trasnfer
Moderator: Romanian Moderators
Banurile nu se discuta pe forum.Trimite un mesaj in engleza la sheriffs@soccerproject.com
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
Manager-alexxx
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: trasnfer
too late.meriti ban.Puricele wrote:Am un jucator de 51% de 26 si vreau sal vad pe 100k si din gresala am mai pus un 0 si un player mia dat 2 milioane pls numi banati acuntu
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team President
esti de vina pentru ca ti-ai facut echipa aia si ai numit-o puri foarte asemanantor cu nick ul tau iar stadionul si managerul i-ai numit "bani" pentru ca apoi la fix o saptamana dupa crearea echipei sa faci oferta de 2000000.
daca tu ai creat echipa asta meriti sa fii banat. Dar poate altcineva a vrut sa se razbune pe tine si si-a creat echipa ca sa fii tu banat. Exista 1% posibilitate sa nu fii vinovat.
daca tu ai creat echipa asta meriti sa fii banat. Dar poate altcineva a vrut sa se razbune pe tine si si-a creat echipa ca sa fii tu banat. Exista 1% posibilitate sa nu fii vinovat.

Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***