prima etapa primul egal in deplasare sunt bucuros de rezultat tinand cont ca adversarul meu a avut 8 peste mine la totalul de linii ... insa nu sunt multumit de jucatori in nici un fel ... poate o sa'si revina
Prima etapa, meci egal in deplasare 0-0. E un egal echitabil pt. ambele echipe, desi as fi vrut sa castig. A fost foarte aproape de mine.
Maine am cu cel mai tare din liga si sper ca voi castiga.
infrangere 2-3 pe teren propriu.am avut note peste adversar.ar fi fost o victorie fara dprept de apel daca TS-ul mi-ar fi fost maxim.din pacate la 69% nu mi-a fost suficient sa castig.sper sa revin si sa reusesc ce mi-am propus.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Egal cu KV JOY la el acasa ! Am avut o suma a liniilor mai mare cu 2 puncte dar un TS putin mai mic. Spre deosebire de sezonul trecut cind am avut 4 infringeri in prima saptamina, speram sa nu fim ciuca batailor !
Debut cu dreptul in G o victorie cu 3-0 impotriva unei echipe fara manager asa ca asta nu prea se pune dar victoria tot victorie este
mult succes la toata lumea in continuare
oprescu wrote:Egal cu KV JOY la el acasa ! Am avut o suma a liniilor mai mare cu 2 puncte dar un TS putin mai mic. Spre deosebire de sezonul trecut cind am avut 4 infringeri in prima saptamina, speram sa nu fim ciuca batailor !
in seria lui oprescu sunt 4 victorii si 4 egaluri.am vazut ca jordao s-a pus pe 6 in A dupa FC Unirea Iasi 3 - 3 GodsheideVV.avand in vedere ca e si mac in B.2 cu oprescu speram ca macar 1 sa promoveze in A daca nu amandoi.in B.1 avem 3(aptul,decebal-traian si nicoss_bar) romani dintre care 2 au inceput cu victorie si au sanse de promovare.in B.3 avrig united si progresul berceni au inceput cu infrangeri,dar speram sa revina.sa avem si noi vreo 4 echipe in A.ar fi prea frumos?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
eu am batut cu 6 - 2 in deplasare la un manager nou intrat, dar se pare ca e totusi prea putin ca liderul, care e si inamicul numarul 1, a castigat cu 7-2,sper ca pana in ziua meciului cu mine sa ma mai apropii de procentul lui sa jucam mai de la egal le egal.
PS. va salut si pentru maine pe toti si va urez succes si bafta multa, maine nu stiu daca o sa pot intra pentru ca voi fi plecat pana la tulcea, poate pe seara.
merci, mult succes si tie!!! Sper sa avem un sezon bun amandoi in liga, fiind singurii romani sa nu ne facem de ras
Mai este si JiJi un alt roman, care din pacate azi a faut 1-1 .. cu el m-am inteles fff bine.. asa ca mai aveti un "om de baza" acolo ) oricum. multa bafta si astept macar pe unul dintre voi in C2 (nu ma refer la kenny care stiu ca nu doreste promovarea anul asta)
am inceput campionatul cu o infrangere 2-3 in deplasare, respectivul avand o aparare de 70pct
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!