cat valoreaza?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
am inteles mosmartine. la fel nici eu nu am vrut sa te pacalesc. poate din contra, am vrut sa te ajut. pentru mine a fost ca un pariu.
sfatul meu este de asemenea sa-l tii, eu cel putin nu am vandut nici un jucator din echipa originala pana nu a fost la maxim, si nici dintre juniori.
bafta cu el in continuare. si tine minte! sfatul meu si pe mai departe este sa nu-l vinzi nici daca ajunge la 95% si ai putea lua pe el 50M. pentru ca banii se cheltuie usor, dar jucatori buni se gasesc foarte greu!
sfatul meu este de asemenea sa-l tii, eu cel putin nu am vandut nici un jucator din echipa originala pana nu a fost la maxim, si nici dintre juniori.
bafta cu el in continuare. si tine minte! sfatul meu si pe mai departe este sa nu-l vinzi nici daca ajunge la 95% si ai putea lua pe el 50M. pentru ca banii se cheltuie usor, dar jucatori buni se gasesc foarte greu!
-
Eu de asta ce sa mai zic 

Astept sa mai creasca sa ii iau banii lui bunicutzu
Mai am cativa.... insa la fel si ca la asta... nefiind de la centru de tineret nu cred ca trece de 85%...
.....
Chair zilele trecute am luat o teapa mica cu un LM care era maximizat numai la pase cu 96... Dupa doua simulari s-a oprit la viziune pe la 62... asta e...
Insa cea mai mare teapa am luat-o cu un portar de 25 de ani crezand ca mai poate fi antrenat(vand pe aproape toate liniile 60) am dat 250k.... Imi venea sa plang dupa aia....

Astept sa mai creasca sa ii iau banii lui bunicutzu

Mai am cativa.... insa la fel si ca la asta... nefiind de la centru de tineret nu cred ca trece de 85%...

Chair zilele trecute am luat o teapa mica cu un LM care era maximizat numai la pase cu 96... Dupa doua simulari s-a oprit la viziune pe la 62... asta e...

Insa cea mai mare teapa am luat-o cu un portar de 25 de ani crezand ca mai poate fi antrenat(vand pe aproape toate liniile 60) am dat 250k.... Imi venea sa plang dupa aia....

Diavolo
-
Asa e Spawn... dar cred ca ai prins si tu la inceput(si nu numai
) tendinta de a nu cheltui foarte mult, eventual de a transfera jucatori cat mai buni pe posturile deficitare si fiecare cent cheltuit aiurea era o dezamagire.
250k pentru cei din div. H reprezinta o suma frumusica...
Poti lua 3-4 jucatori din generatia over 30 care sa iti mearga brici in campionat... 

250k pentru cei din div. H reprezinta o suma frumusica...

Diavolo
Mda...inca o intrebare pentru cei mai experimentati:
Cum cresc mai repede numarul de fani. Am plecat de la 2000 de fani si 1.5mil(sau 1.35m) bani de inceput. Acum am aproape 3000 dar ma gandeam ca poate stiti ceva modalitati de a creste mai repede numarul de fani.
Am inteles ca de la promovare vin doar +1000.
In afara de cupe amicale si meciuri amicale acasa, mai este ceva?
Cum cresc mai repede numarul de fani. Am plecat de la 2000 de fani si 1.5mil(sau 1.35m) bani de inceput. Acum am aproape 3000 dar ma gandeam ca poate stiti ceva modalitati de a creste mai repede numarul de fani.
Am inteles ca de la promovare vin doar +1000.
In afara de cupe amicale si meciuri amicale acasa, mai este ceva?
-
numarul fanilor creste indiferent unde ai juca meciurile. nu neaparat acasa. pentru meciuri oficiale (si cred ca si pentru cupe amicale) trebuie insa sa si castigi meciul. pentru meciurile amicale parca zicea cineva ca iti vin fanii indiferent de rezultat. evident insa ca vin mai putini din meciuri amicale decat din meciuri oficiale.
cand eram in h imi veneau cam asa:
80 - meci oficial
15 - cupa amicala
12 - amical.
Pe masura ce creste numarul de fani, scade viteza de crestere a acestui numar. acum cred ca imi vin vreo 40-50 la meci oficial, vreo 6-7 la meci de cupa amicala si vreo 4 la meci amical
cand eram in h imi veneau cam asa:
80 - meci oficial
15 - cupa amicala
12 - amical.
Pe masura ce creste numarul de fani, scade viteza de crestere a acestui numar. acum cred ca imi vin vreo 40-50 la meci oficial, vreo 6-7 la meci de cupa amicala si vreo 4 la meci amical
-
Bunicutzu la mine(in E
) vin asa fanii:
-9 la cupa amicala, indiferent de rezultat
-4 la amical indiferent de rezultat
-40-50 la victorie oficial
-minus 15-20 la meci oficial pierdut.
Eu mi-am pierdut si vo 700 de fani cand am schimbat numele echipei, daca stiam ca pleaca asa multi nu mai schimbam eu numele.

-9 la cupa amicala, indiferent de rezultat
-4 la amical indiferent de rezultat
-40-50 la victorie oficial
-minus 15-20 la meci oficial pierdut.
Eu mi-am pierdut si vo 700 de fani cand am schimbat numele echipei, daca stiam ca pleaca asa multi nu mai schimbam eu numele.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
@ cercel_jr
Pai precum spuneam, nu cred ca divizia conteaza, ci numarul de fani ce il ai. daca ar conta divizia ... ar trebui sa vina tot mai multi, respectiv alea din A sa aiba milioane de fani
si jocul ar fi dezechilibrat atunci.
tu ai 23k catre 24 din ce imi amintesc. si atunci ai cam ca si mine (eu am 24.1k) rata de crestere
Pai precum spuneam, nu cred ca divizia conteaza, ci numarul de fani ce il ai. daca ar conta divizia ... ar trebui sa vina tot mai multi, respectiv alea din A sa aiba milioane de fani

tu ai 23k catre 24 din ce imi amintesc. si atunci ai cam ca si mine (eu am 24.1k) rata de crestere
A bidat cineva pe un jucator 1.3 milioane, pret care mie mi se pare foarte mare pentru el.
Echipa FC Scupa-n Dunare
Jucator: Lucian Iftodi.
Pot sa anulez bidul, mi-e frica sa nu iau ban. Cred ca respectivul a vrut sa bideze 130 mii si a pus un zero in plus.
Am vre-o solutie sau ar trebui sa dau e-mail la serifi?
Echipa FC Scupa-n Dunare
Jucator: Lucian Iftodi.
Pot sa anulez bidul, mi-e frica sa nu iau ban. Cred ca respectivul a vrut sa bideze 130 mii si a pus un zero in plus.
Am vre-o solutie sau ar trebui sa dau e-mail la serifi?