frankie_doparoma wrote:Tak ten typek za 65M je zas na prodej ten novej majitel ho tam dal za €0, jsem zvedavej kam to vyleze ale divil bych se kdyby to bylo vic jak 65, spis bych rek ze to bude min...
Tady to smrdí... 65M nedostane, když ho za tìch 65M chtìl pøed tim jen on.....
a teï vede nabídka za 25M a ten manažer co jí dal nemá ani skoro hráèe na každej post Na SP se dìjou nekalý vìci moc se mi to nelíbí
Dnešní Turnaj mi pøinesl nejzajímavìjší výsledek v pomìru výkon-skóre:
FC Inter Milano - Prison killers 1:1 na p.k.1:2
Výkon: 50/29/43 - 122 --- 44/27/39 - 110
Nu což hlavnì, že to nebylo v lize.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
frankie_doparoma wrote:Tak ten typek za 65M je zas na prodej ten novej majitel ho tam dal za €0, jsem zvedavej kam to vyleze ale divil bych se kdyby to bylo vic jak 65, spis bych rek ze to bude min...
Tady to smrdí... 65M nedostane, když ho za tìch 65M chtìl pøed tim jen on.....
a teï vede nabídka za 25M a ten manažer co jí dal nemá ani skoro hráèe na každej post Na SP se dìjou nekalý vìci moc se mi to nelíbí
No a už je nabídka na 29M...a kdo myslíte, že ji dal...ten,který mu ho za 65M prodal...to snad není možný, jak je nìkdo naivní (blbý)...
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Vy si myslíte, že jde o podvod? Ne, že bych ho chtìl pøípadnì nìjak obhajovat, ale dyt to mlže bejt dobrá strategie, že ho draze prodá, a potom levnìji koupí za vydìlané prachy. I když to teda je celkem divný. A ještì zajmavìjší, že by chtìl zrovna takovžhle èachry provádìt hráè øecký elity...
Tom9k wrote:Vy si myslíte, že jde o podvod? Ne, že bych ho chtìl pøípadnì nìjak obhajovat, ale dyt to mlže bejt dobrá strategie, že ho draze prodá, a potom levnìji koupí za vydìlané prachy. I když to teda je celkem divný. A ještì zajmavìjší, že by chtìl zrovna takovžhle èachry provádìt hráè øecký elity...
Jasnì, ale jaká je strategie draze koupit a levnì prodat???
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Tom9k wrote:Vy si myslíte, že jde o podvod? Ne, že bych ho chtìl pøípadnì nìjak obhajovat, ale dyt to mlže bejt dobrá strategie, že ho draze prodá, a potom levnìji koupí za vydìlané prachy. I když to teda je celkem divný. A ještì zajmavìjší, že by chtìl zrovna takovžhle èachry provádìt hráè øecký elity...
Jasnì, ale jaká je strategie draze koupit a levnì prodat???
dobry,zkusil bych to same,beru to jako dobry manazersky tah(samozrejme toho Reka)
Oki, kup ode mì SKálu za tìch 12M a já si ho koupim zpìt za 3M.... Dobrá strategie, ne?
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Oki, kup ode mì SKálu za tìch 12M a já si ho koupim zpìt za 3M.... Dobrá strategie, ne?
To sou ale dvì tùzný vìci když se jedná o budoucí nejlepší støedovýho útoèníka v høe nebo o prùmìrnýho hráèe...