ce parere aveti?
Moderator: Romanian Moderators
ce parere aveti?
Ce papere aveti despre decizia programatorilor ca de sezonul viitor sa nu mai vedem TS echipei adverse? Eu cred ca are si o parte pozitiva si o parte negativa. Cea pozitiva e ca se vrea sa para cat mai verosimil iar cea negativa ar fi urmatoarea: in momentul de fata apar multe controverse...am vazut destule analize de joc in care rezultatul e putin bizar....ba ca e random. Vine x si spune " pai avea TS-ul cu 10% mai mare si asta conteaza fff mult, ceea ce inseamna ca nu un bug sau un random stupid"....ei bine daca nu o sa mai vedem TS-ul o sa apara si mai multe controverse. Eu unul nu cred ca aceasta decizie e un beneficiu prea mare....ina nici un impediment, insa personal as fi preferat totusi sa nu se renunte in a vedea TS-ul adversarului...
Man dupa parerea mea TS nu conteaza decat la cat scoti pe linii.
Sa zicem ca eu cu TS 50% scot 110 pe linii iar tu cu el 100% scoti doar 100 pe linii te bat clar cu tot cu random zic eu. Bine s-au mai vazut mici exceptii dar pana la urma e normal si in fotbalul real sa mai apara surprize.
Am vazut ca multi zic in caz de apropiere mare la totalul liniilor ca a avut TS mai mare sau mai stiu eu ce. Eu m-am uitat pe cateva meciuri asa si am ajuns la concluzia ca TS influenteaza notele jucatorilor, deci indirect si cat scoti pe linii dar nu merge mai departe de atat. Diferentele se fac doar la Random daca echipele sunt prea echilibrate.
Bine acum s-ar putea sa ma insel(fiind mai nou) dar asa mi se pare mie.
Iar partea cu TS, cred ca e un lucru bun, sunt mai multe sanse sa fii subestimat.
Sa zicem ca eu cu TS 50% scot 110 pe linii iar tu cu el 100% scoti doar 100 pe linii te bat clar cu tot cu random zic eu. Bine s-au mai vazut mici exceptii dar pana la urma e normal si in fotbalul real sa mai apara surprize.
Am vazut ca multi zic in caz de apropiere mare la totalul liniilor ca a avut TS mai mare sau mai stiu eu ce. Eu m-am uitat pe cateva meciuri asa si am ajuns la concluzia ca TS influenteaza notele jucatorilor, deci indirect si cat scoti pe linii dar nu merge mai departe de atat. Diferentele se fac doar la Random daca echipele sunt prea echilibrate.
Bine acum s-ar putea sa ma insel(fiind mai nou) dar asa mi se pare mie.
Iar partea cu TS, cred ca e un lucru bun, sunt mai multe sanse sa fii subestimat.