zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
no že naboku si zaznaèíš viac tabul a nemusiš ojednomAngee wrote:Tak toto sem teï solidnì nepochopil*sadlos* wrote:po roce a pùl hraní jsem zjistil, že se dají pøijmout dvì tabule na jeden klik respektivì odháèkování a klik... jsem to ale hlava..opìt asi zaèalo pracovat moje dlouhý vedení
ja som to tiež zistil len nedávno..

Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP

. 3 dlhé roky bez SP

New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
-
- Team President
Nechápu....Paul-X wrote:no že naboku si zaznaèíš viac tabul a nemusiš ojednomAngee wrote:Tak toto sem teï solidnì nepochopil*sadlos* wrote:po roce a pùl hraní jsem zjistil, že se dají pøijmout dvì tabule na jeden klik respektivì odháèkování a klik... jsem to ale hlava..opìt asi zaèalo pracovat moje dlouhý vedení
ja som to tiež zistil len nedávno..

-
jak asi ho nemaj rádi???????? Dyt postoupil!!!! A já sem ten kdo prohrálzbynek..s wrote:asi tì taky nemají rádi na SP už bych øekl, že i mìPipkiN wrote:Já bych sem jako zajímavost dal tento pohárový dvojzápas, v zákulisí se hovoøí nìco o nìjakých rybách nebo co, nevím, co to jako znamená, ale on se ten výsledek taky neudìlá sám ...
http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17
a odveta
http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17
Co dodat ?![]()
http://www.soccerproject.com/game_repor ... ID=5440866
a toto se mi stává v poslední dobì dost èasto o 1-2% horší a prohraju o gól a nyní dokonce totoasi mì chtìjí dostat až do G-èka

Sparta Prague - E11
Ted Spartička88 - H něco
Ted Spartička88 - H něco

:lol:
jak asi ho nemaj rádi???????? Dyt postoupil!!!! A já sem ten kdo prohrálzbynek..s wrote:
asi tì taky nemají rádi na SP už bych øekl, že i mì![]()
http://www.soccerproject.com/game_repor ... ID=5440866
a toto se mi stává v poslední dobì dost èasto o 1-2% horší a prohraju o gól a nyní dokonce totoasi mì chtìjí dostat až do G-èka

já bych øekl že to neni zas tak tragický souèet øad byl vyrovnaný ale + on mel ty procenta více na utoku+vliv nahodneho faktoru a je to hnedka o jeden gol..soce to naštve ale neni to nic neobvykleho nebo divného ..mì už se to taky párkrát stalo
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

-
Takže, jestli to dobře chápu:frankie_doparoma wrote:jj je to diky SPFAAngee wrote:to bude spíš tím SPFA...páè ja nic takovýho tam nemámhappyna17 wrote:na konci stránky úplnì v pravo musíte mít políèko který se dá zaškrtnouta je u každý tabule (a nebo možná to bude funkcí SPFA)
Uvolní se mi 3 tabule najednou a mám tam nabídby na 1 den, 17 dní, 23 dní a 25 dní.
Člen SPFA označí všechny 3 tabule a hodí na ně reklamu na ten 1 den. Já protože nemám SPFA, můžu hodit na 1. 1-denní, na 2. 17-ti denní a na 3. 23 denní. Doufám, že to takhle nefunguje i u Sanmaxů.
Z kolonky SPFA v SP:
Pokud platí domněnka ohledně tabulí výše, je sice pravda, že týmy SPFA manažerů nehrají lépe, ale jaksi jim více přitékají peníze, čímž jsou zvýhodněni oproti ostatním např. při výstavbě stadiónu a přestupech.
Finanční podporou SoccerProjectu se manažeři stávají (virtuálním) členem Soccer Project Football Association. Tito manažeři získávají přístup k několika herním vylepšením. Jejich týmy díky tomu NEHRAJÍ lépe, manažeři nepodporující SP finančně mají stejnou šanci stát se top manažerem.
-
-