Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

bunicutzu, am vazut ca ai explicat cum faci tu bani. Eu o alta solutie de a face bani o vad meciurile amicale disputate acasa, mai ales in perioada asta. Eu toate meciurile amicale le joc acasa, cu foarte putine exceptii. Ies in castig cu 30k pe meci, uneori si mai mult, in jur de 40k...adunate la 4 meciuri pe zi, pun o medie de 100k pe zi, ca-n unele zile mai am si meciuri in cupele amicale in deplasare. Merge cred eu.... :P
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

Cristian Armando Hernández Cruz- asha il cheama
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ceva peste 13k are acum salar
bunicutzu

Post by bunicutzu »

bizone wrote:bunicutzu, am vazut ca ai explicat cum faci tu bani. Eu o alta solutie de a face bani o vad meciurile amicale disputate acasa, mai ales in perioada asta. Eu toate meciurile amicale le joc acasa, cu foarte putine exceptii. Ies in castig cu 30k pe meci, uneori si mai mult, in jur de 40k...adunate la 4 meciuri pe zi, pun o medie de 100k pe zi, ca-n unele zile mai am si meciuri in cupele amicale in deplasare. Merge cred eu.... :P
si eu tot cam asa joc ... dar uneori cand nu-mi gasesc cu cine mai iau si de pe pool => deplasare. si nu prea joc mai mult de 3 meciuri amicale/zi acasa pentru ca mi se strica terenul. si nu vreau sa am emotii ...
bizone

Post by bizone »

bunicutzu wrote:
bizone wrote:bunicutzu, am vazut ca ai explicat cum faci tu bani. Eu o alta solutie de a face bani o vad meciurile amicale disputate acasa, mai ales in perioada asta. Eu toate meciurile amicale le joc acasa, cu foarte putine exceptii. Ies in castig cu 30k pe meci, uneori si mai mult, in jur de 40k...adunate la 4 meciuri pe zi, pun o medie de 100k pe zi, ca-n unele zile mai am si meciuri in cupele amicale in deplasare. Merge cred eu.... :P
si eu tot cam asa joc ... dar uneori cand nu-mi gasesc cu cine mai iau si de pe pool => deplasare. si nu prea joc mai mult de 3 meciuri amicale/zi acasa pentru ca mi se strica terenul. si nu vreau sa am emotii ...
eu joc si 4 meciuri acasa, pentru ca oricum a doua zi se reface terenul.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
sircos
Team President

Post by sircos »

de ce nu pot sa pun pe lista de transferuri jucatorul subliniat ?

http://img120.imageshack.us/my.php?imag ... anuop4.jpg

sa nu-mi spuneti ca este batran (32 ani - mai am unul la fel care insa poate fi pus pe TL) sau ca mai are putin din contract, ca am altii marcati cu rosu la 'durata contractului".
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
kennyanu

Post by kennyanu »

sircos wrote:de ce nu pot sa pun pe lista de transferuri jucatorul subliniat ?

http://img120.imageshack.us/my.php?imag ... anuop4.jpg

sa nu-mi spuneti ca este batran (32 ani - mai am unul la fel care insa poate fi pus pe TL) sau ca mai are putin din contract, ca am altii marcati cu rosu la 'durata contractului".
eu zic sa pui la open bugs :|
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

nu este nici un bug.este din cauza ca jucatorul se va retrage curand si nu mai poti sa il vinzi cand se apropie de retragere.acest lucru a fost implementat de curand pentru a evita manariile facute de unii manageri care puneau jucatorii batrani aflati la sfarsit de cariera pe TL ,erau cumparati,jucau 2-3 meciuri si se retrageau si astfel cumparatorul pierdea si banii si jucatorul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

aha...bv unicool...ma scuzati..eu nu am avut de unde sa stiu...nu tin jucatorii pana la varsta aia :cry:
Revenit :)
jully
Team President

Post by jully »

De ce nu pot sa inchei un amical cu echipa de la invitatii deschise ? Imi spune ca am meci la acea ora (14) si eu nu am decat unul la (18) si o invitatie la (22).
jully
Team President

Post by jully »

la ora 18
sircos
Team President

Post by sircos »

OK, mersi de raspunsuri. deci va iesi la pensie de la mine :wink:
VINO IN REGIE!
sircos
Team President

Post by sircos »

sircos wrote:OK, mersi de raspunsuri. deci va iesi la pensie de la mine :wink:
asta mesaj l-am primit azi :

Salut,

Vrem sã-þi reamintim cã jucãtorul Cosmin Bidireanu se va retrage în aproximativ 30 de zile.

Salutãri cãlduroase,
Consiliul.

bravo, unicool 8)
VINO IN REGIE!
jully
Team President

please help me!!!

Post by jully »

salutare,
imi spune si mie cineva unde pot citi despre antrenamentul jucatorilor , care sunt skil-urile de baza al jucatorilor pe care trebuiec pusi sa se antreneze ?
unicool

Re: please help me!!!

Post by unicool »

jully wrote:salutare,
imi spune si mie cineva unde pot citi despre antrenamentul jucatorilor , care sunt skil-urile de baza al jucatorilor pe care trebuiec pusi sa se antreneze ?
cand te uiti la detaliile jucatorilor ultimele 2 calitati sunt bolduite(ingrosate).acelea 2 sunt calitatile de baza.jucatorul trebuie sa se antreneze la toate calitatile.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”