stadion vs jocatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

rood
Team President

stadion vs jocatori

Post by rood »

salutare la toata lumea!
Astept pareri (argumentate daca se poate)_referitor la ce voi posta mai jos.

Care ar fi optiunea cea mai buna? Sa bag banii din buget in stadion (sa-l maresc adica), sau sa-mi cumpar un jucator bun care sa-mi acopere un post deficitar.
Sa fim intelesi...am un buget care cu greu ar acoperi constructia a 2000 de locuri (cu tot cu imprumutul care-l am la banca). Cand ziceam acu 2 zile ca nu ma vad platind 10,000,000 pe un jucator nici in urmatoarele 10 sezoane nu glumeam.
Am aproape 7000 de fani adunati cu greu si stadion de 4000. Stau ff bine la bude si parcari. :lol: (asta am facut eu in prima zi de SP...am construit bude si parcari si le-am facut la toti contracte de 3 ani :lol: :lol: :lol: )
Imi este clar ca voi promova (deci inca o mie de fani) + ca voi mai aduna inca 1000 pana atunci...probabil.
La ora asta daca pun pretul biletului 22e, umplu stadionul in meci de liga.
Mentionez ca nu am probleme cu raportul incasari pe meci /salarii deoarece platesc salarii ff putin. Am cumparat ciurucuri pe care le-am dezvoltat singur iar din echipa veche au plecat doar cei si-au gresit cariera la fotbal.

Multumesc si va astept cu pareri argumentate in masura timpului de care dispuneti!

bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

well ... parerea mea e ca ar trebui sa faci incetul cu incetul :) adica daca nu ai bani prea multi ... fa mai putin. adica atatea locuri la stadion cate poti in asa fel incat sa iti ramana bani macar cat sa iti faci cupa ta (de 50k inscrierea deci trebuie sa ai 400k) eventual sa mai intri in cate una tot atat de scumpa.
mi se pare foarte clar ca banii ar trebui sa ii bagi in stadion. de ce? pentru ca mia aia de locuri o vei avea in plus de cand se gata si pana la sfarsitul SP-ului. pentru ca nu se strica stadionul (cel putin nu inca). cu cat faci locurile mai repede ... cu atat se amortizeaza investitia mai repede
post deficitar? intotdeauna va aparea un astfel de post. insa daca nu ai stadion sa-ti sustina financiar echipa pe mai departe ... greu vei face fata in momentul cand jucatorilor li se vor termina contractele (probabil ca la multi deodata avand in vedere ca la inceput le-ai dat la toti pe 3 ani).
eh, asta e parerea mea. altii poate au alta strategie.
rood
Team President

Post by rood »

@bunicutzu
momentan sant bagat in 3 cupe de 32 si una de 16. Una de 32 (a mea) e garantata, celelalte 2 sant ff grele dar sant sanse. Poi ma inscriu sigur la
Oefengalop XXXIII, pentru ca omul a garantat ca a invitat doar echipe de H. Si chiar il cred... e manager din 2005, joaca in B si pare serios.Chiar l-am rugat sa ma tina pe lista de contacte pe viitor.
Deci nu se pune problema celor 400.000.

Cand am facut calculul am lasat o mica suma drept garantie ca nu voi intra in "rahat".

edit: la chestia cu contractele ma gandeam si eu...SPMT imi estimeaza cam 90-95 de mii salariile la contractele noi.
lavrop
Coach

Post by lavrop »

si io zic ca tot stadionu'...iti mai da si o reclama acolo(daca treci de 5000 de locuri evident), da' cred ca mai-nainte sa arunci o privire in G-ul in care o sa ajungi...s-ar putea sa faci fata si fara jucatorul ala de care ai nevoie...io cand m-am uitat ce ekipe erau in G-ul meu, am zis ca sper sa nu retrogradez si surpriza, is cam pe primu' loc...acuma om vedea pana cand :D ...si io am aceeasi problema ca si tine cu contractele...peste vreun sezon, tre sa ma pun la masa tratativelor si nu cred ca-i mai prostesc cu salarii de 300-500... :D ...d-aia am bagat urgent 2000 de locuri si sunt in constructie inca 1000...parerea mea... :)
rood
Team President

