Tak jelikož mám taky už to SPFA, tak je to fakt tem... frankie_doparoma nám to vlastnì už sám napsal, a tak já sem to chtìl jen potvrdithappyna17 wrote:na konci stránky úplnì v pravo musíte mít políèko který se dá zaškrtnouta je u každý tabule (a nebo možná to bude funkcí SPFA)
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
Angee
- Member of the Soccer Project Association
Teï jsi mì inspirovalkofi wrote:hmm, mìl jsem dojem, že se to ukáže i pøi klepnutí na pøihlášení (i když mi jakýsi hlasek v hlavì øíká, že je to blbost...)lotky wrote: ale prdy, je to tam, staèí kliknout na název turnaje..takový otevøený turnaj už jsem taky nehrál ani nepamatuju, tak mì to zmátlo

-
kofi
Frankie už takový turnaj dìlal a ujalo se to (alespoò výherce si nestìžoval)Angee wrote: Teï jsi mì inspiroval...jednou až budu mìt prachy, tak udìlám turnaj "otevøené" samozøejmì pro víc týmù, domluvíme se tady kdo by hrál a hráli by sme se vstupným tøeba tak tìch 250.000 èi 500.000 aby se hrálo fak o slušný prachy
...staèilo by 16 týmù za 500.000 a rázem výherce má 4M na víc
![]()
![]()
FC Alkoholicks
-
frankie_doparoma
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=77611
Druhy rocnik bohuzel nebyl pac na posledni chvili odreklo dost tymu, ale treba jeste ten druhej rocnik bude.
Jinak k tomu : "staèilo by 16 týmù za 500.000 a rázem výherce má 4M na víc"
Prvni rocnik bylo vstupny 250k a mel jsem problemy sehnat 8 tymu a to jsem obeslal veskerou cz a sk spicku...(druhy rocnik jak jsem psal ani tech 8 ), takze kdyz je sezenes
Druhy rocnik bohuzel nebyl pac na posledni chvili odreklo dost tymu, ale treba jeste ten druhej rocnik bude.
Prvni rocnik bylo vstupny 250k a mel jsem problemy sehnat 8 tymu a to jsem obeslal veskerou cz a sk spicku...(druhy rocnik jak jsem psal ani tech 8 ), takze kdyz je sezenes
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Angee
No to mì taky v zápìtí po odeslání pøíspìvku napadlofrankie_doparoma wrote:http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=77611

-
kofi
tøeba jo..staèilo by vlezný tøeba 100.000, to máš jako dva obvykle dotovaný soukromý turnaje...myslím, že tìch 16 lidí by se za nìjakej èas dalo dohromady...Angee wrote: No to mì taky v zápìtí po odeslání pøíspìvku napadlojestli vubec bude tolik týmù ochotných vrazit takovou sumu do takovýho turnaje...a oèividnì asi moc ne
FC Alkoholicks
-
frankie_doparoma
a jakou by to melo cenu?! vyhry by byli stejny jako u 32tymu pri vleznym 50kkofi wrote:tøeba jo..staèilo by vlezný tøeba 100.000, to máš jako dva obvykle dotovaný soukromý turnaje...myslím, že tìch 16 lidí by se za nìjakej èas dalo dohromady...Angee wrote: No to mì taky v zápìtí po odeslání pøíspìvku napadlojestli vubec bude tolik týmù ochotných vrazit takovou sumu do takovýho turnaje...a oèividnì asi moc ne
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
marektucek
-
Tiger Baros