strategie pt incepatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

rood wrote:LoL UNICOOL

Cu cat timp in urma se intampla asta?
Cum de te-au lasat 3 saptamani? :lol:
acum vreo 1 an si jumatate daca nu mai mult.de ce 3 saptamani?poate rezistam mai mult daca nu intram in cupe amicale cu bani multi si sa bat echipe tari si sa fiu reclamat.atunci nu exista optiunea sa reclami un manager prin intermediul jocului.trimiteai mail si asteptai.serifi erau doar 3.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
rood
Team President

Post by rood »

'Neata fratilor! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Am vrut sa postez asta inainte sa ma duc la patucean. Tocmai am batut liderul....yessssssssss. hehe yesssssss!!!!!
Dar nu asta era ideea, ci faptul ca vreau sa multumesc celor care m-au sfatuit cum sa joc meciul asta. Se stiu cei care m-au sfatuit. Nu dau nume deoarece va stiu modesti, iar bunicutzul se supara cand e laudat si zice ca "da pe afara". :wink:
O sa tremin cu un sfat pentru cei noi.
*Folositi forumul la greu!
Forumul functioneaza!!!!! GARANTAT! Daca nu ma credeti, cititi tot topicul asta (tot tot), verificati ce echipa am si apoi mergeti si vedeti foaia ultimului meci al meu din liga si o sa intelegeti ce am vrut sa spun.

Respectele mele!

rood

P.S. Gasiti si un mentor ...e fff important.

ceau si bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
warchilde

Post by warchilde »

pai chiar ash vrea sa iti vad meciul sa vad cu ce te lauzi :D dar nu stiu ce echipa ai...ce zici ne-o spui ca sa avem cu ce sa ne ocupam cateva minute din timp? 8)
Last edited by warchilde on Thu Apr 26, 2007 8:49 am, edited 1 time in total.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

scrie pe undeva pe aci :) io l-am bagat in contacts asa ca il am :) ahiro manager sau asa ceva. ce lene mi-e sa ma uit :) revin cu un edit :)

airoha. asa. stiam eu ca seamana :)
warchilde

Post by warchilde »

heh...cred ca te-a subestimat destul de urat....Rf de 24, CB de 24 si RM de 28???? :shock: dar haide ca ai avea sanse la promovare...nu ai echipa asha slaba cum zici tu:P... si intr-adevar..ca tot vazusem ca te lauzi cu un RB....chiar ca meseriash:D...bafta pe mai departe...bati si actualul loc 1 si gata..devii lider :wink:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Manager airoha echipa windsor united
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
rood
Team President

Post by rood »

ori m-a subestimat, ori a avut cativa titulari inutilizabili. De doi stiam sigur ca nu o sa-i bage....conditia scazuta.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”