Imi pare rau sa deschid un topic nou pt o problema clara, insa...
s-a schimbat regula privitor la bonusul de victorie?
Adica se plateste bonusul de victorie oricum...chiar daca jucatorul in cauza nu joaca? Al meu nici macar rezerva nu a fost si m-am trezit cu
-800 bonus de victorie.!
Sezonul trecut a avut acelasi contract si nu a luat nici un bonus deoarece l-am jucat doar in cupe amicale pe cetateanul respectiv.
bonus de victorie
Moderator: Romanian Moderators
bonus de victorie
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
- Member of the Soccer Project Association
salariile se platesc indiferent daca joaca sau nu.de bonus sincer nu am urmarit niciodata sa vad cand se plateste si cand nu.dupa mine eu l-as plati si in amicale numai sa am numai victorii.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
bonusul nu se plateste decat daca jucatorul e pe lista oficiala (adica titular sau rezerva). eu as da faliment daca s-ar plati la toti jucatorii 
INSA: daca nu ti-ai setat toate rezervele asistentul baga pe lista de rezerve pe cine vrea el, si deci poate sa bage si pe cei cu bonus de victorie. caz in care, bineinteles ca il platesti

INSA: daca nu ti-ai setat toate rezervele asistentul baga pe lista de rezerve pe cine vrea el, si deci poate sa bage si pe cei cu bonus de victorie. caz in care, bineinteles ca il platesti

-
- Team Board Member
-
nu se plateste bonus de victorie in meciurile amicale.sharky1990 wrote:intrun meci amical jucatori primesc 10% din valoare salriului
bonusul de victorie il primeste tot in proportie de 10% ?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"