intrebare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

na vezi ca acu ma duc sa desfac o conserva :lol: ca asa e cu industrializarea asta, nu mai gasesti o sardina/homar numa in conserva, in real life mai greu :)
rood
Team President

Post by rood »

vorbind de rechini,
Seara asta am meci de cupa cu locul 3 din E52...Club Nala parca. O sa vedeti un scor frumos. Tipul are calitatea echipei 80! si sant sigur ca nu o sa joace toate ciurucurile chiar, deoarece ieri (azi dim) in liga am scos si io pe linii 109. (practic pot 114 daca am tot la 99-100) O sa joc echipa cea mai slaba...nici nu am alta varianta. Maine o sa postez rezultatul!...Eu as presupune ca ma lipesc undeva intre 10 si 12 goluri.
Putem face pariuri pe tema asta!

:lol:
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nu vor fi mai mult de 3 diferenta zic eu.
si daca meciul e seara asta de la 11 (ora noastra) ... ar trebui sa bagi echipa a 2-a (cei mai buni ce nu joaca in meciul de liga) pentru ca maine sa aiba moral maxim (95-96 cat pot avea sau 100 daca sunt suspendati).
parerea unui rechinutz.
rood
Team President

Post by rood »

pana maine la meciul de liga, mai am 3 meciuri de cupe amicale (grele) si de aceea prefer sa salvez conditia la echipa 1 si 2. Urat program mai am pana joi la 14 CET :(
Dar trece si asta...mai ales cu terapeutul cel nou!

Edit1: @ rechinutz :wink: :Pana acum in liga am folosit doar o data echipa 1...in rest pe cei buni ii folosesc doar in cupe, iar in liga doar echipa 2 + domnul Josh Williams pe care-l vreau golgheter. A avut 14 goluri in 3 meciuri...acum e la 14 in 4 meciuri. (ultimul meci a fost finala ligii practic si nu s-a lipit la gol. Au dat altii in schimb)
warchilde

Post by warchilde »

hahaha e bine ca ati ajuns la un consens...rechinutz auzi... :lol: :lol: :lol: ...eu ce sunt? recif de corali? :lol: :lol: :lol:
jully
Team President

Post by jully »

salutare!!! cam tz dar nu prea am avut loc de intors.

in primul rand - sper ca nu deranjez pe nici un '' rechin '' deoarece as vrea sa postez tot aici deoarece dintr-o intrebare pot iesi mai multe solutii si nu am decat de invatat.

in al doilea rand - meciul cu contracandidatul e vineri.

in al treilea rand - asa este , antrenamentul e 90% pe automatic ( daca tot e antrenorul la 100% si jucatorii au dat randament pana acum , m-am gandit sa continui tot asa ).

in al patrulea rand - am mai multi jucatori care cred ca ar trebui reorientati in viitorul apropiat ( GK Radu Dumitru care la 18 ani e deja plafonat ; din SW-uri Jaromir Jaromil e cel mai in varsta, 21 ani si cu calitatea cea mai mica; din RB-uri sigur va zbura Petr Jindrisek ca deja e plafonat si are si 25 ani ; din mijlocasi in afara de Sabin Serban , care dupa cum bine ziceti si voi cred ca poate sta cel mai probabil pana la jumatatea returului, ar mai fi dar nu cred ca in sezonul asta Valentin Motoc ca are 27 ani ; iar de la atacanti in afara de Ionut Voican , care e si singurul rf si are 27 ani , nu prea am loc).

e si cand am zis ca ma apuc de curatenie nu m-am gandit ca-i dau pe toti odata afara sa raman descoperit .
si totusi ca sa inchei cu o intrebare asa cum spune topicul, cam cat credeti ca ar trebui sa negociez la un CM ?

mersi pentru timpul acordat si sa aveti bafta cu totii :P :P :P
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
warchilde

Post by warchilde »

cat iti scoate portarul la 18 ani? pentru ca la 23 de ani o sa scoata cu vreo 5-6 puncte mai mult decat acum plus experienta pe care o primeste intre timp.
la ce te referi cand intrebi cat ar trb sa negociezi la un CM? la salariu sau la pretul de cumparare????ambele sunt in functie de cat de bun e.....dar salariu iti permiti sa ii dai cam pana in 10k..mai ales ca acum ceilalti juc ai tai probabil ca au salariu 300 sau mai putin;)
bafta
rood
Team President

Post by rood »

pe Motoc mai tine-l chiar daca e batran....nu-l vinde inca. Ala e singurul CM care joaca 60.
jully
Team President

Post by jully »

GK -ul scoate 45-46.
Image
warchilde

Post by warchilde »

bine..scapa repede de el :twisted: :twisted: :twisted:
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:na vezi ca acu ma duc sa desfac o conserva :lol: ca asa e cu industrializarea asta, nu mai gasesti o sardina/homar numa in conserva, in real life mai greu :)

nene ai grija la conservele alea ca unele au probleme si s-ar putea sa te pricopsesti cu vreun botulism ceva......doamne fereste. :roll: :roll: :roll:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ai mai vazut drac mort? :)) n-am io treaba 8)
rood
Team President

Post by rood »

Da, portarul si RB sant varza. Cu astia incepi. Pe RB nu pricep de ce l-ai luat in the first place. Chiar daca a fost gratis...dar cand te uiti la istorie acolo si vezi ca o echipa de H l-a scuipat afara....! Oricum parerea mea este CA nu iei mare lucru pe el.
La portar nu-i mai antrena reflexul...lasa-l sa scada sub 50 % ca poate fentezi pe cineva. Are 18 ani, tot viitorul in fata , dar nu la echipa ta. Trebuia sa se apuce de sah, table sau bambilici...nu de fotbal.
In fata nu prea ai personal...asa ca buni, rai...astia sant! Maximizeaza pe toti si apoi vezi care tre sa plece si care nu.
E doar o parere, dar in G iti trebuie jucatori care sa presteze macar un 58-59 ...acolo.
Eu tocmai am jucat o cupa numai cu echipe de G, eu fiind singurul din H . Doua echipe de locul 1 -2 si una mai de cacao ...cam cea mai slaba nota de jucator era 57. Cu echipa care o am acum am scos 2victorii-3egaluri-1infrangere. Trage tu concluziile.

Mai vorbim...
bafta
jully
Team President

Post by jully »

se anunta vremuri grele !!!
incerc sa schimb macazul din mers , si sper ca macar daca nu apuc sa rezolv tot , sa cad intr-o grupa de G mai acceptabila.
oricum mai e pana acolo , vom vedea pe parcurs ce ne rezerva viitorul!

daca nu mai prelungesc contractul actual al antrenorului si vreau sa inchei alt contract cu alt antrenor , cum pot afla un istoric al noului antrenor , sa vad si eu ce realizari a avut , sau nu se poate asa ceva?
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nu se poate, antrenorul nu are istoric ..
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”