am o nelamurire;cat de importanta sau calitatea echipei este cea mai importanta?am o echipa se numeste fc iosif G 177 SI VAS RUGA SA VA UITATI PUTIN LA EA SI SA-MI DATI SI MIE O IDEE CE AR TREBUI SA MAI FAC LA EA PT CA SINCER NU PREA MAI STIU CE
PANA LA PROMOVARE IN G 177 IMI CRESTEA FOARTE BINE CALITATEA ECHIPEI AJUNSESEM LA 71% SI MIA SCAZUT DEODATA LA 69% DE CE?
VAS RUGA SA MA LAMURITI!!
CAND CRESTE SI CAND SCADE?VA MULTUMESC MULT DE TOT
P.S AM CAUTAT UN RASPUNS PE FORUM DAR NU AM GASIT SI DE ACEEA AM BAGAT UN TOPIC.
calitatea echipei?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
nu conteaza deloc calitatea echipei.e vorba de o calitate medie calculata in functie de toti jucatorii din lot.daca cumperi jucatori tineri neantrenati calitatea echipei scade.cand se antreneaza calitatea echipei va creste si ea.nu influenteaza cu nimic jocul echipei sau clubul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Groundsman
-
- Member of the Soccer Project Association
la 4-3-3 joci loveste si goneste sau mingi lungi. in functie de jucatorii pe care ii ai. daca ai atacanti foarte buni joaca loveste si goneste. daca ai si fundasi foarte buni joaca mingi lungi. (va o medie a notelor pe linia ofensiva si pe linia defensiva. si daca e mai mare pe linia ofensiva joaca loveste si goneste. daca nu ... mingi lungi)
parerea mea
parerea mea