hehe ... precum spuneam, e chestie de rentabilitate. eu fac cupa mea de 32 cu 50k inscrierea si echipe nasoale. dar nu sunt usor de gasit respectivele echipe. si sa nu crezi ca dimineata fac cupa si deseara e gata. nu toti se inscriu, nu toti se inscriu repede dureaza 2-3 zile macar ... se mai decaleaza apoi pentru ca eu joc in cat de multe cupe pot (9 momentan) si nu prea imi convine sa joc mai mult de 2 meciuri de cupa intr-o zi. in fine ... minim 20 de zile pentru o cupa de-a mea

apoi ca joc in cupe pentru bani ... foarte adevarat. dar toti pot face asta ... presupune sa ai si echipa a 2-a, a 3-a buna ... samd.
cand am cumparat ultima data jucator bun cu banii jos? pai cei care ii iau free crezi ca sunt free? la portarul titular am dat 8-9M prima de transfer, nu l-am luat free ... doar ca l-am luat mai ieftin decat daca l-as fi luat de pe lista de transfer ... rentabilitate

cand am intrat in joc si eu am intrat cu aceeasi strategie ca si voi. dar am cautat ceva mai bun vazand ca pentru un jucator bun trebuie sa dau sume pe care nu mi le permit. de promovat ... nu m-am gandit niciodata la inceputul sezonului. pe parcurs doar am realizat ca uite, sunt pe locul 1 si as putea promova.
si totusi, daca te uiti la echipa mea vei vedea ca nu e cea mai buna din serie, si nici din celelalte ligi pe unde am fost. uita-te ce jucatori au restul si ce am eu. am unu' de 89% (portaru'), am 1-2 de 87, 1-2 de 86. slab pe langa ce e prin jur. INSA, sunt putine echipe (prin jurul meu) care au o medie a agresivitatii cum am eu, si mai ales sunt putine care au rezerve cum am eu. se mai poate vedea ca eu nu vand prima rezerva (de titular ce sa mai vorbesc) decat daca trece de 29 de ani (si am ceva care vine din spate). Nu uitati, rezervele castiga campionatul, nu titularii.
Apoi mai vedeti TS-ul!! eu de prin H nu am mai coborat sub 70-80% la TS si aia niciodata in timpul campionatului (sau cat timp nu eram campion matematic). am tot timpul 34-40 jucatori in lot, joc 3-4 amicale pe zi (cupe sau nu) si toti jucatorii mei sunt cu moralul peste 85 (adica atat cat se poate recupera intr-o zi, iar in cazul tinerilor intr-un weekend). vand jucator atunci cand imi permit sa scad din TS. si la fel si cand cumpar. Mi s-a intamplat in ligile inferioare, ca dupa ce am facut 40-50 transferuri intr-un sezon, sezonul urmator sa ajung la 100% TS dupa prima saptamana. ce inseamna asta? 5 meciuri oficiale castigate = 10 TS +28 de meciuri amicale = 17 TS si am recuperat 27 TS intr-o saptamana.
ce stadion am? uita-te la numarul de fani, ala il consider eu o mare realizare. numarul de fani conteaza foarte mult la economie. la fiecare meci, amical/oficial ... conteaza foarte mult intr-un sezon. daramite in 5. pentru numarul de fani joc in cupa cat mai mult, joc cat mai multe meciuri samd. creste ala ... cresc si veniturile.
iar rabdare ... mi-am facut de la inceput strategia pe termen lung. mi-am dorit sa nu stau mai mult de 2 sezoane intr-o liga. si sa castig toate meciurile. asta mi-am propus, asta imi propun inca. din fericire ... am promovat an de an (excluzand prima jumatate de sezon). nu ma asteptam niciodata la inceputul sezonului. rabdare trebuie insa atunci cand vezi ca jucatorul tanar merge ca ceapa. se dezvolta incet si prost. se mai si accidenteaza. rabdare. nu-l vinde. il vinzi cand e la maxim. doar pentru asta iti trebuie rabdare. in rest ... sa fii mult timp online si sa faci multe calcule
cercel, ai terminat cu sesiunea? hai candva la o bere sa mai povestim

oferta valabila si pentru unicool