mda...pot sa mai zic cv....titularul 7 zile(mai are 6)....rezerva suspendat....al 3-lea portar....ce sa vezi....accidentare in timpul antrenamentului....5 zile.
si mai am si tot axul central suspendat
am castigat si sunt pe 7 la 8 pt de retrogradare si 10 de promovare.ambele sunt asa aproape.....dar nu vreau niciuna.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
2-1 in fata unui contracandidat la locurile 3-7.
Sunt la 2 puncte de locul 4.
Sper sa-mi iasa combinatia si sa castig shi urmatoarele 2 meciuri cu echipe din zona retrogradarii.
Am inceput saptamina destul de bine. Bataie la lindenhof (o furasem in tur datorita TS-ului) si egal cu Lazio 1900 care se pare ca va promova. Pina acum favoritele nu mi-au luat decit un punct
Joi am meci cu FC Mira (noul sheriff) si sper sa-mi iau inapoi punctele pierdute in tur (prima saptamina nu facusem nici un punct).
In rest..., cu mac in ceafa, incercam sa ne mentinem in pluton
am inceput returul bine cu 2 victorii sper ca sirul victorilor sa nu fie intrerupt mai ales ca ts-ul e pe panta ascendenta 30 % si cine stie poate prind lokul 2 desi am terminat turul pe penultimul mai am doar 17 puncte de recuperat fatza de lokul 2 momentan ,matematic as avea o sansa desi practic cred ca e imposibil
wooow ... nu pot sa cred: am invins liderul serie, 1-0 chiar pe terenul lui
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
Eu am facut doar un egal cu o retrogradata, a fost mult mai agresiv shi si-a atras randomul de partea lui.
Maine victorie.
Sunt pe 7 la 2 puncte de locul 4, deci mai am sanse la primele 5 locuri.
am jucat cu echipa a 2-a eram sigur ca o sa pierd si am facut egal . Cred ca ma voi mentine in divizie momentan sunt pe locul 8 si echipa merge bine
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
eu am castigat azi cu 4-1 jucand cu echipa a 2-a (acum am vazut, am scos 103 suma liniilor, cred ca e cel mai mic rating din ultimele 2 sezoane).
prima echipa era obosita dupa 2 meciuri grele de liga si unul foarte greu de cupa SP cu Arreciadas (pe care l-am si pierdut cu 2-1 la limita: 131-129 suma pe linii)
Maine am meci greu in deplasare, dar am sperante sa castig si acolo.
L amine totul merge conform planurilor. Sunt pe 1 in H744 si nu cred ca cineva poate scoate punct de la mine. M-am distantat la 6 pct de locul doi si saptamana viitoare am meci cu el si sper sa creasca diferenta la 9pct. Dar in H e simplu. Sa vedem cum ma descurc sezonul viitor in G.
Un final de saptamina greu ...doua infringeri cu FC MIRA SI REAL MONTENEGRO... m-au adus de pe locul 3 pe locul 7.
Speram sa raminem in acest pluton. Urmeaza meciuri grele inclusiv cu mac