Acum mai avem o zi pe saptamina la dispozitie sa stam cu burtile la soare
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
bizone
- Member of the Soccer Project Association
dupa ce ieri am avut mai mult ca adversarul la linii (eu 127, el 124) si am facut egal, azi am avut 130 iar adversarul 132 si am luat bataie
Ma dispera la greu fazele astea. Pe langa asta, azi am avut o finala de cupa si am avut cu 13 linii mai mult ca adversarul (127 eu, 114 el) si tot am luat bataie
. Deja incepe sa fie aiurea de tot, kkt de joc 
POLI TIMISOARA!!!!

-
bunicutzu
au au ... e nasol ... eu mai mult de 2 faze naspa consecutive nu am avut ... te demoralizeaza la greu astfel de faze.
in alta ordine de idei ... am castigat azi cu 3-2, am mai marit putin avantajul fata de locul 2. am 5 puncte avans si meciul urmator cu ultimul loc (0 puncte). are ala o echipa ... 20 de ani cred ca e media echipei
in alta ordine de idei ... am castigat azi cu 3-2, am mai marit putin avantajul fata de locul 2. am 5 puncte avans si meciul urmator cu ultimul loc (0 puncte). are ala o echipa ... 20 de ani cred ca e media echipei
-
cercel_jr
Victorie 2-0. Am facut un nou record pe linii 135, cu agresivitate 90 si 2 rezerve.
Sper ca o sa vina si perioada cand si contracandidatii mei vor avea probleme in meciuri sa mai pierda si ei puncte, ca eu am pierdut cel putin 3 puncte din cauza randomului. Sau macar sa nu mi se mai intample mie.
Sper ca o sa vina si perioada cand si contracandidatii mei vor avea probleme in meciuri sa mai pierda si ei puncte, ca eu am pierdut cel putin 3 puncte din cauza randomului. Sau macar sa nu mi se mai intample mie.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
napoleonard
-
bizone
felicitari kenny, ai fost cu o idee mai bun ca mine, ai avut 2 puncte in plus. Bafta mai departe si sper sa ne indepartam de zona ''nisipurilor miscatoare''kennyanu wrote:3-3 cu bizone
hehe...nici nu mi-am dat seama ca am sa joc cu tine. Eh, ce sa zic, castigatoare primeste o suma frumusica, 200k. Bafta!!!! In meciul de liga, bineintelesalex00 wrote:maine joc finala unei cupe amicale si am nimeit cu Bizone, multa bafta in meciul de maine, desi daca stau sa ma gandesc bine, n-ai nevoie ca ma bati de ma rupisalutare all
POLI TIMISOARA!!!!