Planuri
Moderator: Romanian Moderators
Ca planuri de viitor am vanzarea jucatorilor peste 27 de ani de la mine din echipa si cumpararea unor jucatori cu varsta pana in 25 de ani.Daca sunteti interesati de vreun jucator de la mine care nu e pus pe lista inca,dati un mesaj cu suma pe care sunteti dispusi sa o oferiti pentru el 

Echipa-juventuss
Manager-alexxx
Manager-alexxx
eu sper ca poate o sa castig si eu prima serie de cand am echipa si tinand cont ca am echipa cat de cat tanara daca am norok sa promovez succesiv vreo 3 sezoane,mai ales ca ts-ul meu si-a revenit si nu am planuri ca pe viitor sa mai ajunga la 0 dar cine stie ca eu nu prea ma potolesc cu transferurile si poate ma razgandesc
)

-
- Member of the Soccer Project Association
eu sper sa trec cu bine peste perioada asta de intersezon in care am 4 meciuri pe zi in cupe amicale si apoi sa reusesc promovarea in D.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Member of the Soccer Project Association
de-o cupa amicala te-am ajutat sa scapiDaimon wrote:eu sper sa ma descurc in D, pentru asta am nevoie de inca 2-3 jucatori. sezonul care urmeaza probabil ca nu voi conta mai deloc pe cupe amicale, urmand sa ma concentrez pe campionat (pana in momentul in care imi asigur cel putin teoretic ramanearea in D)

-
- Team Board Member
aceleasi obiective le am si euwarchilde wrote:chiar tare topicu asta...m-am uitat si am obs ca mi-am indeplinit obiectivul in mare parte![]()
![]()
pentru sezonul viitor...vreau sa raman in F....si sa mai imbunatatesc echipa sa pot fortza o promovare peste 2 sezoane....daca se poate o clasare in primele 5 locuri ar fi perfect
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol

S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
Hai sa ma bag si eu:
Obiective:
---Aducerea echipei a doua aproape de titulari si aducerea a minim 5-6 jucatori de la centru.
---Vindem tot ce nu trece de CG 75% si cumparam altii pentru echipa a doua chiar daca sacrific TS pentru urmatoarele 2-3 saptamani.
---Promovarea sezon de sezon pentru urmatoarele 4 sezoane
---Cresterea fanilor si a stadionului la 10mii de locuri pana la iesirea din H
---Castigarea a minim 10 cupe de 32 de echipe(taxa 50mii) pentru sezonul urmator din H , facand un mic artificiu' tehnic (sa vedem daca iese)
---Aducerea calitatii echipei pe la 65% sau chiar 60 daca e posibil
Au mult de munca astia de la mine din conducere dupa cum vedeti.

Obiective:
---Aducerea echipei a doua aproape de titulari si aducerea a minim 5-6 jucatori de la centru.
---Vindem tot ce nu trece de CG 75% si cumparam altii pentru echipa a doua chiar daca sacrific TS pentru urmatoarele 2-3 saptamani.
---Promovarea sezon de sezon pentru urmatoarele 4 sezoane
---Cresterea fanilor si a stadionului la 10mii de locuri pana la iesirea din H
---Castigarea a minim 10 cupe de 32 de echipe(taxa 50mii) pentru sezonul urmator din H , facand un mic artificiu' tehnic (sa vedem daca iese)

---Aducerea calitatii echipei pe la 65% sau chiar 60 daca e posibil

Au mult de munca astia de la mine din conducere dupa cum vedeti.

Last edited by mosmartin on Thu Aug 02, 2007 11:42 am, edited 1 time in total.