Cupa SP.

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

ma eu nu va inteleg....am facut eu un calcul...eu joc in cupa cu una din H..stadion 4mii pret 15. un simplu calculc arata k din bilete ies 60k. adik 30 ei, 30mie....e mai bine decat inainte. la meci aksa...am 23mii....sa zicem 20 locu....460...dar nu ma insel?.....adik 230 mie...230 lui....mie mi s pare convenabil...si mi se pare si mai corect
Revenit :)
warchilde

Post by warchilde »

holy....la banii aia vreau sa joc eu cu tine in cupa :lol: :lol: :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mah iar sunteti bulanosi? io vreau sa merg mai departe si nimeresc cu locul 1 in G :( uof, pai sper ca rezervele mele sa-l bata pe ala ca altfel ma crizez. uite la ei, nu vor cupa si tot cu amarasteni de H pica.
napoleonard

Post by napoleonard »

bunicutzu wrote:mah iar sunteti bulanosi? io vreau sa merg mai departe si nimeresc cu locul 1 in G :( uof, pai sper ca rezervele mele sa-l bata pe ala ca altfel ma crizez. uite la ei, nu vor cupa si tot cu amarasteni de H pica.
eu nu vreau sa merg. imi complica viata in campionat. asa ar avea jucatorii mei pauza o zi. si uite am picat cu unu care ii prastie. io nu as paria ca pierd etapa asta :cry:
unicool

Post by unicool »

am jucat cu cea mai slaba echipa care o puteam alinia in acest meci......si am castigat la penalty-uri.mama ei de treaba....si colac pe pupaza in turul urmator joc tot cu unul din H care e pe 6 acum.iarasi cred ca scap eliminarea printre degete.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
warchilde

Post by warchilde »

hah am cashtigat cu3-1 in deplasare.....norocul meu ca acum se impart cashtigurile :D :D :D
Viola

Post by Viola »

Si eu am jucat cu echipa a treia in cupa si tot am reusit sa castig cu 3-1 cu o echipa din H, iar tutul urmator am dat tot de una din H pe care as vrea sa o elimin cu cel mult echipa a2-a ca prima echipa o tin pt campionat si cupe amicale :)
Revenit cu Vulturii Lugoj
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

victorie 2-1 in deplasare cu o echipa din H , garnitura a treia a jucat iar pt urmatorul tur o alta echipa de H in care garnitura a 3 a poate sa isi faca de cap
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
dardar_3

Post by dardar_3 »

Duel intre doua echipe din H, in care am avut castig de cauza.

K__Lierse__SK 1 - 6 Diavolo

PS: Nu am eu TS prea mare insa sper sa trec si de turul urmator unde am picat cu o echipa din F. :lol:
Diavolo
bizone

Post by bizone »

felicitari dardar_3 :)

hehehe, eu am reusit sa scap de cupa, chiar din primul tur :D Am avut ceva noroc, ca puteam sa castig, ca am pierdut la penalty-uri. Am jucat cu echipa a treia contra lui unu de G, am inversat jucatorii pe posturi si mi-a iesit.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
unicool

Post by unicool »

PS: Nu am eu TS prea mare insa sper sa trec si de turul urmator unde am picat cu o echipa din F
e greu sa il bati.e mai bun,are TS mai mare si joaca si acasa.bafta!
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Si eu am reusit sa scap de cupa. 8) :lol:
Am luat-o cu 4-0 de la unu din H, era bunicel dar am pus echipa a treia super amestecata si agresivitate 100 la arbitru de 80 si am luat 3 cartonase rosii. Acum sunt liber pt. campionat, ceilalti rivali ai mei au castigat in cupa deci am un mic avantaj fata de ei. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

nu va inteleg...eu am castigat...si voi continua sa castig pana atunci knd o sa dau peste unu mai bun
Revenit :)
dardar_3

Post by dardar_3 »

Mersi unicool, bizone :D ... Pana saptamana viitoare poate reusesc sa aliniez cel mai bun 11... Desi mai sunt si etape din campionat... o sa menajez cativa jucatori pentru ca promovarea din H e cam floare la ureche(in divizie doar unul singur are TS acceptabil-relativ apropiat de mine)....

:lol: :D
Diavolo
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:felicitari dardar_3 :)

hehehe, eu am reusit sa scap de cupa, chiar din primul tur :D Am avut ceva noroc, ca puteam sa castig, ca am pierdut la penalty-uri. Am jucat cu echipa a treia contra lui unu de G, am inversat jucatorii pe posturi si mi-a iesit.
felicitari :wink: ...eu am fost obligat sa bat, datorita TS deficitar. 3% nu mi-au stricat si o sa-i iau si saptamana viitoare, iar peste doua saptamani sper sa dau de un adversar capabil sa ma bat si in situatii de non-combat din partea mea :twisted:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”