daca ma poate ajuta cineva cu un sfat...
al 5-lea jucator consecutiv de la centru care nu corespunde.!?!?1
faza nasoala e ca acest lucru se intampla, cu exceptia primului din cei 5, de cand am centru hyper modern ?!?!?
napoleonard wrote:daca ma poate ajuta cineva cu un sfat...
al 5-lea jucator consecutiv de la centru care nu corespunde.!?!?1
faza nasoala e ca acest lucru se intampla, cu exceptia primului din cei 5, de cand am centru hyper modern ?!?!?
o sa urmeze o perioada fasta dupa asta.eu am avut 7 in linie care nu au venit si acum de vreo 5 ture vin continuu.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu wrote:ai incercat sa schimbi coordonatorul?
azi l-am numit in functie pe al 4-lea
si te mai miri cand iti spuneam ca ai politica manageriala ca a lui Iancu nu coordonatorul e de vina, lasa-l sa-si faca treaba. Tu, dupa ce un coordonator nu ti-a dat jucator, l-ai dat afara imediat. Nu cred sa existe coordonator care sa-ti dea de fiecare data jucator.
kennyanu wrote:ai incercat sa schimbi coordonatorul?
azi l-am numit in functie pe al 4-lea
si te mai miri cand iti spuneam ca ai politica manageriala ca a lui Iancu nu coordonatorul e de vina, lasa-l sa-si faca treaba. Tu, dupa ce un coordonator nu ti-a dat jucator, l-ai dat afara imediat. Nu cred sa existe coordonator care sa-ti dea de fiecare data jucator.
bah...vezi-ti de egalurile tale cu penultima clasata
asta ultimu pe care l-am dat afara a fost la al 3-lea jucator pe care nu mi l-a dat
asta ultimu pe care l-am dat afara a fost la al 3-lea jucator pe care nu mi l-a dat
eu zic sa lasi coordonatorul in pace.ti-am zis ca eu am avut o serie neagra acum vreo 2 sezoane si acum vin pe banda rulanta.jucatorul de la tineret depinde de calitatea coordonatorului.mi-e greu sa cred ca ai gasit coordonator 100%.asa ca exista riscul ca nici urmatorul jucator sa nu iti vina.eu zic sa il lasi pe asta vreo 2-3 ture sa vezi ca in maxim a doua tura iti vin jucatorii.eu l-am schimbat pe al meu pentru ca vroiam jucatori romani si la inceput primii 3 nu au venit ca erau slabi(abia la al treilea coordonatorul ajunsese la 100%)iar acum au venit vreo 5 la rand si de fiecare data cu 2-3 zile mai devreme decat trebuia si cresc ca florile.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
unicool wrote:eu zic sa lasi coordonatorul in pace.ti-am zis ca eu am avut o serie neagra acum vreo 2 sezoane si acum vin pe banda rulanta.jucatorul de la tineret depinde de calitatea coordonatorului.mi-e greu sa cred ca ai gasit coordonator 100%.asa ca exista riscul ca nici urmatorul jucator sa nu iti vina.eu zic sa il lasi pe asta vreo 2-3 ture sa vezi ca in maxim a doua tura iti vin jucatorii.eu l-am schimbat pe al meu pentru ca vroiam jucatori romani si la inceput primii 3 nu au venit ca erau slabi(abia la al treilea coordonatorul ajunsese la 100%)iar acum au venit vreo 5 la rand si de fiecare data cu 2-3 zile mai devreme decat trebuia si cresc ca florile.
pai problemele astea au inceput ca m-a mancat undeva sa am jucatori brazilieni si l-am dat afara pe primu manager ca si asa imi dadea numai LM sau RM de vreo un an. brazilianul a stat 2 ture; apoi am luat un ceh care a stat 3 ture si nimic; acum am pus un roman si pe asta il las 4 ture cel putin...faza a fost de am si postat si mi-a ridicat unele semne de intrebare ca odata cu instalarea brazilianului am primit si centru hyper modern si ma gandeam ca totusi astepti atatea zile sa-l ai si uite cu ce ma aleg...
oricum, mersi de sfaturi
faza a fost de am si postat si mi-a ridicat unele semne de intrebare ca odata cu instalarea brazilianului am primit si centru hyper modern si ma gandeam ca totusi astepti atatea zile sa-l ai si uite cu ce ma aleg...
pai degeaba il ai daca ai coordonator sub 100%.nu e de ajuns sa ai coordonator.lasa sa ajunga la 100% si apoi daca nu vine 2 ture dupa ce e la 100% inseamna ca e coordonatorul problema.asa cum spui tu...minim 4 ture.sa vezi ca o sa apara rezultatele.asa faceam eu la inceput cand schimbam staff-ul saptamanal ca eram al dracu si am antrenat jucatorii in 2 sezoane ca antrenorul era pe la 70% mai tot timpul.apoi am fost sfatuit de krcgenk sa las staff-ul acolo unde e sa le dau posibilitatea sa ajunga la 100% si apoi incep sa se vada rezultatele.la 2 saptamani dupa ce ei ajung la calitate maxima.eu trimit staff-ul la cursuri tot timpul.antrenorul si coordonatorul la 2 saptamani si restul la 3-4 saptamani indiferent ca sunt la 100%.astfel previn ca ei sa scada si imi sunt la 100% tot timpul.
tot timpul am personalul la 100% sau in cazul in care scad ii trimit imediat la cursuri ...in ceea ce-l priveste pe antrenorul de tineret ceh, cu care am avut 3 rateuri, doar in primul caz nu a fost pe toata perioada de 20 de zile la 100%, dar si atunci cu vreo 5 zile inainte de a primi jucatorul a ajuns la 100%. sper sa fie cum zici tu si chiar daca mai iau 3-4 rateuri da macar in cele din urma sa imi vina jucatori...ptr ca sunt bani bunicei pe care ii pierd
opaaaaaaa....nasol deci stafful poate sa scada??? nasoala treaba...bine de stiut....dar pana la urma care e faza cu stafful asta???? ca pana la urma dai unul de 100% si iei altul de 100%(sa zicem) asha ca pana la urma ce schimbi??? numele si poate nationalitatea...atat..ca alte caractere nu au membrii staffului..poate ma insel eu:D
fratilor astazi mi'a venit al treilea LF consecutiv de la tineret nu ca nu mi'ar conveni dar mai frumos ar fi sa ii mai schimbe ca asa fac un "stol" de babuini Beninezi aici la echipa
vyruskill wrote:fratilor astazi mi'a venit al treilea LF consecutiv de la tineret nu ca nu mi'ar conveni dar mai frumos ar fi sa ii mai schimbe ca asa fac un "stol" de babuini Beninezi aici la echipa
daca io as fi avut 5 LF consecutivi in loc de jucatori care nu au facut fata la echipa mare....