Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:moama ... de stiam ... ptiu ce ciuda mi-i :) multam de tip oricum :)
Pai suntem chit, ca eu eram dator la tine cu un tip. Cel cu antrenamentul. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

bunicutzu wrote:
oprescu wrote:In rest avem 10 cupe amicale in derulare...eliminatorii din care speram sa luam ceva bani :D
10 cupe amicale? cum ai tu atatea? eu stiam ca se poate sa ai doar 9 (daca esti spfa). s-a modificat intre timp?
Pai daca ma inscriu in 9 cupe, softul imi da voie sa o organizez eu pe a zecea :D...dar numai dupa ce m-am inscris in cele 9 !!
Fiat Lux !
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Revenind la subiect, am facut un egal in deplasare, un egal bun pana la urma, un egal care ma urcat o pozitie in clasament. Sunt pe 5 deci pot spune ca am intrat in obiectiv. :lol:
Maine am meci important cu liderul. Voi vedea daca am echipa sau nu. :wink: Sper intr-o victorie shi in cel mai rau caz un egal. :wink:
Sper sa termin turul in primii 5. :roll:
Bafta.

alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Am castigat cu 2-1 cu o echipa aflata la retrogradare ca si mine.Am urcat pana pe 10,am avut nevoie de astea 3 puncte ca de aer :lol: :lol: :lol:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
borissman
Team Manager

Post by borissman »

maine (marti 1 mai) mare derby: locul 2 cu locul 1...urati-mi bafta si tineti-mi pumnii !!!
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

borissman wrote:maine (marti 1 mai) mare derby: locul 2 cu locul 1...urati-mi bafta si tineti-mi pumnii !!!
bafta si iti tin pumnii :lol: :lol: :lol:
acum vb serios sa castigi meciul 8)
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am batut liderul cu 2-1. :wink: Se pare ca am echipa, asa cum credeam shi eu. :wink:
Am facut shi cel mai mare punctaj cu sistemul 5-3-2, 127 pe linii dar nu am avut 2 titulari shi nu era nici un jucator cu 100% la conditie shi moral.
Deci sezonul urmator promovareee. :lol:

bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu cred ca si acum poti promova :)
eu am jucat azi intr-o formula inedita :D 5-4-1 de la 4-3-3-ul obisnuit. dar ce sa fac daca aveam 3 atacanti accidentati, vreo 2 suspendati si restul tineri in curs de dezvoltare? asa ca am pus SW un CB si o rezerva de CM si un singur atacant care mi-a si dat gol in minutul 89 :D. nu stiu cum am castigat :)) dar sunt tare bucuros.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:eu cred ca si acum poti promova
Nu cred ca as putea, doar din cauza ca mai am de facut cateva transferuri pe care vreau sa le fac inainte de inceputul noului sezon shi sa am shi TS 100%.

borissman
Team Manager

Post by borissman »

vyruskill wrote:
borissman wrote:maine (marti 1 mai) mare derby: locul 2 cu locul 1...urati-mi bafta si tineti-mi pumnii !!!
bafta si iti tin pumnii :lol: :lol: :lol:
acum vb serios sa castigi meciul 8)
naspa....am luat bataie acasa cu 1-0, de la lider. acum sunt pe locul 4 cu sanse la promovare.
etapa viitoare si ultima a turului joc cu locul 3. urat final de sezon mai am :evil:
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Meciuri bune luni si marti... Luni am batut liderul, pe X-Tenzo iar marti pe team#SoaD....
Am urcat pe 4 in clasament si speram sa terminam jumatatea sezonului aici !
Vine returul cu meciuri la fel de "pe muchie"..fara nici un fel de garantie ca ai vreo sansa....
Fiat Lux !
bunicutzu

Post by bunicutzu »

felicitari Oprescule!! chiar ma uitam la tine ca erai pe 10 parca acum 2 etape si brusc te-am vazut pe 4. tine-o tot asa.
eu am maine meci cu penultimul loc, mi s-au mai refacut din accidentati, e mai bine asa.
ce ma mira este ca meciul din cupa SP (turul 5) mi-a fost programat sambata. sezoanele trecute stiu ca se programa vineri. tare interesanta faza :) imi mai odihnesc jucatorii :p
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:
bunicutzu wrote:eu cred ca si acum poti promova
Nu cred ca as putea, doar din cauza ca mai am de facut cateva transferuri pe care vreau sa le fac inainte de inceputul noului sezon shi sa am shi TS 100%.
transferurile nu cred ca te incurca rau...mai ales daca faci unul la cateva zile ca sa ai timp sa sa cresti la loc TS...doar daca esti ghinionist ca mine si vrei sa cumperi 4 jucatori, binenteles ca am incercat sa incerc sa pastrez aceste 2-3 zile intre ei ca sa pot repara TS...si nametii au dat accept la toti 4 in aceeasi zi :evil: (desi nu era nici unul in ultima zi de stat in lista)...si m-am trezit cu un spirit de 76%...si maine am un joc, pe care initial puteam sa-l castig linistit cu o echipa de loc 5...daca o fur maine cam pierd contactul cu primele 2 locuri :cry:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Exact asa am patit eu azi, aveam 98% eram mandru ca ma apropii de obiectiv :lol: shi cand colo am cumparat 2 jucatori care trebuia sa vina la sfarsitul saptamanii. Acum am 88% shi mai am de cumparat un jucator.
Abia apoi ma apuc de vanzari, asa incet incet, cate unul pe rand. Trebuie multa rabdare. :roll:

bosu_pana
Coach

Post by bosu_pana »

am promovat din h in g unde am ramas un sezon si am promovat in F unde sunt pe primul loc la o diferenta de 10 puncte de locul 2 dar imi este frica sa nu retrogradez inapoi caci prea repede am promovat dintr-o serie in alta
the best...
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”