SMTP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Flash85
Fan

SMTP

Post by Flash85 »

pot sa stiu si eu ce este ala SMTP ?
este vreun program sau ce ? ca am vz pe forum ca poti sa vezi calitati si alte chestii cu SMTP...
Ja Rullz !!!
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

borissman
Team Manager

Post by borissman »

warchilde wrote:http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=15380
oooooo....si cat de aproape era :twisted: :twisted: :twisted:
ce rau esti cu incepatorii :twisted:
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
florinel75
Assistant Manager

Post by florinel75 »

warchilde,nu stiu cine esti dar incearca sa vb mai cu bun simt cu incepatorii,toti am fost incepatori
warchilde

Post by warchilde »

si am zis eu ca nu ar fi asha? :twisted: :twisted: :twisted: si nu cred ca am jignit pe cineva....asha ca lasati vrajeala cu bunul simt...era o ironie...daca nu ati prins-o.....asta e..mai aveti nev de antrenament :twisted: :twisted:
Last edited by warchilde on Tue May 15, 2007 4:20 pm, edited 1 time in total.
rood
Team President

Post by rood »

@florinel...lasa ca nici intrebarea nu a fost pusa in termeni de ceea ce numesti tu bun simt."Pot sa stiu si eu....."
In alta ordine de idei cu warchilde am dialogat extrem de decent pe forum pana cum si nu poate fi catalogat ca nesimtit. Iti spun eu asta. Chiar daca replica lui nu a fost o gluma, a fost foarte la obiect. Topicul cu SMPT-UL este 3 randuri mai sus. :D Ca a fost ironic?...da...Ca a fost nesimtit...nu!

@FLASH85 :gasesti totul despre SMPT la topicul " Ghid pentru Management Tool de Good Thor" care se situeaza la trei randuri mai sus de topicul deschis de tine. Este un program care te ajuta mult la inceput. Iti da informatii despre jucatori, echipa, stadion, tactica optima samd.
Urmeaza instructiunile exact cum sant date in tutorial si o sa ai o scula care o sa te ajute.
Eu sant incepator ca si tine (am cam o luna de SP) asa ca nu-mi lua in nume de rau cele scrise mai sus. E bine sa citesti tot forumul inainte sa pui intrebari...sant o multime de raspunsuri de care ai nevoie.

bafta!

...si daca nu gasesti ce ai nevoie in postarile anterioare , intreaba aici si baietii te vor ajuta!

ceau
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

apropo se numeste SPMT ;)
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
uv_46

Post by uv_46 »

florinel75 wrote:warchilde,nu stiu cine esti dar incearca sa vb mai cu bun simt cu incepatorii,toti am fost incepatori
da,toti am fost incepatori,dar cand vezi cate unu la care ii e lene sa caute.... :-j !a mai deschis un topic pt ce???cand topicul despre SPMT era chiar langa !nu mi se pare ca warchilde a gresit in acel raspuns(si raspunsu a fost pe masura intrebarii)
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

stie careva de ce nu imi mai reia datele la SPMT ? ultimul update la jucatori este din 26.05, asa e la toti sau numai la mine ?
FOREVER UNITED
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

ce faceti daca sptm-ul va arata sa folositi un anumit jucator iar voi vedeti ca altul are o calitate mai mare decat cel indicat de sptm ?
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
bizone

Post by bizone »

bogdan_iasi wrote:ce faceti daca sptm-ul va arata sa folositi un anumit jucator iar voi vedeti ca altul are o calitate mai mare decat cel indicat de sptm ?
spmt-ul nu calculeaza in functie de calitea jucatorilor, ci in functie de nota maxima pe care o pot scoate pe meci inainte de fiecare simulare. Probabil ca acel jucator cu calitate mai mare are moralul sau conditia mica.

ps. spmt-ul iti poate alege si jucatorii cu calitate cea mai mare, insa numai daca apelezi tu la optiunea aia.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

bizone wrote:
bogdan_iasi wrote:ce faceti daca sptm-ul va arata sa folositi un anumit jucator iar voi vedeti ca altul are o calitate mai mare decat cel indicat de sptm ?
spmt-ul nu calculeaza in functie de calitea jucatorilor, ci in functie de nota maxima pe care o pot scoate pe meci inainte de fiecare simulare. Probabil ca acel jucator cu calitate mai mare are moralul sau conditia mica.

ps. spmt-ul iti poate alege si jucatorii cu calitate cea mai mare, insa numai daca apelezi tu la optiunea aia.

da, asa am observat si eu. jucatorii cu calitate mai mare au o de obicei moralul si/sau conditia mai mica si de asta sunt prefarati altii in locul lor.
din S 21 ma retrag !!!
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

cand toate calitatile devin inrosite (sunt la maxim) pe ce lasati sa antreneze jucatorul ? rezistenta sau nimic ?
din S 21 ma retrag !!!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bogdan_iasi wrote:cand toate calitatile devin inrosite (sunt la maxim) pe ce lasati sa antreneze jucatorul ? rezistenta sau nimic ?
Eu cred ca mai bine e sa lasi pe automat, jocul va alege sa antreneze calitatea la care crede el ca urmeaza sa se deplafoneze.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
warchilde

Post by warchilde »

cum adik lasi pe automat????? il pui pe asistent sa aleaga....la asta te referi nu?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”