bunicutzu wrote:felicitari Oprescule!! chiar ma uitam la tine ca erai pe 10 parca acum 2 etape si brusc te-am vazut pe 4. tine-o tot asa.
eu am maine meci cu penultimul loc, mi s-au mai refacut din accidentati, e mai bine asa.
ce ma mira este ca meciul din cupa SP (turul 5) mi-a fost programat sambata. sezoanele trecute stiu ca se programa vineri. tare interesanta faza imi mai odihnesc jucatorii :p
Deoarece numãrul managerilor Soccerproject a depãºit 32000, la începutul sezonului am avut unele probleme cu organizarea Cupei. Pentru a rezolva aceste probleme a trebuit sã programãm meciurile de Cupã ºi în alte zile. De acum înainte meciurile din Cupã pot fi progarmate ºi sâmbãta.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr wrote:Exact asa am patit eu azi, aveam 98% eram mandru ca ma apropii de obiectiv shi cand colo am cumparat 2 jucatori care trebuia sa vina la sfarsitul saptamanii. Acum am 88% shi mai am de cumparat un jucator.
Abia apoi ma apuc de vanzari, asa incet incet, cate unul pe rand. Trebuie multa rabdare.
cum ziceam ieri...TS scazut mi-a adus un egal (desi am fost peste adversar) si nori negrii in ceea ce priveste promovarea
incerc sa ma mentin in E, momentan sunt pe 10 si meciul asta l-am batut cu 7-1 cu singura echipa bot din divizie
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
kennyanu wrote:eu inca ma gandesc dak sa raman sau nu il liga.....
sper sa ramai.. ca la anul sa mai ai un roman in liga >:) oricum.. e greu.. este o lupta in 3 pentru cele 2 locuri.. dar cu ultima achizitie sper sa nu am probleme
dupa tur sunt pe locul 3 fara nici o infrangere, la 3 puncte de primul loc si doua de locul doi. Deocamdata sunt in cursa ptr promovare si sper s-o obtin la finalul sezonului si sper sa nu ma mai impiedic de adversari modesti (am vreo 2 egaluri asa )
dupa tur sunt pe primul loc la 4 puncte de locul 2 si la 14 de locul 3. deci de promovare nu imi fac griji. mi-e ciuda insa ca am facut singurul egal cu echipa romaneasca (Lokita) care acum a ajuns bot si am jucat acasa. la cateva meciuri am avut emotii, daca echipele respective jucau cu titularii ma puteau bate (vreo 2 echipe). sper sa termin si returul neinfrant. daca as mai face niste puncte avans fata de locul 2 ca sa ma pot concentra pe cupa SP ... ce-a fi a fi.
imi merge jalnic dupa tur sunt pe penultimul lok ,ts-ul e la pamant ca in ultimile 4 sezoane ,dar m-am potolit cu transferurile momentan si sper ca sa am o revenire in retur si sa scap de retrogradare desi e cam greu ca momentan ts-ul este in jur de 17 si sunt la 8 puncte de salvarea de la retrogradare.Cred ca voi fi prima echipa care retrogradeaza in G si care are un rating mediu in jur de 80 (la cat cred ca voi ajunge pana la sfaristul campionatului,acuma am 76)daca voi retrograda
Saptamana asta va fi foarte greu. Miercuri am meci in cupa SP cu Arreciadas in deplasare. si apoi joi am meci cu locul 3 (care l-a batut pe locul 2 in deplasare scotand in jur de 130 suma liniilor). incepe sa se nasoleasca treaba
Infrangere in fata liderului 3-1 cu echipa a 2-a.
M-am lasat batut pt. ca vreau sa castig urmatoarele 3 etape shi nu am vrut sa obosesc prea mult titularii; shi mai am shi niste cupe pe care vreau sa le castig.
primul meci din retur, victorie categorica 9-1 in deplasare
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!