Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

utopicul wrote:Pai eu am facut egal 2-2 cu liderul seriei mele. Oricum nu cred ca a fost deloc corect. :(( Is putin cam deprimat. Voua vi se pare corect? Ma rog....cred ca diferenta s-a facut la TS. Avea 100%. Insa si diferenta pe linii a fost de 6 :(. Eh, a murit si ultima speranta de a termina pe 1....decat pe 2 mai bine mai stau un sezon.
ce aiurea gandesti :roll: promoveaza frate daca ai ocazia :wink:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cercel_jr wrote:
bunicutzu wrote:am facut din nou un egal, diferenta din nou de 7 puncte. dar pentru meciul urmator sper sa am TS-ul maxim si atunci se vad altfel lucrurile.
Bunicutzule ai fost egal cu el 126-126 pe linii. Ai avut noroc ca ai facut egal, avantajul meciului acasa era al lui iar TS tot de partea lui. :roll:
Ar trebui sa te bucuri.
Oricum o sa promovezi fara probleme. :wink:
acum ziceam de diferenta de puncte in campionat. in meci la linii a fost egal, asa e.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:acum ziceam de diferenta de puncte in campionat. in meci la linii a fost egal, asa e.
aaaaa :o
Cum m-am grabit eu repede sa corectez. :twisted:
Bafta mai departe.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

bizone wrote:
utopicul wrote:Pai eu am facut egal 2-2 cu liderul seriei mele. Oricum nu cred ca a fost deloc corect. :(( Is putin cam deprimat. Voua vi se pare corect? Ma rog....cred ca diferenta s-a facut la TS. Avea 100%. Insa si diferenta pe linii a fost de 6 :(. Eh, a murit si ultima speranta de a termina pe 1....decat pe 2 mai bine mai stau un sezon.
Hmmmm....ma rog....eu nu am aceeasi parere. De ce sa promovez? Sunt pe minus...mai bine stau iau banii de locul 3, imi creste baza fanilor si anu viitor iau banii si trofeu de pe locu 1. Daca promovez o sa stau prin G vreo 4 sezoane fara bani.
kennyanu

Post by kennyanu »

napoleonard wrote:
kennyanu wrote:2infrangeri consecutive.....2meciuri jucate cu selectiile de rezerva :)
tu vrei sa te iei la intrecere cu bizone care retrogradeaza ? :twisted: ...desi, sincer, nu credeam ca unul dintre voi ar avea sanse

hahahahahahah.....eu nu retrogradez ma....dak ma supar am sanse sa termin in primele 5 :wink:
Revenit :)
bizone

Post by bizone »

utopicul wrote:
bizone wrote:
Hmmmm....ma rog....eu nu am aceeasi parere. De ce sa promovez? Sunt pe minus...mai bine stau iau banii de locul 3, imi creste baza fanilor si anu viitor iau banii si trofeu de pe locu 1. Daca promovez o sa stau prin G vreo 4 sezoane fara bani.
pai daca promovezi iei bani pentru locul 2. Nu iei cu mult in plus daca termini pe primul loc :wink: doar foarte putin. In fine, treaba ta pana la urma 8)
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bizone

Post by bizone »

kennyanu wrote:
napoleonard wrote:
kennyanu wrote:2infrangeri consecutive.....2meciuri jucate cu selectiile de rezerva :)
tu vrei sa te iei la intrecere cu bizone care retrogradeaza ? :twisted: ...desi, sincer, nu credeam ca unul dintre voi ar avea sanse
hahahahahahah.....eu nu retrogradez ma....dak ma supar am sanse sa termin in primele 5 :wink:
pai supara-te frate o data, ca s-or suparat aia din spatele meu si au inceput sa ma atace urat :? sa-mi dea la picioare, ia vezi si bate-i :D am emotii ptr sfarsitul sezonului. Astazi am reusit o victorie, sper sa-mi cresc TS cat mai repede.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
jully
Team President

Post by jully »

utopicul wrote:
bizone wrote:
la ce transferuri ai facut utopicule nu ma mir ca esti pe minus, dar chiar si asa esti la doar doua puncte de primele doua locuri , nu ar trebui sa dai cu piciorul la nici-o sansa .
vinde-i repede si nu mai cumpara jucatori cu agresivitate asa de mare, ( CB cu 100% !!!), dar eu cred totusi ca ar trebui sa promovezi si sa stai in G doua sezoane decat sa mai stai un an in H (esti prea pesimist cu cele patru declarate) am vazut ca in liga care o sa promovezi tu ( G 229, dupa calculul meu), sunt 6 echipe fara manageri , deci, nu prea vad de ce sa te sperii asa tare, stai un sezon, refaci echipa din mers si urmatorul ataci promovarea, ce zici?
multa bafta !
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

utopicul wrote::(. Eh, a murit si ultima speranta de a termina pe 1....decat pe 2 mai bine mai stau un sezon.
si la mine e la fel :( ,sanse la locul 1 nu mai am , liderul e la 11 puncte diferenta. :(((

se pare ca gandim asemanator :) . Nici eu nu vreau sa promovez d p locul 2.
O sa trec pe 3 si sezonul viitor rup tot in F. Vreau trofeul 8) :twisted: !
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
bunicutzu

Post by bunicutzu »

dragosh .. vezi ca in F e putin altfel decat in H (chiar daca nu e foarte tare).
- in H sunt multe echipe la inceput, cele care pica din G sunt in general ultimele ciurucuri, cele care vin noi sunt chiar la inceput deci varza.
- in F, vin echipe tari din G care vin hotarate (eu am castigat F-ul in primul sezon, iar pe 2 tot una care a venit atunci din G - daca cineva de acolo a gandit ca tine ... si-a luat tzapa). apoi mai sunt si alte echipe de acolo din F care gandesc ca si tine (si poate s-au hotarat mai din timp si au echipa mai pregatita, sezonul asta alegand alte obiective). apoi mai vin echipe din E, care vor vrea sa revina acolo cat mai repede.

in concluzie ... utopicul poate ramane (vezi ca fanii nu iti cresc la locul 3, doar la promovare) ca la anul 99% castiga detasat liga cu 100% victorii. dar tu (dragosh) ... nu poti fi sigur.
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Promoveaza man cind poti ! nu rata sanse si sezoane ! Nici eu nu am trofeul din D si C dar nu sunt suparat atit de tare pentru asta ! Iar cel care le-a cistigat in acele sezoane este undeva in spate, retrogradat. :twisted:
Fiat Lux !
kennyanu

Post by kennyanu »

foarte bine spus oprescu. uitate la mine...in afara d F....nu am nici o cupa...si 6sezoane am stagnat in C :)
Revenit :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

da.. pana acuma totul bine si frumos.. am ajuns departe in cupele pe care doresc sa le castig, iar in liga sunt pe locul 5.. ceea ce e f bine.. daca reusesc sa iau CM pana la inceputul sez viitor..in afara de CM (care scoate 67) si GK (care scoate 68) toti jucatorii scot 69 si 70.. si la anu sper ca voi juca si cu agresivitate mai mare..
Viola

Post by Viola »

Victorie acasa cu 4-2 impotriva locului 5 si continui fara puncte pierdute :D
Revenit cu Vulturii Lugoj
warchilde

Post by warchilde »

victorie acasa cu 4-2....si continui la 2 puncte in spatele liderului...oricum promovez...dar tot trag sa il bat..mai ales ca am iesit si din cupa..am o zi de odihna
Bafta!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”