SPFA
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
te plangi?nu stim nimic de vreo gratuitate.bizone wrote:mai baieti, ma poate lamuri si pe mine cineva?Dintr-o data m-am trezit ca am optiunea SFPA activata. Iarasi fac acelasi lucru ca si anul trecut, cand pentru vreo 2 saptamani fiecare manager a putut beneficia de optiunea SFPA?

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
ne e cadoul promis de mos craciun?bizone wrote:mai baieti, ma poate lamuri si pe mine cineva?Dintr-o data m-am trezit ca am optiunea SFPA activata. Iarasi fac acelasi lucru ca si anul trecut, cand pentru vreo 2 saptamani fiecare manager a putut beneficia de optiunea SFPA?

-
-
nu e noroc e ceva normal.toti incepatorii primesc o perioada gratuita de SPFA pentru a promova aceasta optiune.jully wrote:si eu am primit , dar cred ca e norocul incepatorului, si sa va spun sincer nu prea stiu ce sa fac cu asta acum !!!
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
da, e adevarat, am primit acest cadou de la un foarte cunoscut membru al acestui forum, care din pacate s-a retras, nemaiavand timp sa se ocupe de soccernapoleonard wrote:lasa-l in pace ca stie de unde are. a uitat si el pe moment de bucurie. un prieten se retrage din soccer si a zis ca la unul din noi doi ne lasa mostenire zilele ramase spfa (doar vreo 300 zilebunicutzu wrote:o fi platit careva pentru tine)
). si bizonu a avut noroc, l-a ales pe el

POLI TIMISOARA!!!!

-
- Assistant Manager
in regulament scrie ca spfa-ul se activeaza in max 10 zile de la data in care ai platit
au trecut vreo 12 si nimic si am trimis mesaj la info@soccerproject.com,spfa@socceproject.com si lui sjarel
mai e vreo adresa?
prima data cand am trimis banii mi-au activat dupa o zi
au trecut vreo 12 si nimic si am trimis mesaj la info@soccerproject.com,spfa@socceproject.com si lui sjarel
mai e vreo adresa?
prima data cand am trimis banii mi-au activat dupa o zi