cea mai tare faza

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
jully
Team President

cea mai tare faza

Post by jully »

HA, :lol: auziti fratilor aici, cica, accidentare in timpul antrenamentului :!: :!: :!: :!: :!:
jucatorul X s-a accidentat in timpul antrenamentului, durata refacere 6 zile , diagnostic PNEUMONIE :!: :!: :!: :!: :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bine ca nu a ramas insarcinat , ca trebuia sa-i dea statul concediu de crestere copil :idea:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

hahahahahaaahahah :)) :)) :)) :)) :lol:
Back in SoccerProject :)
Daimon

Post by Daimon »

o sa ma uit sa vad daca e gresala de traducere sau pur si simplu o gresala "din joc"
kennyanu

Post by kennyanu »

Daimon wrote:o sa ma uit sa vad daca e gresala de traducere sau pur si simplu o gresala "din joc"
e o greseala din joc
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

nu e mai nici o greseala.a facut pneumonie....ce-i drept ca nu e tocmai o accidentare,dar prea multi itemi ar trebui introdusi ca sa sune totul ok.s-a imbolnavit....si gata.tineti minte meciul romania-slovenia?cand marica a jucat desi era racit?se spunea ca selectionerul s-ar putea sa nu poata conta pe marica si claudiu niculescu ...ambii accidentati.nici raceala nu e accidentare,dar totul in SP e facut de un server care "gandeste" doar pe baza datelor din memoria lui.stie ca daca un jucator e indisponibil o perioada de timp din cauze fizice e ACCIDENTAT....iar daca lipseste din cauza cartonaselor e SUSPENDAT.e singura diferenta care o face.nu poate face diferenta intre raceala si ruperea ligamentelor,intre pneumonie si ruptura musculara.....pentru server sunt doar ACCIDENTARI.poate ca daca ramanea insarcinat iti spunea acelasi lucru....ca e ACCIDENTAT.

ce draq mai oameni buni.....suntem pe un site care gazduieste un manager online de fotbal nu facem analiza gramaticala si nu dam extemporale la gramatica si caligrafie.vocabularul fotbalistic e mai putin bogat decat cel al profesorilor universitari...si totusi va legati de o amarata de masinarie care nu poate face diferenta intre pneumonie si accidentare. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
jully
Team President

Post by jully »

hei , baieti , nu am vrut sa fiu asa de rau ,eu m-am gandit ca e amuzant , nu am avut nici cea mai mica intentie de a critica pe cineva. :)
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
vyktor
Team Manager

Post by vyktor »

auziti dar un jucator se antreneaza mai rpd dak joc meciuri cu el, fata de un jucator care sta pe banca?
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nu :) doar are moralul ridicat daca joci mai mult cu el respectiv ia note mai mari :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”