Fiti va rog atenti putin la acest mesaj primit de la un coleg manager din H :
"da-mi si mie te rog gratis 1-2 jucatori de valuare globala 65-75 cu care nu ai ce face ca vreau si eu ca sa incerc de sezonu viitor sa intru in liga F. Multumesc "
oprescu wrote:presupun ca este un mesaj tip pe care il veti primi si voi...sau este doar un mistou
Daca stau sa ma gindesc nici nu am jucatori de 75%
sincer nu ai de unde sa stii daca e misto sau nu. eu am primit de la unu un mail ca vrea sa ii fiu mentor. totul normal. apoi sa schimbam iD de mess. ok si asta sa putem vb ca oamenii. pai de aici s-a ajuns ca omu are 3 sau 4 sateliti si ca o sa-si faca echipa pe iD meu de mess , si sa-i dau parola, ca deja are prea multe echipe pe adresele lui de mail si sa nu-l prinda ...poftim cultura
Last edited by napoleonard on Wed Jul 04, 2007 5:12 pm, edited 1 time in total.
oprescu wrote:Fiti va rog atenti putin la acest mesaj primit de la un coleg manager din H :
"da-mi si mie te rog gratis 1-2 jucatori de valuare globala 65-75 cu care nu ai ce face ca vreau si eu ca sa incerc de sezonu viitor sa intru in liga F. Multumesc "
Am primit si eu acelasi mesaj, l-am sters si gata...
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
Auzi nu stiu vreau si eu un jucator de 85-90 calitate tinerel maxim 22 de ani, ah bani.... pai mi-l dai gratis nu? )) Doamneee sa nu aiba ghinionul sa ii trmita mesajul asta unui serif