echipa aia care l-a vandut si vrea sa il cumpere iara e de la mine din liga si promoveaza in D
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
In cazul asta si asta ar trebui banat. Asta daca nu a raportat oferta aceea de 60 si ceva de milioane. Acum se vede mai bine (clar) cum a fost manareala. Astia-s la fel cum ii Becali cu Min. de Finante...
Daca-l ia inapoi cu 30 de mil, baga 30 si de mil la buzunar. Buna treaba!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
rood wrote:In cazul asta si asta ar trebui banat. Asta daca nu a raportat oferta aceea de 60 si ceva de milioane. Acum se vede mai bine (clar) cum a fost manareala. Astia-s la fel cum ii Becali cu Min. de Finante...
Daca-l ia inapoi cu 30 de mil, baga 30 si de mil la buzunar. Buna treaba!
pai ala de l-a vandut si acum il vrea inapoi ar fi si idiot sa nu liciteze pe eol.a luat 65 M pe el si are sansa sa il ia inapoi cu jumatate.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
aici ai dreptate insa n-avem de unde stii daca n-au fost mana in mana incat echipa aia banata sa cumpere jucatorul ala cu asemenea pret. Dar motive intemeiate de banare ptr echipa aia care incearca sa-si cumpere din nou jucatorul nu cred ca sunt.
eu nu cred ca ar fi vreo smecherie cu toate ca tot ce e posibil ... insa mi se pare un mod interesant de a face bani intr'un timp scurt ... si putem sa o luam si altfel cel care la luat cu 65 mil acum la scos ca sa il dea cumva cu mai mult daca are norocul sa ii fie cumparat ... dar e cam deplasata aceasta toerie deci sustin banarea celui care a dat 65 mil
vyruskill wrote:eu nu cred ca ar fi vreo smecherie cu toate ca tot ce e posibil ... insa mi se pare un mod interesant de a face bani intr'un timp scurt ... si putem sa o luam si altfel cel care la luat cu 65 mil acum la scos ca sa il dea cumva cu mai mult daca are norocul sa ii fie cumparat ... dar e cam deplasata aceasta toerie deci sustin banarea celui care a dat 65 mil
ala care a dat 65 de mil e deja banat.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bizone wrote:aici ai dreptate insa n-avem de unde stii daca n-au fost mana in mana incat echipa aia banata sa cumpere jucatorul ala cu asemenea pret. Dar motive intemeiate de banare ptr echipa aia care incearca sa-si cumpere din nou jucatorul nu cred ca sunt.
cred ca ala care a dat 65M stia ca va fi banat. si cel care a vandut stia ca ala va fi banat. si de aia l-a si reportat (s-au inteles, ala banatul nu vroia sa mai joace). si stiau ca nu poate fi banat instant asa ca omul a putut sa scoata jucatorul la vanzare imediat ce l-a cumparat.
in asa fel ... ala care nu a mai vrut sa joace i-a dat la astalalt o gramada de bani (diferenta de pret )
spalare de bani se cheama asta.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
S 10 : 7 in G641
S 11 : 6 in G641
S 12 : 1 in G641
S 13 : 3 in F214
S 14 : 4 in F214
S 15 : 1 in F214
S 16 : 4 in E72
S 17 : 12 in E72
S 18 : 1 in F215
S 19 : ? in E72