o hodinuW!ck wrote:Sakra a ja myslel ze budu prvni kdo to napise..... no nic frankie je o dve hodiny napred

jinak ja si taky myslim ze ted je to lepsi...
Moderator: Czech Moderators
Ja jsem si zase vsim, ze kdyz nastavujes ind. pokyny, tak si tam muzes zjistit, jestli hrac hraje na svym postu. Myslim, ze je to novinka, ale nejsem si 100pro jistej. Kdyztak me nekamenujte.frankie_doparoma wrote:Tak koukam ze zmizela zkratka prp a nahrazeno bylo T a i sekce na foru se zmenila.
Uz jsem byl na pøp navyklej![]()
Ale dostali se ke me zakulisni informace ze je to kvuli SP poharu, ze byli dva pohary, ted uz je jen jeden pohar, zbytek jsou turnaje
Taky jsem wsi toho všiml, ale nebyl jsem si jistej jestli je to new nebo to tam bylo vždycky, nevím to ani teï, píšu to jen že mì to taky napadloTom23 wrote:Ja jsem si zase vsim, ze kdyz nastavujes ind. pokyny, tak si tam muzes zjistit, jestli hrac hraje na svym postu. Myslim, ze je to novinka, ale nejsem si 100pro jistej. Kdyztak me nekamenujte.
Ne, novinka to není - teda aspoÒ co já to hraju, tak to tam bylo vždycky - pokud teda myslíme jedno a to samíTom23 wrote:Ja jsem si zase vsim, ze kdyz nastavujes ind. pokyny, tak si tam muzes zjistit, jestli hrac hraje na svym postu. Myslim, ze je to novinka, ale nejsem si 100pro jistej. Kdyztak me nekamenujte.frankie_doparoma wrote:Tak koukam ze zmizela zkratka prp a nahrazeno bylo T a i sekce na foru se zmenila.
Uz jsem byl na pøp navyklej![]()
Ale dostali se ke me zakulisni informace ze je to kvuli SP poharu, ze byli dva pohary, ted uz je jen jeden pohar, zbytek jsou turnaje
Je to za 3 dny od posledniho zapasu v kole. Cili jestli se vsechny zapasy hrajou v sobotu, dalsi se budou hrat v utery.k.jose wrote:Mám malej dotaz.
V sobotu hraju turnaj. Když postoupím, na kdy mi nalosují další zápas (pokud budeme mít oba volno, bude to úterý nebo støeda)?
Díky
mìl si lepèí hodnocení øad a vyhrál jsi tak co je na tom(no i když mít o 20 nebo nejak tak víc hodnocení øad a vyhrát jen jedna nula....)?jestli sem si nevšiml nìèeho zásadního tak promin.momo9111 wrote:http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17
je to kvoli tomu ze hram 5-3-2???
to asi ne, spis proste jen random:))momo9111 wrote:no myslel som to ze o nejakych 20 lepsi vykon a len 1-0 a v lige o 3 lepsi vykon a 1-1...tak ze ci nahodou system 53-2 nie je dôvod toho ze musim mat velky rozdiel vo vyknoch rad aby som vyhral...
no myslim ze to melo kladny vliv na tve vykonyfrankie_doparoma wrote:prave se me pipkin ptal proc nemam fyzioterapeuta....
... a zjistil jsem ze jsem na nej zapomnel, mesic sem byl bez fyzioterapeuta![]()
Už delší dobu pozoruji pár klubù co hrají 5-3-2 a zdá se mi, že u tohoto stylu je nejvíc náhodných a tím pádem pøekvapivých výsledkù. A do plusu anebo do mínusu. Výhodné je to do vyšších soutìží pro slabší týmy a naopak.5zizou5 wrote:to asi ne, spis proste jen random:))momo9111 wrote:no myslel som to ze o nejakych 20 lepsi vykon a len 1-0 a v lige o 3 lepsi vykon a 1-1...tak ze ci nahodou system 53-2 nie je dôvod toho ze musim mat velky rozdiel vo vyknoch rad aby som vyhral...
ja mel ted nedavno v jednom zapase dost stesti, vykon jsem mel o 19 horsi a remiza s tim, ze nakonec jsem vyhral na penalty:))
a hraju 5-3-2 dlouhy mice
jj, prekvapivych vysledku jsem mel uz hodne, at na jednu nebo na druhou stranu, jen nevim jak to maji manazeri hrajici jiny rozestaveni, jestli tech prekvapivych vysledku maji min, tak nevim jestli to, ze ty prekvapivy vysledky jsou vic u rozestaveni 5-3-2 neni jenom nahodaH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Už delší dobu pozoruji pár klubù co hrají 5-3-2 a zdá se mi, že u tohoto stylu je nejvíc náhodných a tím pádem pøekvapivých výsledkù. A do plusu anebo do mínusu. Výhodné je to do vyšších soutìží pro slabší týmy a naopak.5zizou5 wrote:to asi ne, spis proste jen random:))momo9111 wrote:no myslel som to ze o nejakych 20 lepsi vykon a len 1-0 a v lige o 3 lepsi vykon a 1-1...tak ze ci nahodou system 53-2 nie je dôvod toho ze musim mat velky rozdiel vo vyknoch rad aby som vyhral...
ja mel ted nedavno v jednom zapase dost stesti, vykon jsem mel o 19 horsi a remiza s tim, ze nakonec jsem vyhral na penalty:))
a hraju 5-3-2 dlouhy mice