Cupa SP.

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

mdea.. cat timp joc acasa imi convine.. ies la limita cu banii.. chair un plus f mic.. salar de vreo 120 k si iau din bilkete 110 k dar mai iau bani de la tv si alte prostii..
in fine.. sez asta voi trage tare in cupa.. dar va depinde mult cum merg in liga.. aici am ca obiectiv evitarea retrogradarii.. voi juca cu echipa a 2-a cat este posibil.. si sa strang puncte cu echipa 1.. dar in tururile mai avansate voi sacrifica unele meciuri din liga pt cupa:D nu vreau sa ma las de sp fara sa stiu ca am atins oi faza "mai avansata" in cupa :)
Bafta romanilor care tintesc sus in cupa SP.. mai ales lui kenny care in fiecare an pierde la limita:)))
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am batut si eu chinuit. cu rezervele e drept dar totusi chinuit. cand ma gandesc cum vor unii sa scape de cupa si nu prind meci cu ei :( prind tot cu aia din F, G, H cu GR-uri peste 70% care se agita si joaca cu titularii ...
dardar_3

Post by dardar_3 »

Am prins eu meci cu un tip din F... 6-1 am batut in deplasare.. :D

Pacat ca nu avea stadionul foarte mare ca faceam si ceva banuti... :lol:

Insa am vazut ca urmatorul adversar chiar isi doreste sa ajunga cat mai sus in Cupa SP... E cu o liga mai sus ca mine... adica in G.... :D
Diavolo
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

un 2-0 in deplasare cu echipa a doua si acum asteptam acasa un adversar de pe un loc 8 in G il trimitem si pe acesta de und a venit fara prea multe discutii
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
Kosmin

Post by Kosmin »

2-1 in deplasare cu un loc 15 din din G , cu echipa a doua , urmeaza un loc 2 din H , dar am un noroc , numai echipe din H si un loc 15 din G am nimerit pana acum
unicool

Post by unicool »

asa odihniti sunt jucatorii mei ca sunt in al 8-lea cer.al noualea maine dupa meciul cu bizone speram. :twisted: :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

mda....am gresit in cupa.....credeam k adversarul este in H.....era d fapt locul 2 in G....mi-a batut echipa a 3-a....

asta e....cam dezamagit sa ies din cupa acum....dar......o zi libera nu e un lucru chiar rau
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

mda....am gresit in cupa.....credeam k adversarul este in H.....era d fapt locul 2 in G....mi-a batut echipa a 3-a....
ce modalitate subtila de a acoperi rusinea unei infrangeri.echipa a treia,adversar din H care de fapt era din G care de fapt a jucat cu prima echipa a lui kenny,care de fapt prima echipa a lui kenny ar fi de locurile 4-5 in I sau locurile 1-2 in J. :lol: :lol: :lol: :lol:

eu am asteptat 2 tururi sa ies din cupa. :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
warchilde

Post by warchilde »

victorie 2-1 cu o echipa din F si mergem mai departe unde vom intalni o echipa din G...trb sa ii lasam si pe ashtia pe afara ca sa nu ne stricam brand-ul :lol: :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

3-0 si eu cu unii din H si urmeaza locul 4 in G. e ok pana acum.
mi-am si scos salariile :D la 24317 spectatori cu 16Euroi biletul :)) hehe. a facut si ala din H bani de s-a astupat :))
warchilde

Post by warchilde »

deci eu cand o sa ies din cupa ash vrea sa joc cu bunicutzu la el acasa...macar sa ies din cupa acoperit de bani ca manelishtii de la nunti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daimon

Post by Daimon »

am batut si eu un H, urmeaza sambata un G. partea nashpa e ca joc iarasi la ei acasa. spe rca turul urmator sa fie la mine acasa, iar daca dau peste unu mai bunicel cred ca il las sa ma bata.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

warchilde wrote:deci eu cand o sa ies din cupa ash vrea sa joc cu bunicutzu la el acasa...macar sa ies din cupa acoperit de bani ca manelishtii de la nunti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
io sper sa se intample macar in semifinala :D
warchilde

Post by warchilde »

du-te bai de aici :lol: :lol: :lol: :lol: ca nu ajung eu acolo nici in 5 sezoane de acum incolo..ma multumesc cu tine si peste 2 etape..ca eu ies..tu continui..si sper sa prinzi o semi..desi....va fi greu chiar si pt tine :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai da ... cel mai bine am mers in cupa cand eram in G :shock: am pierdut la limita (3-2) in turul 11 cu Isis, care a castigat cupa in sezonul respectiv. de atunci ... nu stiu daca am ajuns in turul 8 :cry: M-au scos random-ul, prostia mea, samd :?
cand esti in ligi mici e mai usor ... poti juca cu titularii, ceilalti te subestimeaza ... daca mai ai si putin bulan ... te-ai scos.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”