SMTP
Moderator: Romanian Moderators
SMTP
pot sa stiu si eu ce este ala SMTP ?
este vreun program sau ce ? ca am vz pe forum ca poti sa vezi calitati si alte chestii cu SMTP...
este vreun program sau ce ? ca am vz pe forum ca poti sa vezi calitati si alte chestii cu SMTP...
Ja Rullz !!!
ce rau esti cu incepatoriiwarchilde wrote:http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=15380
oooooo....si cat de aproape era![]()
![]()

ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
-
- Assistant Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
si am zis eu ca nu ar fi asha?
si nu cred ca am jignit pe cineva....asha ca lasati vrajeala cu bunul simt...era o ironie...daca nu ati prins-o.....asta e..mai aveti nev de antrenament

Last edited by warchilde on Tue May 15, 2007 4:20 pm, edited 1 time in total.
@florinel...lasa ca nici intrebarea nu a fost pusa in termeni de ceea ce numesti tu bun simt."Pot sa stiu si eu....."
In alta ordine de idei cu warchilde am dialogat extrem de decent pe forum pana cum si nu poate fi catalogat ca nesimtit. Iti spun eu asta. Chiar daca replica lui nu a fost o gluma, a fost foarte la obiect. Topicul cu SMPT-UL este 3 randuri mai sus.
Ca a fost ironic?...da...Ca a fost nesimtit...nu!
@FLASH85 :gasesti totul despre SMPT la topicul " Ghid pentru Management Tool de Good Thor" care se situeaza la trei randuri mai sus de topicul deschis de tine. Este un program care te ajuta mult la inceput. Iti da informatii despre jucatori, echipa, stadion, tactica optima samd.
Urmeaza instructiunile exact cum sant date in tutorial si o sa ai o scula care o sa te ajute.
Eu sant incepator ca si tine (am cam o luna de SP) asa ca nu-mi lua in nume de rau cele scrise mai sus. E bine sa citesti tot forumul inainte sa pui intrebari...sant o multime de raspunsuri de care ai nevoie.
bafta!
...si daca nu gasesti ce ai nevoie in postarile anterioare , intreaba aici si baietii te vor ajuta!
ceau
In alta ordine de idei cu warchilde am dialogat extrem de decent pe forum pana cum si nu poate fi catalogat ca nesimtit. Iti spun eu asta. Chiar daca replica lui nu a fost o gluma, a fost foarte la obiect. Topicul cu SMPT-UL este 3 randuri mai sus.

@FLASH85 :gasesti totul despre SMPT la topicul " Ghid pentru Management Tool de Good Thor" care se situeaza la trei randuri mai sus de topicul deschis de tine. Este un program care te ajuta mult la inceput. Iti da informatii despre jucatori, echipa, stadion, tactica optima samd.
Urmeaza instructiunile exact cum sant date in tutorial si o sa ai o scula care o sa te ajute.
Eu sant incepator ca si tine (am cam o luna de SP) asa ca nu-mi lua in nume de rau cele scrise mai sus. E bine sa citesti tot forumul inainte sa pui intrebari...sant o multime de raspunsuri de care ai nevoie.
bafta!
...si daca nu gasesti ce ai nevoie in postarile anterioare , intreaba aici si baietii te vor ajuta!
ceau
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
da,toti am fost incepatori,dar cand vezi cate unu la care ii e lene sa caute.... :-j !a mai deschis un topic pt ce???cand topicul despre SPMT era chiar langa !nu mi se pare ca warchilde a gresit in acel raspuns(si raspunsu a fost pe masura intrebarii)florinel75 wrote:warchilde,nu stiu cine esti dar incearca sa vb mai cu bun simt cu incepatorii,toti am fost incepatori
-
- Team Board Member
ce faceti daca sptm-ul va arata sa folositi un anumit jucator iar voi vedeti ca altul are o calitate mai mare decat cel indicat de sptm ?
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
spmt-ul nu calculeaza in functie de calitea jucatorilor, ci in functie de nota maxima pe care o pot scoate pe meci inainte de fiecare simulare. Probabil ca acel jucator cu calitate mai mare are moralul sau conditia mica.bogdan_iasi wrote:ce faceti daca sptm-ul va arata sa folositi un anumit jucator iar voi vedeti ca altul are o calitate mai mare decat cel indicat de sptm ?
ps. spmt-ul iti poate alege si jucatorii cu calitate cea mai mare, insa numai daca apelezi tu la optiunea aia.
POLI TIMISOARA!!!!

-
- Team Board Member
bizone wrote:spmt-ul nu calculeaza in functie de calitea jucatorilor, ci in functie de nota maxima pe care o pot scoate pe meci inainte de fiecare simulare. Probabil ca acel jucator cu calitate mai mare are moralul sau conditia mica.bogdan_iasi wrote:ce faceti daca sptm-ul va arata sa folositi un anumit jucator iar voi vedeti ca altul are o calitate mai mare decat cel indicat de sptm ?
ps. spmt-ul iti poate alege si jucatorii cu calitate cea mai mare, insa numai daca apelezi tu la optiunea aia.
da, asa am observat si eu. jucatorii cu calitate mai mare au o de obicei moralul si/sau conditia mai mica si de asta sunt prefarati altii in locul lor.
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
- Team Board Member
cand toate calitatile devin inrosite (sunt la maxim) pe ce lasati sa antreneze jucatorul ? rezistenta sau nimic ?
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
Eu cred ca mai bine e sa lasi pe automat, jocul va alege sa antreneze calitatea la care crede el ca urmeaza sa se deplafoneze.bogdan_iasi wrote:cand toate calitatile devin inrosite (sunt la maxim) pe ce lasati sa antreneze jucatorul ? rezistenta sau nimic ?
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!