strategie pt incepatori
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
suntem aici sa ajutam si daca cineva posteaza o intrebare fiecare ne spunem parerea,iar cel in cauza aplica ceea ce crede el de cuviinta.sunt manageri mult mai experimentati ca mine,bunicutzu sau cercel_jr,dar din pacate comunitatea romaneasca pe forum este scazuta si noi incercam sa ajutam cu sfaturi atat cat putem.eu cel putin(si nu numai eu sunt sigur) o sa raspundem oricarei intrebare pe forum venita din partea oricui.sunt lucruri care oricat de bun manager ai fi iti scapa in joc si altul care le-a patit pe propria piele poate le stie.eu sunt de parere ca un sfat e binevenit indiferent de la cine vine....atata timp cat sfatul e dat cu intentii bune.warchilde wrote:deci am stat si am citit threadul asta ceva vreme....great job ppl...mi-a cam schimbat strategia de joc:D
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
no bine, gata, nu ne mai lauda atata ca dam pe dinafara. fiecare in limita timpului incearca sa-si dea cu parerea. fiecare are strategia lui, se mai incing discutiile, important este ca nu ne insultam si acceptam parerile celorlalti, bune sau mai putin bune (dupa cum considera fiecare). si asta e o chestie foarte faina. si toti invatam cate ceva. cine vrea
si vezi ca nu se spun toate secretele totusi, unele mai trebuie sa le descoperiti singuri fiecare si altele se spun numai la berea de care aminteai
)

pai nu te laud mai! Asta e realitatea.
Referitor la decenta...subscriu cu toata fiinta. Cel mai greu lucru de gasit pe internet.
Ca o completare la povestile mele de mai sus...
Pentru un incepator din ala cel mai incepator...ordinea celor mai importante lucruri care le are de facut ar fi asta:
-angajezi stafull complet si il trimiti la cursuri
-da drumul la centrul de tineret inca din prima zi
-fa primul antrenament
-cauta un mentor bun. Un mentor care sa-ti raspunda la intrebari indiferent cat de tampite par. Io am avut (am inca) pe cineva care m-a ferit de multe idiotenii ce puteam sa le fac.
Normal, regulamentele si forumul la topicurile pt. incepatori trebuie citite.
Referitor la bere...pana la urma tot vin eu si pe acasa si o sa-ti blestemi zilele ca m-ai cunoscut!!! In viata reala nu sant asa cuminte ca pe forum.
hehe
bafta
Referitor la decenta...subscriu cu toata fiinta. Cel mai greu lucru de gasit pe internet.
Ca o completare la povestile mele de mai sus...
Pentru un incepator din ala cel mai incepator...ordinea celor mai importante lucruri care le are de facut ar fi asta:
-angajezi stafull complet si il trimiti la cursuri
-da drumul la centrul de tineret inca din prima zi
-fa primul antrenament
-cauta un mentor bun. Un mentor care sa-ti raspunda la intrebari indiferent cat de tampite par. Io am avut (am inca) pe cineva care m-a ferit de multe idiotenii ce puteam sa le fac.
Normal, regulamentele si forumul la topicurile pt. incepatori trebuie citite.
Referitor la bere...pana la urma tot vin eu si pe acasa si o sa-ti blestemi zilele ca m-ai cunoscut!!! In viata reala nu sant asa cuminte ca pe forum.

bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
eu nu cred asta.cu mine si-a "pierdut timpul" unul care joaca in A si pe langa toate chestiile care trebuie sa le faci la echipa ca sa te mentii in A mai e si moderator pe forum,serif si beta tester.si pe deasupra e belgian si lucreaza full time.statea pe conferinte cu mine pe MSN cate 7-8 ore poate mai mult pe saptamana.si nu mi-a zis niciodata "nu am timp".ca totusi pierdeti timpul cu noi
P.S:e vorba de krcgenk.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
numai eu nu am avut mentor
...doar cretzul m-a ajutat cu un sfat....
in leg cu sfaturile date altor manageri....tine de lotul fiecaruia....si de strategia lui persoanala...nu poti sa o schimbi cu totul.....trebuie sa incerci sa ii dai incredere in propriile idei....k sa ajunga....cred k o sa refac topicul cu mentori...sau trebuie sa il caut

in leg cu sfaturile date altor manageri....tine de lotul fiecaruia....si de strategia lui persoanala...nu poti sa o schimbi cu totul.....trebuie sa incerci sa ii dai incredere in propriile idei....k sa ajunga....cred k o sa refac topicul cu mentori...sau trebuie sa il caut

Revenit 

Daca nu ati avut mentori cu atat e satisfactia mai mare. Intr-adevar, tactica trebuie sa o "pliezi la echipa pe care o ai...calitate agresivitae.
Bunicutzu sper sa nu ajung ca tine la 10 ore pe zi online ca ma concediaza astia de la munca.
Sau am ajuns deja?
Bunicutzu sper sa nu ajung ca tine la 10 ore pe zi online ca ma concediaza astia de la munca.
Sau am ajuns deja?

It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
pe mine m-a ajutat in sensul ca mi-a explicat ce am voie sa fac si ce nu.cand am inceput numele de manager era la fel ca si pe forum(unicool) si in 2 saptamani bateam echipe de B,C.asta pentru ca aveam echipe multe si transferam banii catre una singura si jucatorii cei mai buni la fel.eu credeam ca toata lumea face la fel si am fost banat dupa 3 saptamani de joc.am luat-o de la capat si uitati-ma.bunicutzu wrote:nici eu nu am avut mentor. doar ca m-a prins jocul de tot relativ repede. la 2 saptamani dupa ce m-am inscris intram din concediu din greciade la net cu 2 euro ora
si de atunci stau cam 10 ore pe zi online