zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Toto bolo dost ubohe.....ak by si ty nieco bral z nadhladom tak by si sa tu hned neurazal...ak si si nestihol vsimnut tak si sa skoro po.ral ze ti niekto povedal ze si debil.....a cim dalej ty viac ukazujes ze to tak aj je.....PipkiN wrote:Já bohužel nebrešim a neprskam, když o mnì nìkdo nìco napíše, beru to s nadhledem, což se o vás bohužel øíct nedá, hopáci
-
- Member of the Soccer Project Association
Proè mi nadáváš do debilù ? Dìlam to snad já ? Btw si pleteš pojmy s dojmy, Ivo o nikom neøekl, že je debil, ani nevíš, co obhajuješ, yeah brother, are jù rýl genxta ?cvoky_L$G wrote:Toto bolo dost ubohe.....ak by si ty nieco bral z nadhladom tak by si sa tu hned neurazal...ak si si nestihol vsimnut tak si sa skoro po.ral ze ti niekto povedal ze si debil.....a cim dalej ty viac ukazujes ze to tak aj je.....PipkiN wrote:Já bohužel nebrešim a neprskam, když o mnì nìkdo nìco napíše, beru to s nadhledem, což se o vás bohužel øíct nedá, hopáci

-
PipkiN...boze PipkiNáku nestrapnuj sa viac ako sa daaa...tie tvoje trapne prispevky na Hip-Hop su dost trapne ti vravim uz to nema smrnc ako na zaciatku....uz to nikoho nebavi....si dost trapny ked ine nevies vymysliet a stale len o tom istom pisat...trapko
a co ked niekto pocuva iny styl ako ty....co mas proti nam ked pocuvam rap noumesák ???

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
-
no vidis a podla mna si tfujtajbl ty a tvoj styl obliekania a chovaniafrankie_doparoma wrote:rap/hip-hop atp., nejde ani o tu mjuzic ale o styl oblikani, chovani a tak lidi okolo, tfujtajbl
Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
a ty vas aky ja mam "styl obliekania a chovania"?! nevis, nemusim se totiz zarazovat k nakymu stylu, navliknout si uniformu a zaskatulkovavat se...Ivo08-LSG wrote:no vidis a podla mna si tfujtajbl ty a tvoj styl obliekania a chovaniafrankie_doparoma wrote:rap/hip-hop atp., nejde ani o tu mjuzic ale o styl oblikani, chovani a tak lidi okolo, tfujtajbl
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Tvoj styl chovania vidim tuto na forum a uplne mi to staci.....tym si chcel povedat ze ja som zaskatulkovany a v "uniforme" ???frankie_doparoma wrote:a ty vas aky ja mam "styl obliekania a chovania"?! nevis, nemusim se totiz zarazovat k nakymu stylu, navliknout si uniformu a zaskatulkovavat se...Ivo08-LSG wrote:no vidis a podla mna si tfujtajbl ty a tvoj styl obliekania a chovaniafrankie_doparoma wrote:rap/hip-hop atp., nejde ani o tu mjuzic ale o styl oblikani, chovani a tak lidi okolo, tfujtajbl
Ivo08 - LSG Nové Zámky

-