Centru de tineret

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

pai l-ai luat de mic? adica fara sa fie al cuiva inainte? ca ma gandesc ca nu :) si atunci daca iei pe unu' care a fost dat afara de altul pe motiv ca nu e bun ...
dupa parerea mea nu conteaza coordonatorul :)
kennyanu

Post by kennyanu »

2 coordonatori ai mei au fost romani.....sub conducerea lor am avut 3 jucatori parca.....si 5 rateuri....sau cv in genu asta....cel putin ultimul coordonator a avut 3 rateuri unu dupa altul...acu am belgian
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

La mine am avut un total de 16 juniori din care 3 nu au venit.
Primii 3 au fost cu coordonator belgian (1 nu a venit ceilalti 2 au venit).
Pt. ceilalti 13 am avut coordonator roman si am avut 2 rateuri, restul de 11 au venit la echipa. E chiar foarte bine.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
NusNoRmAl
Assistant Coach

Post by NusNoRmAl »

pana acuma am avut un coordonator de tineret belgina ... era destul de bun insa nu eram destul de multumit de el ... din 5 jucatori 2 erau rateuri ... insa aia 3 jucatori erau acceptabili. Acuma am un coordonator din africa de sud :> astept sa vad ce e de capul lui.

ps: din cate am auzit de la altii ... (experientele lor proprii) coordonatorii romani sunt varza.
Viola

Post by Viola »

eu am avut unul roman si din 2 unul a fost ok inca nu e maximizat numai la calitatile principale , dar celalt nu a fost bun nici macar de echipa mare :evil: asa ca l-am dat afara :twisted:
sa vedem ce stie asta pe care l-am angajat dar nu mai e roman :P
In principiu nu cred ca influenteaza natia , dar asta o sa vad pe parcurs :)
Revenit cu Vulturii Lugoj
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

unicool wrote:
sharky1990 wrote:nustiti este posibil(sau vi sa intamplat)de exemplu sa va vina de la tineret un jucator pe un anumit post(ex.GK) si urmatoru sa fie tot pe acelasi post(GK)??????????????????????????

e mai bine ca coordonatorul sa fie cat mai tanar sau cat mai batran???cum e mai bn?
nu vin niciodata doi jucatori pe acelasi post unul dupa altul.mie mi-au venit 2 aparatori unu dupa altul dar RB si CB nu pe acelasi post.

varsta coordonatorului nu conteaza...decat ca daca e prea batran s-ar putea sa se retraga. :lol: :lol: :lol:

uite ca mie mi sa intamplat sami vina doi LM consecutiv.....deci nai avut dreptate :lol:
unicool

Post by unicool »

uite ca mie mi sa intamplat sami vina doi LM consecutiv.....deci nai avut dreptate
o sa ma uit la echipa ta sa vad.programatorii spuneau ca nu pot veni 2 pe acelasi post consecutiv.

nationalitatea coordonatorului nu conteaza decat ca atunci cand vine juniorul va avea aceeasi nationalitate cu cea a coordonatorului.eu cunosc manageri care au beninezi in echipa si sunt buni,dar agresivi. :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

era acum cateava luni pe forum un manager care se plangea ca i-a venit 3 sau 4 SW-uri consecutiv...
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
unicool

Post by unicool »

uite ca mie mi sa intamplat sami vina doi LM consecutiv.....deci nai avut dreptate
mda.ai avut dreptate.desi mie mi s-a spus ca nu pot fi promovati 2 jucatori pe acelasi post unul dupa altul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bizone

Post by bizone »

eu mi-am angajat un coordonator elvetian, iar de cand l-am angajat nu mi-a ratat nici un jucator, am primit 6 consecutivi :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
piterpan
Coach

Post by piterpan »

si mie mi au venit 2 jucatori pe aceasi post . 2 RM
the_ge
Groundsman

Post by the_ge »

Salut

Vad ca tot scrieti aici de calitatea coordonatorului ca e importanta....
Exista cineva care joaca SP si nu are tot staff-ul tehnic trimis la cursuri pana la maxim? nu cred....
In cazul asta pt mine e clar ca e un random promovarea juniorilor
Poate ar fi cazul de ceva imbunatatiri la motorul jocul astfel incat sa aiba si membrii staff-ului tehnic mai multe atribute...asa sunt toti la 100% si e vorba doar de jucatori si bulan
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

vai ce tzapa mi-am luat, mi-am schimbat coordonatorul de tineret si mi-a scazut moralul jucatorilor cu 10%...
FOREVER UNITED
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai daca l-ai schimbat prea repede ... :D nu ai citit destul forumul :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

dar care e durata dupa care poti sa il schimbi linishtit?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”