Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

prima etapa primul egal in deplasare sunt bucuros de rezultat tinand cont ca adversarul meu a avut 8 peste mine la totalul de linii ... insa nu sunt multumit de jucatori in nici un fel ... poate o sa'si revina
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Prima etapa, meci egal in deplasare 0-0. E un egal echitabil pt. ambele echipe, desi as fi vrut sa castig. A fost foarte aproape de mine.
Maine am cu cel mai tare din liga si sper ca voi castiga. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

Debut cu stangul in D, infrangere cu 1-0 in deplasare. Desi la TS de 80% am scos 128 pe linii, tot am luat bataie. Va fi destul de greu :?
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

sunt multumit de rezultat (1-4 - infrangere) tinanad cont k am folosit 3 jucatori din din echipa a 3-a...iar restu au fost din echipa a 2-a.

azi am terminat cu transferurile (mai am un LB d vandut...dar mai incolo). la sfarsitul saptamanii ma voi hotara pe ce loc sa termin.

succes bizone :wink:
Revenit :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

primul meci din C.. egal in deplasare.. rezultat bunicel.. sa speram ca ne vom indeplini obiectivul fara probleme
unicool

Post by unicool »

infrangere 2-3 pe teren propriu.am avut note peste adversar.ar fi fost o victorie fara dprept de apel daca TS-ul mi-ar fi fost maxim.din pacate la 69% nu mi-a fost suficient sa castig.sper sa revin si sa reusesc ce mi-am propus.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

victorie cu 2-0 in deplasare la unul bun :D nou record - 135 cu TS 90%. dar am si pus agresivitate 100%.
maine am sperante insa joi ... va fi foarte greu :(
bizone

Post by bizone »

kennyanu wrote:
merci, mult succes si tie!!! Sper sa avem un sezon bun amandoi in liga, fiind singurii romani sa nu ne facem de ras :P
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Egal cu KV JOY la el acasa ! Am avut o suma a liniilor mai mare cu 2 puncte dar un TS putin mai mic. Spre deosebire de sezonul trecut cind am avut 4 infringeri in prima saptamina, speram sa nu fim ciuca batailor ! :D
Fiat Lux !
bunicutzu

Post by bunicutzu »

felicitari! cred ca e fain sa te bati cu legendele si sa le mai si bati :D (acum na, si un egal in deplasare e bun :P)
iti tin pumnii la o promovare in A :)
Viola

Post by Viola »

Debut cu dreptul in G o victorie cu 3-0 impotriva unei echipe fara manager asa ca asta nu prea se pune :) dar victoria tot victorie este :twisted:
mult succes la toata lumea in continuare
Revenit cu Vulturii Lugoj
unicool

Post by unicool »

oprescu wrote:Egal cu KV JOY la el acasa ! Am avut o suma a liniilor mai mare cu 2 puncte dar un TS putin mai mic. Spre deosebire de sezonul trecut cind am avut 4 infringeri in prima saptamina, speram sa nu fim ciuca batailor ! :D
in seria lui oprescu sunt 4 victorii si 4 egaluri.am vazut ca jordao s-a pus pe 6 in A dupa FC Unirea Iasi 3 - 3 GodsheideVV.avand in vedere ca e si mac in B.2 cu oprescu speram ca macar 1 sa promoveze in A daca nu amandoi.in B.1 avem 3(aptul,decebal-traian si nicoss_bar) romani dintre care 2 au inceput cu victorie si au sanse de promovare.in B.3 avrig united si progresul berceni au inceput cu infrangeri,dar speram sa revina.sa avem si noi vreo 4 echipe in A.ar fi prea frumos?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
jully
Team President

succes tuturor in noul campionat

Post by jully »

eu am batut cu 6 - 2 in deplasare la un manager nou intrat, dar se pare ca e totusi prea putin ca liderul, care e si inamicul numarul 1, a castigat cu 7-2,sper ca pana in ziua meciului cu mine sa ma mai apropii de procentul lui sa jucam mai de la egal le egal.
PS. va salut si pentru maine pe toti si va urez succes si bafta multa, maine nu stiu daca o sa pot intra pentru ca voi fi plecat pana la tulcea, poate pe seara.
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

bizone wrote:
kennyanu wrote:
merci, mult succes si tie!!! Sper sa avem un sezon bun amandoi in liga, fiind singurii romani sa nu ne facem de ras :P
Mai este si JiJi un alt roman, care din pacate azi a faut 1-1 .. cu el m-am inteles fff bine.. asa ca mai aveti un "om de baza" acolo ;)) oricum. multa bafta si astept macar pe unul dintre voi in C2 (nu ma refer la kenny care stiu ca nu doreste promovarea anul asta)
sircos
Team President

Post by sircos »

am inceput campionatul cu o infrangere :( 2-3 in deplasare, respectivul avand o aparare de 70pct :evil:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”