exact, egalvyruskill wrote:egalbizone wrote:Va las pe voi sa ghiciti cat s-a terminat meciul meu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
presupun
![]()
![]()
![]()
![]()

ps. felicitari cercel ptr victorie

Moderator: Romanian Moderators
cam urat ce se intampla la tine fa si tu o contestatiebizone wrote:exact, egalvyruskill wrote:egalbizone wrote:Va las pe voi sa ghiciti cat s-a terminat meciul meu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
presupun
![]()
![]()
![]()
![]()
al 8-lea egal sezonul asta
Si am fost peste adversar cu 9 linii, eu 130 si el 121
si pe langa asta am avut TS mai putin cu 10% decat el
![]()
ps. felicitari cercel ptr victorie
Oricum esti demn de toata lauda.. dar de aici incepe greul.. si va trebui sa te obisnuiesti si cu rezultate mai negative:( oricum multa bafta in continuare..bunicutzu wrote:cu parerea de rau anunt ca recordul meu de invincibilitate a luat sfarsit azi. dupa 3 sezoane si jumate fara infrangere ... azi nu am mai putut scapa. Datorita TS-ului scazut si lipsei unor titulari (din diverse motive) am luat-o in freza cu 130-126 la linii respectiv cu scorul de 3-2.
Nu am avut de ales, a trebuit sa fac niste transferuri pentru a ma pregati de sezonul viitor deoarece la finele sezonului trecut am ratat perioada de transferuri. sper ca pana la final sa nu se repete acest rezultat nefericit.
am si eu un cb care la inceputul carierei mi-era mai mult accidentat de cat juca. a avut vreo 7 accidentari in vreo 2 sezoane si accidentari serioase. Tot am vrut sa-l vand, tot erau altii care erau prioritari, el nu mai ajungea la maxim ... mi-au trebuit vreo 3-4 sezoane sa-l antrenez la maxim. acum cred ca are 1 sezon sau 1 sezon jumate de cand nu s-a mai accidentat si joaca titular. asa ca ... nu stiu ce sa zic. de cat ca e frustrantcercel_jr wrote: Am calculat putin si poartarul meu a jucat intr-o luna doar 11zile, restul fiind accidentat.![]()
Cred ca trebuie sa scap de el.
A avut 2 accidentari de 8 zile si acum accidentare de 2 zile dar vor mai trebui 2 zile sa ajunga la 100% conditie.bunicutzu wrote:am si eu un cb care la inceputul carierei mi-era mai mult accidentat de cat juca. a avut vreo 7 accidentari in vreo 2 sezoane si accidentari serioase. Tot am vrut sa-l vand, tot erau altii care erau prioritari, el nu mai ajungea la maxim ... mi-au trebuit vreo 3-4 sezoane sa-l antrenez la maxim. acum cred ca are 1 sezon sau 1 sezon jumate de cand nu s-a mai accidentat si joaca titular. asa ca ... nu stiu ce sa zic. de cat ca e frustrant