Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Le-am dat mesaj sa intre. 
Sa vedem! Oricum daca nu iau locul intai anul asta mai stau un an in H sa matur tot in liga, castig cateva cupe, si imi fac echipa sa promovez 3 ani la rand, desi eu cred ca si cu asta de acum as putea promova si la anul din G mai departe(maxim 2-3 transferuri) dupa ce refac TS.
Pana acum liga A nu a fost castigata de romani? Dar cupa?
Vad ca suntem o comunitate puternica aici si m-ar mira sa nu fie asa.
Sa vedem! Oricum daca nu iau locul intai anul asta mai stau un an in H sa matur tot in liga, castig cateva cupe, si imi fac echipa sa promovez 3 ani la rand, desi eu cred ca si cu asta de acum as putea promova si la anul din G mai departe(maxim 2-3 transferuri) dupa ce refac TS.
Pana acum liga A nu a fost castigata de romani? Dar cupa?
Vad ca suntem o comunitate puternica aici si m-ar mira sa nu fie asa.
-
shan3_2007
- Assistant Coach
sal
mosmartin in liga esti si ce echipa ai ? sa ma uit si yo sa vad ce jucaotori ai ..
cu ajutorul celor 0 puncte obtinute astazi, am ajuns pe locul 3. inca 2 "victorii" d-astea si am toate sansele sa fiu pe primul loc
ps: ghiciti cu cine am picat in primul tur in cupa pe care o organizez eu !
ps: ghiciti cu cine am picat in primul tur in cupa pe care o organizez eu !
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
bizone
- Member of the Soccer Project Association
Sarmissircos wrote: ps: ghiciti cu cine am picat in primul tur in cupa pe care o organizez eu !
Imi pare rau ca n-am mai putut participa la editia asta, in calitate de castigator al editiei trecute, dar n-am avut destui bani
POLI TIMISOARA!!!!

-
shan3_2007
- Assistant Coach
sal
scor sec 6-0 cu rezervele...ca titularii ii bag in amicale... in camp asta doar 2 meciuri am folosit titularii...
)

-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Victorie 1-0.
Am urcat pe locul 2, loc de promovareeee.
DAR Maine am cu actualul loc 3(fostul loc 2) in deplasare, pot chiar sa spun ca maine se joaca promovarea in proportie de 90%.
Un egal ar fi echitabil pt. mine dar o victorie pt. mine zic eu ca ma promoveaza in D22. Nu cred ca voi castiga dar sper macar un egal, ca sa raman pe 2.
Am urcat pe locul 2, loc de promovareeee.
DAR Maine am cu actualul loc 3(fostul loc 2) in deplasare, pot chiar sa spun ca maine se joaca promovarea in proportie de 90%.
Un egal ar fi echitabil pt. mine dar o victorie pt. mine zic eu ca ma promoveaza in D22. Nu cred ca voi castiga dar sper macar un egal, ca sa raman pe 2.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
shan3_2007
- Assistant Coach
de mine vb ?:Dwarchilde wrote:hmmmm..mi se pare mie sau tu esti un mic Rapiduletz??![]()
![]()
![]()
![]()
dar lasa..o sa vina si vremuri mai bune...cum zicea bunicutzu odata..la vie en rose
![]()
![]()
![]()
La mine victorie cu echipa 2, scor 1-0dar..3 pct si tot locul 2....pana la urma cred ca o sa il bat eu pe ala de pe 1(personal, tete-a-tete)
![]()
![]()