curiozitate

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
johnny_a32
Team Board Member

curiozitate

Post by johnny_a32 »

Salutare tuturor! In febra discutiilor pro si contra interfetei SP ma strecor si eu cu o mica intrebare (curiozitate): toti cei care promoveaza dintr-o liga H ajung in aceeasi liga G?

Am intrebat pentru ca am promovat din H.1369 in G.457 si...surpriza: am dat acolo peste cel care a promovat de pe locul 2 (fc cernochov) si peste cel care a promovat cu un sezon inaintea mea (dacian wolves), ambii din aceeasi liga H. De asemenea, din acelasi G.457 a retrogradat a.s. cis lau, care promovase alaturi de dacian wolves cu un sezon inainte.

Cum eu joc de 2 sezoane SP, am tras concluzia ca toti cei care promoveaza din H.1369 ajung in G.457. E corect?

Ciudatzica treaba. :)
dardar_3
Member of the Soccer Project Association

Post by dardar_3 »

Salut!

Eu ajung in G110 parca... asta daca promovez... :D

Poti afla unde ajungi cu ajutorul SPTM-ului...
Diavolo
alex_raul07
Team President

da

Post by alex_raul07 »

da toti colegii de liga pe care ii ai tu acum vor avea acelasi parcurs ca si tine ... in ascendenta spre A :D ... liga in care vei promova se afla ori prin programu mentionat mai sus...ori impartind numarul ligii in care esti la 3...rotunjind nr dak este nevoie
ex : H 150 --> G50-->F17--> etc:P
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

Multumesc pentru lamuriri!

Oricum, mi se parea mai interesant daca ar fi fost un pic aleatoriu.
Ca sa glumesc putin, cred ca le tremura alora din H.1369 picioarele cand se gandesc peste cine ar putea sa dea daca ajung in G! :)
Neplacut sa stii dinainte ca o sa pici in aceeasi liga cu unii care au sters cu tine pe jos sezoanele trecute.
kennyanu

Post by kennyanu »

divizia in care promovezi se calculeaza impartind la 3. tu esti in H 99 te vei duce in G 33.
Revenit :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

johnny_a32 wrote: Ca sa glumesc putin, cred ca le tremura alora din H.1369 picioarele cand se gandesc peste cine ar putea sa dea daca ajung in G! :)
Neplacut sa stii dinainte ca o sa pici in aceeasi liga cu unii care au sters cu tine pe jos sezoanele trecute.
nu neaparat :) pe mine nu m-a batut nimeni niciodata in 2 divizii diferite :) adica pe cei cu care eram in primul sezon in H (unde am si ramas atunci ca am intrat doar la mijlocul sezonului) i-am depasit pe rand :) chiar si pe cei care aveau 1 an inaintea mea (in G ca H-ul a inceput odata cu mine :P)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu norocosu' wrote:nu neaparat pe mine nu m-a batut nimeni niciodata in 2 divizii diferite adica pe cei cu care eram in primul sezon in H (unde am si ramas atunci ca am intrat doar la mijlocul sezonului) i-am depasit pe rand chiar si pe cei care aveau 1 an inaintea mea (in G ca H-ul a inceput odata cu mine )

Desigur pt. asta trebuie sa ai si un drum usor pe care sa treci. :twisted: :P Uite-l cum a venit din H si a promovat continuu si a sters pe joc cu toti adversarii si acu e pe 1 in D. Ce sa mai vorbim. :twisted: :P
Acuma serios, bunicutzu a facut si face unele chestii la care nici nu ma gandesc, adik el cumpara aprope toti jucatorii gratis, care sunt buni, si le da frate niste salarii ,sa zic, uriase. Asta e un risc financiar pe care si la calculat cu atentie si a reusit sa supravietuiasca, ba chiar mai mult sa promoveze in fiecare sezon fara probleme. Ese o strategie mai complicata dar, daca iti faci temele bine poti iesi invingator si chiar mai mult. :wink:
Felicitari bunicutzu, esti tare.
Bafta.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”