drastic.oricum nu cred ca vrei sa ii vinzi ci doar te lauzi cu ei.pentru linistea ta sa stii ca sunt buni dar nu extraordinari.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

unicool wrote:
alexxx wrote:Cam cat ati da pe LB meu de 18 ani Milenko Ljubinkovic,nu e plafonat decat la deposedari,pe RB Constantin Iovanovici si Lm Bogdan Pitu??? :)
RB as da 4 M maxim pe el(are 27 de ani si 91% experienta si nu mai creste nota).pentru LM 5 M si pentru LB-ul tanar daca zici ca e neplafonat la cap si avand in vedere ca provine de la centru de tineret(coordonator sub 90%) as da maxim 4 M.scoti mai mult daca il pui acum pe lista pentru ca daca se antreneaza la alta calitate si se plafoneaza la o valoare mica pretul scade drastic.oricum nu cred ca vrei sa ii vinzi ci doar te lauzi cu ei.pentru linistea ta sa stii ca sunt buni dar nu extraordinari.
Vreau sa ii vand dar dupa ce castig si yo cateva meciuri ca sa numai fiu la retrogradare :lol: .RB scoate nota 69,2...cu SPMT imi arata ca la exp 100% va scoate 69,7 si calitate 87.Singurul care nu vreau inca sa il vand e LB dar RB si Lm o sa ii vand dupa ce o sa ies din zona fierbinte :twisted:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
warchilde

Post by warchilde »

cam cat ati da pe CB-ul meu Marius Petrescu?... echipa Steaua Ticleni??? ca nush cat sa cer pe el:D
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

vreo 2 mil...pacat ca are agr mare
FOREVER UNITED
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:cam cat ati da pe CB-ul meu Marius Petrescu?... echipa Steaua Ticleni??? ca nush cat sa cer pe el:D
1 mil.are calitati de baza mici si multi se uita la asta.
warchilde

Post by warchilde »

mda..am o oferta de 1.5m plus un jucator pe el..nush eu cum merge treaba cu inca un jucator dar o sa ma lamuresc..si eu cred ca nu e mare lucru de capul lui asha ca il vand.ms pt raspuns:D
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

FOREVER UNITED
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Cat valoreaza Liviu Smolders ? Sunt curios :wink:
Last edited by alexxx on Thu Apr 19, 2007 9:50 am, edited 1 time in total.
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
unicool

Post by unicool »

alexxx wrote:Ash vrea sa vand Lm meu Bogdan Pitu.Daca sunteti interesat de el dati un mesaj in joc cu suma pe care doriti sa o dati pentru el.Repet,inca nu sunt sigur ca vreau sa il vand dar pentru o oferta favorabila cred ca ii voi da drumul :oops: .Apropo cat valoreaza Liviu Smolders ? Sunt curios :wink:
smolders e inestimabil.daca l-ar vinde cred ca sub 100 mil nu l-ar da.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”