Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Eu speram astazi la un meci egal cu liderul ligii mele, insa se pare ca am o echipa buna din moment ce l-am batut cu 1-0 cu TS 69%. :wink:
Nu mai fac transferuri pana ajung la 100% TS apoi incep din nou sa vand shi apoi sa cumpar. Trebuie doar sa ma indepartez ceva mai mult de zona retrogradabila.

Din liga mea dupa cum am spus vor promova cei 2 care au retrogradatat din D.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

Pai m-am uitat pe clasament si ai avea si tu ceva sanse la promovare, diferenta nu-i deloc mare.

Eu sunt pe locul 3, la doua puncte de primul loc si unul de locul doi. Pana acum am 6 victorii si doua egaluri, astea din cauza TS-ului mic ce l-am avut la inceputul sezonului :( Am sperante mari ca sezonul asta voi promova, sper ca voi reusi. Un roman de la mine din serie, ce era si el implicat in lupta promovarii, a pierdut un meci acasa cu o echipa fara manager deoarece terenul lui era la 0% si mai are 4 zile pana-i gata terenul. Faza cea mai aiurea e ca marti are meci cu ala de pe primul loc acasa si cred ca va pierde si acel meci :(
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Am pierdut iar...dupa ce am castigat de 2 ori consecutiv.Asta e sper totusi sa nu retrogradez. :cry:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
kennyanu

Post by kennyanu »

am castigat :)
Revenit :)
Kosmin

Post by Kosmin »

Am inceput neasteptat de bine cu 7 victorii , si in plus ma avantajeaza si programu pt ca am in tur deplasare la primele 7 echipe si cred ca o sa promovez in F.
Rog un manager mai experimentat sa se uite peste liga mea si sa-mi spuna ce parere are , daca ii slaba sau tare ca sa stiu la ce sa ma astept in cazul unei promovari in F. Sunt in G234 , manager Buffalo si echipa Buffalo Braila . Multumesc anticipat.
coiotu92
Assistant Coach

Post by coiotu92 »

la mine merge. Is pe 2 in H. Va fi o lupta stransa intre cele 4 echipe din varf(printre care si amea)
sez 16 : locul 5 in H
sez 17 : locul 2 (momentan) in H
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Iar am pierdut la limita 2-1...sper sa castig maine :lol:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
napoleonard

Post by napoleonard »

in sfarsit am avut un adversar in Cupa care m-a putut invinge. cei cu care am jucat pana acum erau de H si foarte slabi. acum am o zi in plus libera la mijlocul saptamanii care ma ajuta mult in lupta ptr locul II in campionat.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie in deplasare 3-2.
Maine cred ca va fi inca o victorie impotriva unui roman.
Locul 7.
Obictivul este un loc in primii 5.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

m-a omorat romanul meu din liga. nu a mai intrat din 12.04. nu stiu cum a facut egal cu mine marti (la mine acasa, chiar si cu random ...) si acum terenul lui e la 0%, pierde meciurile acasa cu 5-0. asa ca adversarul meu de maine a jucat cu el azi si are toti titularii disponibili si cu moral/fitness 100%. si mie mi s-a accidentat la antrenamente CF-ul titular aseara la 11, ceilalti sunt obositi dupa o saptamana grea ... si meciul de azi de abia l-am castigat, maine cred ca numai cu bulan sa pot face ceva. si voi pune si agresivitate mica pentru ca luni am meci cu locul 2 si sa nu mi-i suspende. ca si asa CF-ul mi-e suspendat pe 8 zile :((
kennyanu

Post by kennyanu »

mda...azi am pierdut.....total aiurea....portarul eliminat....nu inteleg cum...asta e... :|
Revenit :)
sircos
Team President

Post by sircos »

azi am avut SASE titulari suspendati + 1 accidentat ... muahahaha :twisted: bineinteles ca am pierdut :lol:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
bizone

Post by bizone »

Al doilea egal consecutiv...am incercat tot felul de experimente...iar ma joc cu promovarea :cry: ce ma enerveaza cel mai mult este ca in astea 2 meciuri ce am facut egal am fost peste adversarii mei la toate liniile si la notele jucatorilor...dar s-a terminat egal.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

fara infrangere in F, 7-4-0 dupa 11 meciuri cu TS 54%, sunt pe 3 la 1 pt de lider, mi-e frica in cazul in care promovez in E sa nu retrogradez.... daca vrea cineva sa se uite sa isi dea cu parerea....echipa: Manche$ter United
FOREVER UNITED
Viola

Post by Viola »

La mine totul merge cum am sperat numai victorii in H.744
1 FCLogoj 36 12 12 0 0 61 8 +53
Am jucat deja cu locul 2 si 3 asa ca nu imi fac probleme si cu candidatele la retrogradere mai fac si eu mici experimente :P
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”