intr'o saptamana "norocul" de a intra in pauza fortata 8 jucatori acum mai am 4 cate unul pe zi pleaca
ce ar trebui sa le fac sa nu se mai accidenteze? :|:|:|
Incepi cu terapeutul! Nu lua unul care e 100% deja sau pe aproape, ca poate il iei pe al meu. DACA nu vezi nici o schimbare rade-l si pe doctor mai apoi!
Eu pot scrie o carte cum e sa ai 5-8 accidentati pe saptamana timp de un sezon si ceva.
bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
multumesc pentru sfaturi i'am dat afara pe amandoi aveam un austriac (doctor) si un maseor (bulgar) asta ma tras in piept
acum sa vad ce face polonezul respectiz argentinianul
da chiar poti scrie o carte..dar noi nu o sa ti-o citim eu zic sa rada fizioterapeutul...doctorul saruc trateaza si el ce ii trimite incompetentul celalalt
warchilde wrote:da chiar poti scrie o carte..dar noi nu o sa ti-o citim eu zic sa rada fizioterapeutul...doctorul saruc trateaza si el ce ii trimite incompetentul celalalt
ms oricum au plecat amndoi si asa doctorul saracu era batranog
mai nu rade de nenorocirea altuia! Vyruskill e amarat tare...stiu exact prin ce trece!
Daca nu esti cuminte, maine la meci va urc pe toti astia de la steaua ticleni pe tabela de marcaj sa vedeti mai bine scorul.
Glumesc , bag echipa 3 cu toti juniorii si barbugiii care imi papa salariul fara sa faca nimic. Da vine ea curatenia de sf de sezon. Razboinicul luminii o sa ma cheme!
na ma tine (si stii bine asta) , ca am 2 cupe nasoale sambata (doua la rand urate de tot) si trebuie sa joc echipa 1 in ultimul meci de vineri care este cu vyruskill.
Da, ne mai vedem noi! Pana atunci imi fac si stadion sa puna presiune pe adversar!
cel mai mare ghinion posibil al doilea accidentat astazi si al 9 lea intr'un interval de 7 zile
uitativa la lista mea de acum : GK 1. Ifeanyi Daskalakis Accidentare de menisc 2
CB 14. Olivier Pitsos Gleznã umflatã 1
RF 46. Georgios Dabrowski Rupturã fibrilarã 1
RF 27. Markus Michalsky Rãcealã 2
RF 21. Ghassan Woxlin Rupturã de gleznã 7
cu 3 rf accidentati e prea dureros
Arata rau tare lista. Bine macar ca ai numai unul pe durata lunga.
Acu' pana o sa-l aduci pe terapeut la 100% poate o sa mai ai unul, doi...dar macar dupa aia sa se reglementeze treaba.
Brrrrrr ce urata lista!
rood wrote:Arata rau tare lista. Bine macar ca ai numai unul pe durata lunga.
Acu' pana o sa-l aduci pe terapeut la 100% poate o sa mai ai unul, doi...dar macar dupa aia sa se reglementeze treaba.
Brrrrrr ce urata lista!
nu sunt pe durata lunga dar e cam aceeasi chestie tot mai trebuie sa stea o zi doua pe banca ca sa isi refaca conditia din cauza accidentarii
cea mai urata lista de cand joc SP adik 1 an si 3 luni