Suntem pe 4, la 4 puncte de lider, cu care jucam joi
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
dupa ce acum 2 zile eram pe 1 la 1 pt diferenta de locul 2 acum ma regasesc pe 3 la 4 pt de locul 1 si 1 de locul 2.trebuie sa imi revin.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
cercel_jr
O foarte mare victorie impotriva unui candidat la promovare, 1-0 pt. mine in deplasare.
M-am departat la 6 puncte de locul 4 si in continuare sunt la 4 puncte de locul 1 si la 2 puncte de locul 2 cu sanse la oricare din primele 2 locuri. Incep sa-mi revin, dar hai sa nu fiu asa modest
ca iar incep accidentarile . 
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
alex_raul07
- Team President
-
d3m0nb0y
- Team Board Member
victorie
am reusit o victorie asteptata...dar pe neasteptate am ajuns pe primu loc...eram pe 3...cei de pe primele doua locuri au facut rezultate imposibile..si mi-au dat mie locul 1...le multumesc 
Last edited by d3m0nb0y on Wed Jul 11, 2007 9:03 am, edited 1 time in total.
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
Inca o victorie, sunt numai victorii de cand mi-au dat baietii drumul la transferuri. 
Totusi sunt la 2 puncte de locul 2 si la 8 de locul 1 cu care am vineri meci(in deplasare). Sa vedem ce iese vineri.
Sa mai intreb ceva: TS influenteaza in mod direct notele jucatorilor ceea ce inseamna ca influenteza in mod indirect totalul pe linii nu?
Cineva spunea ca daca ai totalul apropiat, echipa cu TS mai mare e avantajata sa castige(excluzand randomul) dar nu prea cred in chestia asta.
Totusi sunt la 2 puncte de locul 2 si la 8 de locul 1 cu care am vineri meci(in deplasare). Sa vedem ce iese vineri.
Sa mai intreb ceva: TS influenteaza in mod direct notele jucatorilor ceea ce inseamna ca influenteza in mod indirect totalul pe linii nu?
Cineva spunea ca daca ai totalul apropiat, echipa cu TS mai mare e avantajata sa castige(excluzand randomul) dar nu prea cred in chestia asta.
-
napoleonard
daca iti incep accidentarile te ajut si eu cu un portarcercel_jr wrote:O foarte mare victorie impotriva unui candidat la promovare, 1-0 pt. mine in deplasare.M-am departat la 6 puncte de locul 4 si in continuare sunt la 4 puncte de locul 1 si la 2 puncte de locul 2 cu sanse la oricare din primele 2 locuri. Incep sa-mi revin, dar hai sa nu fiu asa modest

-
cercel_jr
lol. Nu portarii, i-am avut pe toti accidentati in sezonul asta, titularul chiar de 2 ori.napoleonard wrote:daca iti incep accidentarile te ajut si eu cu un portarcercel_jr wrote:O foarte mare victorie impotriva unui candidat la promovare, 1-0 pt. mine in deplasare.M-am departat la 6 puncte de locul 4 si in continuare sunt la 4 puncte de locul 1 si la 2 puncte de locul 2 cu sanse la oricare din primele 2 locuri. Incep sa-mi revin, dar hai sa nu fiu asa modest
![]()
Manager: cyp