secret sau noroc?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
rood
Team President

secret sau noroc?

Post by rood »

Am cautat prin arhiva forumului dar nu am gasit nimic referitor la asta.

Eu caut sa cumpar un LF de calitate si ieftin (normal :) ) in acelasi timp.
Am intalnit de multe ori cazuri (am si la mine in echipa dar nu am dat importanta pana acum) in care calitatea globala a jucatorilor este aceeasi, skillurile principale sant ff asemanatoare (inclusiv hidden skill), pana si experienta e asemanatoare, insa la best performance apare o dif de 2-3 sau chiar 4 puncte in conditiile de 100% moral si fitness. Uneori aceste diferente apar chiar in favoarea jucatorului cu calitate globala mai mica.
Toate ipotezele mele de mai sus le puteti vedea ff usor pe lista de transf. mai ales la jucatorii de top.
Am intalnit chiar ieri doi LF DE CAL 80%...unul presta max 67, iar altul 71 parca.
De unde vine aceasta differenta? Si poate fi ea intr-un fel intuita mai din timp? 2-3 puncte imi pare enorm totusi!
Daca e un secret care nu se poate spune considerati ca nu am intrebat, daca nu...astept "luminatorii" sa ma "lumineze". :)

bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
lavrop
Coach

Post by lavrop »

curios....mi se pare ciudat ce spui tu....totusi io cred ca moralu e de vina.....jucator de 80% care sa joace cu 71, nu prea am vazut....iar la jucatorii gen LF si RF am vazut ca multi manageri, cel putin de la mine din liga(deocamdata G), ii folosesc pe post de CF...logik ca nu scot ratingu' maxim....da' poate exista o explicatie....o astept si io cu interes...
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Ordinul individual poate da ceasta diferenta. Uite spre exemplu LM meu de 88% si LM lui Bunicutzu de 86 sau 87%. Al meu a scos maxim 71 acu cateva saptamani. Al lui scotea 71 acu cateva luni. Problema e ca al meu nu are ordin individual iar al lui are. Procentul ala pe care ti-l arata la ordin individual este cu cat va presta mai mult jucatorul fata de normal.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

nu cred ca la calitate 80% scoate 71
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
rood
Team President

Post by rood »

@lavrop...
Nu-i ciudat ce zic , e realitatea. Iar treaba cu moralul nu e aplicabila in contextul intrebarii mele. Un titular indiscutabil (pe post) la o echipa, nu exista sa nu fi prins macar o data 95- 100% moral si conditie. (sau pe aproape).
Eu ma refeream la "best performance" , nu la "last performance"(scuze pt lalaiala) :wink: .
80 CU 71...cred ca am exagerat io un pic ...acum o saptamana am gasit 85% parca cu 71. Ideea e ca exista acea diferenta.
Folosirea LF si RF ca CF o intalnesti mai ales la echipe cu loturi reduse, in caz de accidentari sau suspendari sau la manageri care joaca "obsesiv" 4-4-2! Fara suparare!!! :) Eu ziceam de echipe cu loturi de 40 de oameni care au cate 3 jucatori pe post.

@cercel
Pare logic ce zici!!! Asta inseamna ca e noroc pur. Ordinul individual se schimba pe parcurs ce jucatorul se antreneaza. Titularul GK a reusit sa ma surprinda acum o saptamana cand i s-a schimbat ordinul individual din Play along 0.7, in play along 3.5. Asta dupa ce l-am maximizat la jumping si stamina. Asa a ajuns sa joace de la 64, la 66-67 la calitate 80. (ultra!!! :wink: ) Imi amintesc ca sezonul trecut a avut ordin normal o buna bucata de vreme.

Multumesc de raspunsuri lavrop & cercel!

bafta

edit: am rectificat deja viper! scuze!
scriu de la servici si tre sa ma misc repede repede!
Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

da.. e ordinul individual.. dar el nu este fix.. se modifica in timpul antrenamentului, dar din cate stiu odata ce ai ajuns la maxim.. acel ordin individual va ramane NEMODIFICAT.. repet.. asa stiu:D
rood
Team President

Post by rood »

Inseamna ca am portar pe urmatoarele 4 sezoane! :)
Oricum se poate intampla si invers. Am CM care aveau la un moment dat +3 la pase, iar acum sant la normal.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

uite aici
LF Alexandru Mialcea 75% 62bp
LF Gabriel Cristache 80% 63bp
diferenta de 5% la calitate globala si doar 1% la bp asta pt ca primu are ordin individual de aprox +2 Libero iar celalalt 0

PS: primu e de vanzare 8)
FOREVER UNITED
rood
Team President

Post by rood »

Dea, cel mai bun exemplu!

PS: stiu ca e! 8) :)
PSS: ca sa fim mai exacti, Mihalcea are chiar numai 73%! :)
Edit: ok , e pe lista de vanzari si de aceea are moralul scazut! :wink:
Last edited by rood on Tue Jun 26, 2007 5:07 pm, edited 1 time in total.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

eu i-am scris in cazul in care au moral 100%
FOREVER UNITED
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”