Post by rood »

@lavrop
hehe io monitorizez G533 de un sezon. Actualul loc unu de acolo este prieten cu mine (vorbim o gramada pe mess in joc). A promovat din seria mea si acu este pe locul 1.
Fapt...am jucat la intelegere 2 meciuri intr-o cupa amicala cu prima echipa. Amandoua meciurile au fost egal...2-2 si 1-1 parca . Deci de facut fata io zic ca fac in G533.
Multumesc si tie si lui bunicu pt opinii!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

rood, sa mai tii cont si de faptul ca pana acolo echipa ta mai creste. mai ai un retur intreg de campionat, plus multe amicale/cupe amicale. doar din experienta echipa va creste pe nesimtite. pe langa asta, bani mai vin, din cupe amicale, din meciuri (precum spuneai dai salarii mici) si pana sezonul viitor probabil iti vei putea acoperi postul respectiv. pe langa faptul ca mai primesti niste bani si ca termini pe locul 1 ...
rood
Team President

Post by rood »

momentan am doar 11 jucatori care nu sant la max, deci experienta ar fi singuara crestere la cere ma astept.
Ai dreptate , am uitat ca voi primi 700,000 cam la sf sezonului.

multam
jully
Team President

Post by jully »

rood , eu cand am intrat la mijlocul sezonului trecut in maxim doua saptamani am bagat 1000 de locuri, 250 parcari si 50 de toalete.
e adevarat ca aveam si baza fanilor de circa 8000 si acum a juns pe la 13000, deci eu zic sa nu stai prea mult pe ganduri ca asa cum a spus si bunicutzu nu iti darama nimeni stadionul.
apropo ,daca am pe lista de transferuri oferta la jucatori si intre timp eu investesc in inca 1000 de locuri si raman fara fonduri de ajuns, ce se intampla?
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Daimon

Post by Daimon »

si eu te sfatuiesc sa iti mai faci 1000 de locuri mai ales ca ai mult mai multi fani decat capacitatea stadionului.

eu am mers tot timpul pe marirea stadionului, in curand o sa am 21000. sunt constient de faptul ca e una din variante sa strang bani, chiar daca momentan echipa nu merge foarte bine la preturi de 13-15 reusesc sa umplu stadionul.

stau bine si la parcari si toalete, doar la tabele am ramas inca la ecran simplu pt ca mi se pare ca as da degeaba 1M pe upgrade.
rood
Team President

Post by rood »

multam Jully si Daimon...
Se pare ca dam drumul la constructie! Opiniile sant 100% pt stadion.

Daimon... sa nu ma uiti "cu cupa"! :) Donez 50000 din toata inima. :wink:

bafta la ce aveti nevoie!
jully
Team President

Post by jully »

jully wrote: apropo ,daca am pe lista de transferuri oferta la jucatori si intre timp eu investesc in inca 1000 de locuri si raman fara fonduri de ajuns, ce se intampla?
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ce sa se intample ... exista si minus :)
bineinteles, daca iti vin toti :) si nu vei putea sa faci o oferta mai mare daca cineva liciteaza intre timp
rood
Team President

Post by rood »

@jully
si nu mai poti face subscribe la cupe!
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Eu as opta pentru o mica specula cu jucatori, si de ce anume spun asta: cu 1000 de locuri, la 20 de euro biletul, cistigi 300.000 de euro pe sezon (15 meciuri). In cazul in care ts-ul si echipa iti permite sa faci 4 transferuri (2 iesiri si 2 intrari), nu vad cum nu ai putea obtine minim 300.000 de euro profit din aceste transferuri.

Dar tu stii cel mai bine care este situatia la fata locului :)
Fiat Lux !
jully
Team President

Post by jully »

si prin imprumut se rezolva totul fara nimic altceva?
binenteles in limita a doua milioane parca nu?
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”