Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

dardar_3
Member of the Soccer Project Association

Post by dardar_3 »

Felicitari bizone pentru victorie.... :) Ai vazut ca vin si vremuri mai bune... :wink:

Azi mi s-a conturat si mie promovarea: victorie cu 3-1 in fata ocupantului locului 3 si m-am distantat la 10 puncte. Pana acum am procentaj 100% in campionat... :)

Trebuie sa mai lucrez la TS-ul ala ca am facut la transferuri mai ceva ca Abramovic in primu an la Chelsea... :lol:
Diavolo
Viola

Post by Viola »

Victorie lejera acasa cu a 2-a echipa 6-0 impotriva ultimei clasate. Si eu in continuare 100% :D
Revenit cu Vulturii Lugoj
jully
Team President

Post by jully »

victorie cu 4-0, se pare ca devenit un obicei de patru etape jucatorii mei inscriu patru goluri si cu o singura exceptie, au primit doar un gol , cu toate ca la acest capitol stau cel mai prost.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

am lasat meciul unui alt roman...si s-a dus pe locul 2....in retur o sa castig meciurile cu locurile 1 si 3 pentru a il ajuta
Revenit :)
jully
Team President

Post by jully »

kennyanu wrote:am lasat meciul unui alt roman...si s-a dus pe locul 2....in retur o sa castig meciurile cu locurile 1 si 3 pentru a il ajuta
hm, miroase a cooperativa! ''padureanule''
dar daca e vorba de romani contra altor nationalitati inchidem ochii :twisted: :twisted: :twisted:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
bizone

Post by bizone »

dardar_3 wrote:Felicitari bizone pentru victorie.... :) Ai vazut ca vin si vremuri mai bune... :wink:

Azi mi s-a conturat si mie promovarea: victorie cu 3-1 in fata ocupantului locului 3 si m-am distantat la 10 puncte. Pana acum am procentaj 100% in campionat... :)

Trebuie sa mai lucrez la TS-ul ala ca am facut la transferuri mai ceva ca Abramovic in primu an la Chelsea... :lol:
Merci :P Bafta si tie mai departe si mai ales la recuperarea TS-ului. Esti ca si promovat in G, felicitari.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

"cooperativa"...ce cuvant aspru....aveam titularii obositi mey....4accidentati....1suspendat....+ k mai aveam 2meciuri in cupe amicale azi...nu imi permiteam sa imi duc titularii la 80fitness pentru 3pct care ajutau un alt roman.....ma credeti nu? :oops:
Revenit :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

gest nobil. foarte frumos. bafta in cupele amicale :)

in alta ordine de idei, eu am castigat azi si mi-am asigurat un avans de 11 puncte dupa tur cu 39 de puncte din 45 posibile. sper sa-mi permit niste miscari masive de trupe spre sfarsitul campionatului.
mosmartin

Post by mosmartin »

Am castigat si cu locul 3 si i-am luat locul in clasament.
Ar trebui sa mai renunt la batrani dar cred ca ii mai tin, in caz ca apare sansa la locul 1.

In liga mea pe locurile 3-4-5 sunt 3 romani, dar nu prea ii vad activi pe aici pe forum pe ceilalti doi.
warchilde

Post by warchilde »

mda...hai ca stam bine cam toti obs....victorie si la mine cu 7-1..dar tot pe locul 2 la 2 pct de locul 1...asta devine stresant...al dreaq daca pierde si el ceva.....ma enerveaza :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mosmartin

Post by mosmartin »

Warchilde: pai va pierde cu tine in retur si l-ai luat. La mine e mai nasol ca e la 8 puncte de mine si trebuie sa mai piarda cu inca 2 ca sa-l ajung. :D
warchilde

Post by warchilde »

mda...asa sper si eu..daca am toata echipa...poate poate il bat....ca are echipa buna..acum am scos doar un egal la mine acasa...am fost nevoit sa joc alt sistem..sper sa fiu mai atent si mai norocos in retur..bafta si tie...prinde-l!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mosmartin

Post by mosmartin »

Mersi la fel. Pai la tine sunt sigur ca il vei prinde, pe cand la mine e foarte greu mai ales ca fac schimbari in echipa ca am facut niste greseli.
Partea proasta e ca nu stiu daca are rost sa promovez de pe 2 sau sa mai raman un an in H.
warchilde

Post by warchilde »

are Bunicutzu o replica de aur si imi permit sa il citez....promoveaza de fiecare data atunci cand poti...pentru ca nu se shtie daca mai apuci :lol: :lol: :lol: :lol: eu ma ghidez dupa asta.....dar e decizia ta :wink:
mosmartin

Post by mosmartin »

Da stiu...am vazut ca multa lume citeaza replica asta, problema e ca eu sunt in H, deci cred ca am sa pot de fiecare data sa promovez, mai greu e sezonul asta unde am inceput din etapa 10(parca).
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”